oligospermie - putini dar (ne)buni! - 29
Raspunsuri - Pagina 20
florelacri spune:
evanescence multumesc mult pentru sfat, da mai putut ajuta sa sti ca este vb de varicocel, sa speram ca va fi pana la urma convins ca asta e ultima sansa sa aiba copii...operatia
Zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrima celui care plange
shoareku spune:
fetelor nu disperati. sotul meu a fost diagnosticat cu oligospermie severa, avea vreo 8 mil/mil, in noiembrie 2007, iar in decembrie 2007 am ramas insarcinata. acum sumnt in 18 sapt. doctorul nostru a explicat ca in strainatate e de ajuns 10 mil. pt limite normale.
asa ca aveti multa incredere, relaxiva si incercati sa uitati de probleme. la noi asa a fost. cand ne-am consolaqt cu ganu', si eram in concediu, in ziua de craciun a fost concepu ingerasul nostru! va urez copii multi si sanatosi la toate!
si apropo1 nu a facut nici un tratament special, ci a luat o luna spirulina cu calciu magneziu zinc si a fumat mai putin..........vreo sapt.
florelacri spune:
fetelor zice ca are si varicocel...
si poate avea copii numai daca face o operatie...
sansele mele sunt...minime
visul meu...un bebe
http://community.webshots.com/user/florelacri?vhost=community
shoareku spune:
, MULTA SANATATE PENTRU VOI SI FAMILIIILE VOASTRE
FETELOR AM INTRATA SA VA UREZ UN PASTE FERICIT, IEPURASUL SA VA ADUCA UN BEBE SAU MAI MULTI![]()
luli spune:
Lianooooo - 

Greuceanu, Titelu si toti luptatorii de pe acest subiect -
sa nu ne dam batuti!
Behind every love is a great story
Luli
iazminn spune:
Ce-i cu linistea asta pe aici? Nu indrazneste nimeni sa deschida un nou capitol? As face-o eu dar nu ma pricep.
sun_flower04 spune:
Buna ziua fetelor,
de 2 zile tot citesc topic-ul asta pentru ca de 2 zile am primit si noi diagnosticul de OASP. Valorile sunt mici, insa sunt foarte nedumerita de ce citesc. Sotul meu a fost la dr. Damian, la Gynera, insa din discursul sau nu intelegem mare lucru. Pe langa spermograma (care a iesit prost), la analizele hormonale stam bine, insa are si un varicocel gradul II (despre care dr zice ca nu este cauza). In rest....ca ar fi bine sa ne gandim la o inseminare ceva, dar ca o sa fie bine (sa manance natural si sa faca putin sport). Si atat! Nici un tratament, nici medicametos, nici naturist, nici alba, nici neagra. Sunt oarecum descumpanita, pentru ca nu stiu ce sa zic, nu stim ce sa facem....
Daca aveti un sfat de dat....
Va multumesc si ve doresc ce imi doresc si pentru noi (eu si sotul meu), un bebe sanatos si cat mai curand.
gabi_ducu spune:
Fetelor ajutati-ma si pe mine, please.
Sotul meu acum cativa ani a fost diag. cu oligospermie.
Ieri si-a facut analizele si rezultatul este urmatorul:
Vascozitate: crescuta
Culoare: alb galbui
- lichefiere obtinuta dupa 4 ore prin metode mecanice
Mobilitate:
- la 1h: 60 % mobili dintre care 50% cu mobilitate normala progresiva
Numaratoare:
-Spermatozoizi: 28 mil/ml (vn: >20 mil/ml)
-leucocite: 0.1 mil/ml (vn:<0.5 mil/ml)
-celule rotunde: rare
- Frecvente cristale de acid uric si cristale de fosfat amoniaco-magnezian
Spermocitograma:
- frecvente hematii
Forme tipice : 50%
Forme atipice: 50%
Concluzie:
HEMOSPERMIE
NORMOZOOSPERMIE
gabi_ducu spune:
Salutare,
Nu mai raspunde nimeni la acest subiect?!
Pana sa raspunda cineva la acest subiect noi am mai fost pe la doctori si se pare ca cauza, diagnosticului (hemospermie si normozoospermie) este staphiloccocul aureus.
Am inteles de la forumiste ca diferenta intre normospermie si normozoospermie este ca "zoo" este infectie.
Fetelor ar fi ideal sa se termine totul cu bine. Am plecat de la oligospermie, am fost pe la urologi, endocrinologi, ginecologi etc.
Sotul meu a fost operat si de varicocel. Endocrinologul i-a gasit prolactina marita si un microadenom hipofizar, care acum este ok.
Mai avem un hop pana la normospermie.
A mai avut careva din sotii vostrii o asemenea problema ? (staphiloccocul aureus)
Va pup
nushulica spune:
fetele v-am cam parasit....bine nici nu am intrat eu foarte des aici ca-mi era destul de greu cu durerea mea
vreau sa va incurajez si pe voi noi am reusit cu 5.5mil si 30% mob
dupa cum vedeti la semnatura deja am ajuns la jumatatea sarcinii si avem un baietel sanatos si grasan in burtica!!!
nu va pot descrie ce emotii am trait in febr cand ne-a iesit testul pozitiv, de fapt eu la cat eram de amarata nici n-am vrut sa ma uit la el ca stiam ca va fi negativ(din noiembrie incepuse sotul trat si dr ne-a zis sa incercam 6 luni cu trat ala daca nu sa incercam IA) si s-a dus sotul sa se uite cand mi-a zis ca-s 2 linii am zis ca rade de mine
dar nu !!!erau 2 ...si ce rosii
nu va pierdeti speranta...eu nici nu credeam ca am sanse anul asta, cel putin nu in prima jumatate a anului
va pup
19+
DAVID