Cluj rulz!- cap.75-A inceput campania de Craciun

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare si de la mine,

sunt in continuare in butoi da tot nu ma las.mamarutele mele au diaree amandoua, ca tot trecuse o saptamana fara nici o problema.
Rolo, Sofi papa numa lapte si ala cu scandal daca e biberon cand ma apropii de gura ei, cred ca de durere de gingii...pur si simplu nu pot s-o determin sa deschida gura pt altceva.in rest e un bebe adorabil , dulce si cuminte.

legat de campanie eu mai am de strans bani, asa ca voi ramane sa ti-i dau Stanca pe ultima suta de metri.din pacate nu ma mai pot implica in altceva sa va ajut cu cumparaturile pt ca pur si simplu nu fac fatza.

ramanea intrebarea daca ar fi binevenit ca niste copii din clasa 1-a unde e o prietena buna a mea invatzatoare sa stranga carti si jucarii.ce ziceti?

tre sa ies, azi am fost certificata ca intervievator Nokia, am avut un training de certificare lung si greu si-s rupta,dar ma simt ok ca am reusit.

va pup

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cristiana felicitari pentru reusita si sanatate multa mamarutelor tale.
Azi am mai primit si eu 200 de lei de la nasa lui Razvan.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao fetelor!

Stanca, te rog da-mi pe mail un IBAN sa-ti transfer banii pt mine si rolo, o s-o fac in 3 sau in 4 decembrie.

Dragelor, ma enerveaza lipsaasta de timp si felul in care timpul zboara, nu mai pot sa-mi respect termenele, nu ma incadrez cu task-urile, sunt varza!

Cristiana , ai tras tare, dar sti ce ok este in final!

Va si revin in curand!

Mergi la inceput

Stanca ai vazut intrebarea mea cu colecta de la cls 1-a ?zi-mi pliz ca e tarziu deja, o facem au ba?

noi nu scapam de viroza intestinala, le supara rau pe fete.

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

buna seara fetelor,

ce bine e cu net acasa....incep sa redescopar messengerul si forumul...
Stanca incerc sa mai colectez niste bani de la colege si prietene dar nu stiu daca am inteles bine :banii sunt pt copilasii de la un orfelinat sau de la manastire. Zi-mi daca am inteles corect ca sa stiu ce sa zic ...(rusinica mie )
Cristiana felicitari pt drumul pe care l-ai ales. La fete o sa le treaca rapid daca ai grija la regimul alimentar .
Rolo si mie mi-e dor de tine deabia astept sa ne vedem ..poate veniti de sarbatori la Cluj si ne vedem cumva pe la Roxi ...deabia astept sa o vad pe aia mica .Salutari si lui Bogdan.

In alta ordine de idei, fetele din Manastur sau si cele de mai departe.. . s-a deschis linga parcul de la Shell un salon cu loc de joaca pt copii si au si aerobic, masaj, cosmetica, etc...Eu am fost aseara sa testez terenul cu Darius si am fost placut impresionata. De sapt viitoare cred ca ma duc la aerobic si la masaj si stau mai linistita ca e si copilul mai ales ca de multe ori nu am cu cine
sa-l las.

plec la datorie..

o seara placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao!!!!

Dragelor, ce mai ziceti? Cred ca frigul de afara m-a facut azi sa ma misc mai repede ;-).

Cristiana draga, imi pare rau ca aveti iar probleme cu viroza asta pacatoasa. Tin pumnii sa scapati repede!

Dragelor, are cineva un nr. de tel de la Manu (yagmur), as vrea sa intreb ceva, imi dati un PM, sms, ceva?

Va si mai trec mai incolo sa vad ce faceti voi.

Mergi la inceput

saliu fetelor

no sa va zic:Thea are varicelahehe imi vine sa rad ca numa asta lipsea!si nici eu nu am avut mica fiind.nici Mihaino asta e...cand am vazut bubitele ne-a pufnit rasul cu haz de necaz.
in fine asta +diaree+o usoara laringita la Sofia. da tot nu ne lasam si chiar azi sunt plina de avant si energie si evadam dupa masa sa ne uitam de cadouri ca daca cumva fac si eu nu mai apuc.

Stanca mai da-mi odata te rog nr tau de cont, cand am toti banii stransi tii virez.

Mihaela, am vazut pozele tale intr-adevar areti super bine, si Darius e un scump.

Roxa, te-ai mai uitat pe site-ul cu pricina, nimik nou?

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Pe fuga....
Cristiana, felicitari! Imi pare rau sa aud ca mandrele sint bolnavioare.. tin pumnii sa se faca repede bine
Mariana, ai nostri s-au decis sa nu ne dea shut down ; eu totusi incerc sa obtin 3 sapt concediu ptr a pleca la Bucuresti..... desi de pe 13 nu mai am nici sef
Stanca, maine sau duminica las banii la Roxa mica
Rolo, sper sa ne vedem in Buc
Pupici ca trebuie sa plec iarasi

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

pupici fetelor!
eu am ajuns acasa de la Oradea, inca o saptamana si nu ma mai duc anul asta, hihi. abia astept.
Carrie-tare rau imi pare, parca tot apar pe la voi tot felul de chestii noi si nu mai scapati odata.multa sanatate va doresc, fara bubite, hihi.eu va citesc constiincioasa, dar cu scrisul mai greu.
ce s-a hotarat pana la urma, , ce se organizeaza pt copii? sau cumparaturi? scuze daca ati scris si am trecut peste, inseamna ca sunt o zapacita.
pupici la toate
mai revin
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor eu va dau numarul de cont dar va rog sa aveti in vedere comisionul de retragere desi eu as zice ca fac un compromis sa ne intalnim ca sa mi dati.

Cristiana ce vor sa stranga cei de la scoala?La gradi lui Razvan au inceput deja sa stranga rechizite, carti de povesti si de colorat, jucarii.Sanatate multa la fete.

Simona (arlena) sambata sau duminica dimineata ne putem intalni.Da-mi un mess sau mail sa stabilim exact.Pot si maine seara cand ma duc la cumparaturi.

Manu
super!

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput