oligospermie - putini dar (ne)buni! - 29

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

pamy chiar nu inteleg de ce te pregatesti sa faci FIV, iar de ICSI nici nu se pune problema. La tine e totul in regula? Daca da, eu nu cred ca are sens sa faci FIV la spermograma asta, mai faceti ceva tratamente sa mai cresteti putin mobilitatea, si se poate si natural, doar ca nu chiar din prima luna, trebuie putina rabdare.
Aveti cumva forme anormale peste limita? Inca nu-mi pot reveni din soc, la o asemenea spermograma sa se recomande FIV, si doar dupa o inseminare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Fetelor, dati-mi o palma sa imi revin. Am facut azi doua teste de sarcina si au iesit pozitive! NU POT SA CRED! Dimineata am facut unul (Sure Check), iar cand am ajuns acasa (acum 30 min.) inca unul, ambele aveau doua liniute. Nu stiu daca pot sa ma bucur inca. Maine mai fac un test apoi ma programez la control.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

anes felicitari
Daca ambele au iesit pozitive, inseamna ca asa este! Fuguta la doctor sa vezi daca-ti da tratament de sustinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

Anes Felicitari iti doresc multa sanatate si sa fie BB sanatos,ne dai si noua o raza de speranta,imi inchipui ce sentiment frumos e sa vezi 2 liniute rosii.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

am si eu o nelamurire cine ma ajuta?
Am citit toate forumurile si am vazut ca spermogramele difera de la un laborator la altul,eu nu pricep la mobilitate la unii e A B C
la noi e asa:
Mobilitate la 1 ora-50-52%
mob.la 2 ore-48-50%
mob.la 4 ore-40-42%
mob.la 6 ore- 35-38%
Asta ce inseamna(a b c d????)
si care sunt valorile normale la mobilitate mai mult de 50%????
Va rog mult un raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

important este sa fie 50%....este bine fata draga stai linistita, minim 50% deci este ok.bine se putea si mai mult dar este foarte bine si asa....a+b+c 50%

Mergi la inceput

Inna30 merci de raspuns,macar stam cat de cat bine la mobilitate problema cea mare e la nr.doar 7,8mil/ml
sper totusi ca odata se va intalni cu outul meu,macar sa fie
viteza....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

quote:
Originally posted by anes

Fetelor, dati-mi o palma sa imi revin. Am facut azi doua teste de sarcina si au iesit pozitive! NU POT SA CRED! Dimineata am facut unul (Sure Check), iar cand am ajuns acasa (acum 30 min.) inca unul, ambele aveau doua liniute. Nu stiu daca pot sa ma bucur inca. Maine mai fac un test apoi ma programez la control.

Felicitari Anes ma bucur nespus pentru tine!!!! Sper sa ne aduci si noua noroc sa facem si noi cate un ghiocel

La tine care era situatia..ma refer la nr de gigei :) ?

http://tt.lilypie.com/dJuJp2.png
******** SA VINA CEL MAI FRUMOS CADOU ********
http://www.resursadefun.ro/gi14_Cel_mai_frumos_cadou.htm

dorinut@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Anes felicitari .

Da-ne si noua reteta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabita78 spune:

Buna fetelor!Este pentru prima data cand intervin in conversatiile voastre. Eu am 29 de ani si sotul la fel.Locuim la Milano si ne confruntam cu oligoastenospermie severa cu doar 0,48mil.In 2006 am facut analizele la Bucuresti la Medsana si dr. Ancar ne-a spus ca sunt zero sanse pe cale naturala si singura solutie este ICSI. Doctorul de aici ne-a spus acelasi lucru si acum suntem infaza analizelor pt. ICSI.a mai facut cineva dintre voi ICSI cu asa o spermograma?

Mergi la inceput