Cluj rulz!- cap.75-A inceput campania de Craciun
Raspunsuri - Pagina 6
mihaela ema spune:
servus fetelor,
profit de 5 min libere sa va pun niste poze sa ne vedeti cit am crecut si cum am petrecut de ziua puiului(pozele sunt la semnatura).
In rest suntem relativ ok, pe mine ma chinuie o raceala pe care sper sa nu i-o dau si lui Darius.
Azi am sarbatorit si la gradi cu suc si napolitane , a reusit sora mea sa-l filmeze un pic cu colegii ..is tare scumpi piticii.
La gradi mergem de la 1 oct si nu am avut pb cu adaptarea sau cu raceala pina acum .... doamne it multumesc!... nu stiu cit ne mai tzine ca pina la urma si el o sa ia ceva virusi daca contunua sa nu manice cum trebuie .Nu accepta carne decit in cantit. ff putina si incerc acasa sa compensez lipsa asta de proteine.
Se pare ca si asa rau cum maninca tot are un sistem imunitar destul de bun.... sper sa-l tzina... ca e tare complicat cind se va imbolnavi.Eu imi iau mai greu concediu de la serv. si cu tanti cae il scoate de la gradi inca nu s-a obisnuit 100%.
Stanca nu am inteles pina la urma daca ai cont de BT sau nu ca cine stie cind ne vedem si pina una alta am banutii sa ti-i transfer.Daca ai te rog sa-mi-l dai pe PM sau poate ai drum pe la banca pe la mine sau ne vedem intr-o dupamasa cu copii.
Fetelor mai tineti intilnirile cu copii ? Cu mamicile am vazut ca tineti ...eu tare ma simt vinovata ca stau putzin pe zi cu copilul deci prefer intilnirile cu prichindei...cind mai organizati.
no va las ca m-am lungit mai mult de 5 min si Darius nu mai are rabdare...
va pup si va doresc o sapt. usoara,
Miha.
mariana tache spune:
Buna seara tuturor!
in primul rand as vrea sa transmit un gand bun celor care sunt bolnavi sau au pe cineva drag in suferinta.
Erika, zic si eu un Doamne ajuta pt voi! Sa dea d-zeu sa scapati de operatie, iar daca e sa fie cu operatie sa treceti cu bine peste moment!
Cristiana, sanatate mamei tale si fetelor!
Raluca ma bucur ca a fost bine la control pt pitica; doamne ajuta!
Pe locul 2 vin burticile [:;] ca sa le
; fetelor in cauza
sa aveti grija de voi!
In rest nu mai stiu; sunt f obosita; nu mai pot; abia astept concediul (in 14.12 e ultima zi de lucru pe anul asta!); simt ca nu mai dau randament; + ca seful ma hartuieste peste masura
.
Dar, noi sa fim sanatosi! restul nu mai conteza.
Fetelor fug in pat ca pic de pe scaun; sa aveti grija de voi;
o mie!
Ps. LA MULTI ANI! sarbatoritilor pe care i-am ratat si nu le-am urat la timpul potrivit! Numai urari de bine!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Rufus spune:
quote:
Originally posted by nana_simquote:
Originally posted by Rufus
Dragele mele clujence,
Am o rugaminte, desi stiu ca-i cam indrazneata:
Poate una din voi, cu ceva timp liber, mi-ar face un pustiu de bine si, cu o suma de bani pe care o trimit eu unde imi spune, sa faca cateva cumparaturi (alimentare) si le duce in Plopilor, la o matusa de-a mea, care nu prea iese din casa, nici ea, nici baiatul ei, cu care locuieste; as putea sa le trimit direct banii, insa stiu ca au o groaza de nevoi si eu as vrea sa dea banii si pe mancare, plus ca nu se duc la supermarket, nici nu cred ca stiu ca e vreunul in Cluj.
De cumparat, este un Kaufland aproape, chiar pe colt la str. Campului (ca si cum voi n-ati sti...). Cred insa ca ar trebui sa aveti masina, pnetru ca baza sta in ulei, zahar, cartofi, adica cam greu de mers pe strada cu sacosa.
Suma de bani nu e grozava, deci cred ca nu pierdeti mult timp.
Va rooooog...
poze multe cu noiAna a implinit un an
2006
2007
Merg eu, da-mi detalii!
... cu inalte calificari de nasa si matusa.
Ti-am trimis un PM.
Multumesc din suflet!
poze multe cu noi
Ana a implinit un an
2006
2007
asi spune:
Buna dimineata!
Am citit tot.
Sanatate multa bonaviorilor si mari si mici!
Aseara am fost la calugarite.Sora Bernardina e o persoana deosebita si mi-a placut felul ei bland dar puternic.
Cert este ca acei copilasi, care sunt absolut minunati, au nevoie de foarte multe.De la alimente, detergent pana la hainute.
Avand in vedere ca aceasta campanie o facem in colaborare cu gradinita Gina m-am gandit ca noi sa luam alimente si hainute pentru copilasi si ei sa adune rechizite si jucarii.Dat fiind ca necesitatile sunt mari teatrul de papusi pica ca sa putem lua ce au ei nevoie.
Lumi daca crezi ca poti dona acel aparat foto ar fi minunat.
In concluzie termenul limita este 10 decembrie pentru ca in 17 au copii serbare si pana atunci sa putem termina cumparaturile.
Cine mai vrea sa doneze bani sau altceva ma poate suna la 0740175967.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
rolo spune:
Serus fetelor,
Am o stare tare nasoala, am racit si eu si pitica si nu prea doarme noaptea ca nu poate respira calumea si nici nu ma lasa sa ii pun picaturi in nas. In plus nu prea am chef de nimic. Cred ca m-am impiedecat si am cazut si io in butoi.
Miha draga de tine, mi-e tare dor de tine.
Mariana hai ca trei saptamani trec repede. Cel putin tu mai ai concediu. Eu nu mai am nici macar o zi si la noi este tare mult de lucru pe final de an, in plus se lucreaza si intre sarbatori. Nu stiu cum o sa rezist.
Cristiana, pana la urma ce mananca Sofia? numai lapte?io am un noroc formidabil, Ileana e o mancacioasa, duminica i-am dat si peste ca am facut pentru noi si se uita la noi si balea si nu am putut sa nu ii dau si ei putin.
Roxa pe unde umbli soro. Macar tu ar trebui sa speli onoarea familiei si sa prestezi putin pe forum. Da' vad ca lipsesti cu desavarsire.
Fetelor
tuturor.
Mi-e dor de Cluj si de voi.
mama de Ileana Cosanzeana
poze
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling
nana_sim spune:
Io nu prea vreau sa renuntam la teatrul de papusi sau ... sa ma exprim mai clar - eu nu consider hainele si imbracamintea cadou de Craciun, asta ar trebui sa fie ceva ce nu poti sa-ti iei singur, ce nu primesti in fiecare zi, ce nu reprezinta o necesitate de baza ci mai degraba un vis, desigur nu musai teatrul de papusi dar ... ceva ce-ti mangaie sufletul si te face sa visezi.
Asta ar fi preferinta mea in cap de lista, daca nu putem nu putem si gata, nu sunt intepenita in asta.
10 Decembrie e tarziu, eu zic ca pana pe 5-6 sa fie banii stransi ca sa mai putem cumpara ceva dragut si nu ramasitele de prin magazine.
asi spune:
Simona cand ai foarte putin chiar si niste hainute par un vis.Sa iti zic ce am vazut eu aseara acolo.Sunt 11 copii si au un set de carioci si cateva creioane cerate.Coloreaza niste fise trase la xerox ca nu au carti de colorat.In situatia lor teatrul de papusi e ceva inutil.
Cred ca daca am merge mai multe zile pe acolo si am sta cu ei e mult mai bine decat un teatru de papusi.
Personal cred ca o saptamana e suficient sa facem niste cumparaturi.De ce zici ca nu vor fi decat ramasite?Si pentru mine nu cumpar cadourile decat dupa 10 dec.
Copii au intre 2 si 7 ani.Si eu strang niste hainute dar ma gandeam sa luam si ceva nou.
asi spune:
Mihaela ti-am vazut pozele de la ziua lui Darius.Mama ce mare si frumos s-a facut.Si tu ai slabit foarte mult si arati super, era sa nu te recunosc.Saptamana viitoare te sun sa ne intalnim.
nana_sim spune:
quote:
Originally posted by asi
Simona cand ai foarte putin chiar si niste hainute par un vis.Sa iti zic ce am vazut eu aseara acolo.Sunt 11 copii si au un set de carioci si cateva creioane cerate.Coloreaza niste fise trase la xerox ca nu au carti de colorat.In situatia lor teatrul de papusi e ceva inutil.
Cred ca daca am merge mai multe zile pe acolo si am sta cu ei e mult mai bine decat un teatru de papusi.
Personal cred ca o saptamana e suficient sa facem niste cumparaturi.De ce zici ca nu vor fi decat ramasite?Si pentru mine nu cumpar cadourile decat dupa 10 dec.
Copii au intre 2 si 7 ani.Si eu strang niste hainute dar ma gandeam sa luam si ceva nou.