oligospermie - putini dar (ne)buni! - 29

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

Buna fetelor in sfarsit am reusit si noi sa facem niste analize,am inceput cu hormonale care arata asa;Prolactina-13.1 NG/ML(val.normale 2.58-18.12),FSH-1.6 U/L(normal 1.37-13.58),LH-4.20 U/L(NORMAL 1.14-8.75),Testosteron-5.15 NG/ML(normal 3-9.5)
Deci sa inteleg ca totul este ok? Urmatorul pas ar fi sa mergem la urolog pt varicocel? A m si eu o intrebare aici,sotii care sufera de varicocel nu au observat nimic?nu este dureros?
Va pupici

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cicicuta spune:

Buna fetele,
eu sunt mai veche pe acest forum si de scris am scris mai rar, atunci cand aveam nevoie de cate un sfat si de fiecare data l-am primit imediat si pentru asta va multumesc, dar am scris mai rar fiindca nu prea am timp si nici noutati nu am avut dar va urmaresc tot timpul. Hai sa va spun povestea mea pe scurt ca sa stiti ca exista minuni si nu este nimic intamplator, totul vine atunci cand vrea Doamne Doamne. SUNT INSARCINATA!!!! si asta a venit intr-un moment in care nimeni nu ne mai dadea sperante prea mari si asta din cauza ca noi de 3 ani ne chinuim cu tratamente, laparo, hsg, histero, tratamente naturiste si homeopate si cate si mai cate. Dar anul trecut in toamna am zis ca nu mai vreau sa aud de dr., tratamente si am zis sa luam o pauza pana dupa sarbatori si ne apucam iar de investigatii in ianuarie. Zis si facut,primul pas a fost sa mergem la dr.Matei sa-si faca el spermograma care intotdeauna a fost destul de proasta, adica mai mult de 9 mil. nu a avut, deci oligo, ba mai usoara ba mai severa. De data asta a iesit cea mai proasta cu numai 5 mil. si dna.Matei ne-a trimis imediat la eocgrafie ca era suspect de varicocel. Din fericire, sau din pacate ca macar stiam o cauza, nu ia gasit nimic. Atunci am mers la dr. Soare pentru un tratament naturist/homeopat si in timpul asta eu asteptam sa vina uratii si am zis hai sa mai stau cateva zile sa-mi treaca si dupa aceea ma apuc de tratament. Dar am asteptat, am asteptat si intr-o zi au inceput sa dea semne ca ar veni, dar au fost doar cateva picaturi si apoi nimic. Dr. mi-a zis ca s-ar putea sa am infectie ceva si din cauza asta. Eu avand ciclu f. neregulat, intre 29 si 34 zile, uneori chiar 36 nu prea am dat importanta faptului ca trecusera deja 37 zile si nimic...si totusi am zis hai sa risc sa fac un test, ca sperante prea mari oricum nu aveam si va dati seama ce am simtit cand am vazut 2 liniute si ambele f.f.clare. Inca nu credeam si am fost sa-mi fac un betahcg care a iesit si ala pozitiv. Eu tot nu credeam, asa ca m-am dus la dr.T, a carui pacienta eram numai ca de 1 an de zile nu mai fusesem fiindca mai mult am stat pe tratamente, si de abea atunci cand mi-a confirmat ca sunt in 5 saptamani am crezut dar acum sunt tare speriata si sper sa reusesc sa duc sarcina la termen.
Deci trebuie sa credeti in minuni si sa nu incetati sa sperati.
Va pup pe toate si va doresc la toate sa va impliniti acesasta dorinta minunata...pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Doamne ce frumos!!! Ma bucur nespus pentru tine..Dr mea mi-a spus ca doar printr-o minune pot ramane (sotul are doar 18 mil de gigei)..si chiar vad ca minunile exista.
Iti multumesc Cicicuta ca ai venit si ne-ai impartasit si noua aceasta minune.
Iti doresc sa ai o sarcina usoara si multa multa muuuuuuulta sanatate tie si bebelului..si sotului ca si el a contribuit

Sper sa te urmam si noi in curand

http://tt.lilypie.com/dJuJp2.png
******** SA VINA CEL MAI FRUMOS CADOU ********
http://community.webshots.com/photo/2402284810103121085PKWEJl
dorinut@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Felicitari cicicuta pentru burtica
si sa stii ca intr-adevar bebele vine atunci cand vrea Dumnezeu, mai rar cand vrem noi! Sa-ti creasca bb mare si sa ne mai tii la curent.
evanescence nu e obligatoriu ca sotii cu varicocel sa simta ceva. E posibil sa fie mic si sa nu se simta la palpat, sa iasa doar la eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cicicuta spune:

Saru'mana pentru felicitarifetelor
Dorinut@, asa am zis si noi ca numai o minune ne poate aduce minunea in viata noastra si iata ca acea minune s-a produs, si asta atunci cand toti ne-au spus ca singura noastra sansa este FIV-ul la care nici nu vroiam sa ma gandesc, speram sa fie totul natural si din fericire asa a fost.Asa ca va doresc din tot sufletul sa va impliniti si voi, cat mai curand, visul de a fi intr-o zi si sa va tineti in brate mult visat, sau poate mai multi, cine stie...pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

Buna fetelor,eu am facut totusi comanda la Semenax de pe et,coletul a ajuns in 3 zile si un flacon pt 1 luna costa 180 RON,sunt curioasa daca au vreun efect si o sa va anunt.
Ingrediente;swedish flower(polen)
l-arginine hcl(pt volum si motilitate)
l-lysine(cantitate,calitate)
epimedium sagittatum(creste nivel testosteron)
zinc oxide(creste 80-200% volum si numar)
l-carnitine(creste motilitatea)
seminte de bostan(sanatatea prostatei)
seminte de catuba(sistem reproducere)
maca(libido,potenta)
vit.E(functii reproducere)
aspartat de zinc(organe reproductive)
extract scoarta pin(disfunctii erectile)
muira puama(afrodisiac)
gherghin(antioxidant)
extract de merisor(hipertrofierea prostatei)
tribulus terestris(testosteron)
avena sativa (apetit sexual)
sarsaparila(probleme fertilitate)

As fi curioasa daca a mai incercat cineva? Avand in vedere si pretul destul de piperat pentru o cura de 4 luni(recomandat pt spermatogeneza) costa peste 650 ron

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpia70 spune:

Buna fetelor. Revin cu aceeasi intrebare referitoare la modul de administrare a vitamniei E ca adjuvant in tratarea oligospermiei. Am cumparat recent un tub cu vitamina E avand o concentratie 400 U.I.In prezent sotul meu ia cate o pastila la 2 zile. E bine asa, sau ar tebui o capsula /saptamana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabita78 spune:

La multi ani, fetelor!Eu sunt noua pe forum,deabea aseara m-am inregistrat, insa tot v-am urmarit discutiile. Am 29 ani,sunt casatorita de aproape 6si spre sf. martie sper ca voi incepe stimularea pt. ICSI la Milano.Problema mea este ca sotul are "oligoastenospermie severa" cu un nr fffff.mic de, doar 0.48mil. Ce parere aveti, pentru ca em citit randurile voastre si vi se pareau putini 4mil, dar 0,48?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

codr28 intr-adevar rezultatele nu sunt imbicuratoare. Dupa ce ca aveti nr. mic de spermatozoizi, mai sunt si lenesi si cu morfologie anormala! Faceti si o spermocultura pt. ca o infectie poate sta la cauza spermogramei proaste. Oricum trebuie sa incepeti un tratament. Aveti un plan de bataie?
dorinut@ nu-i chiar asa cum spune dr. tau. Ce fel de dr. este asta care iti taie elanul fara sa incerce sa faca ceva! Cu 18 mil. poti sa ramai gravida chiar natural, daca mobilitatea si morfologia sunt bune.
gabita78 0.48mil. este intr-adevar un nr. f. mic. Succes la ICSI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

Buna fetelor.Am si eu niste nelamuriri!Ultima spermograma a sotului arata cam asa:18mil/ml,din care 50%bine mobili si 50%imobili.Mentionez ca analiza a fost facuta la clinica Bega din Timisoara.Noi ne pregatim ptr fiv,avand o IA nereusita.Credeti ca la fiv este nevoie de ICSI?Medicii de la timisoara spuneau ca nu e exclus sa raman si natural la aceasta valoare a spermogramei.Eu sunt tare derutata.Vape toate.

Mergi la inceput