Cluj rulz!- cap.75-A inceput campania de Craciun

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

hello

Erika, am sa fac si eu triplul test, la gine 1, si cred ca luni dimi ma duc la analizele de sange. Sunt tare stresata ca fata vecinilor de vis-a-vis, cu care de altfel ne intelegem tare bine si ne vedem destul de des, a facut o forma de varicela destul de puternica, iar eu nu am avut cand am fost mica. Daca scap acum, cred ca o sa fie totul bine pana nasc, dar stresu' e la el acasa acum.... ... nici macar nu stiu ce fel de complicatii poate da la fat... (de fapt nu vreau sa stiu pana vad cum sta treaba )

Azi am muncit prin casa toata ziua... papa, haine la spalat, curatenie, etc... tot ce nu am facut in timpul saptamanii si se cerea ... iar acum stau cu o durere de spate, sora cu plansu'...

va pup pe toate si va doresc o seara placuta si o duminica frumoasa.

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

+ 12 sapt.

Mergi la inceput

Buna dimineata, dragelor!!

haideti la o cafelutza cu arome imbietoare, fiecare dupa preferinte. Noua ne-a facut cafeaua Stefania, asa ca avem fata mare si descurcareata

va astept

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

+ 14 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Raluca-incearca sa nu te stresezi ca nu face bine la bebe.stiu ca e tare usor sa spui, dar momentan nu ai ce face.Doamne da sa fie bine.Varicela eu asa stiu ca da malformatii congenitale, dar nu trebuie sa te gandesti la ce-i mai rau.nu neaparat trebuia sa-l iei.cat ai stat in contact cu persoana respectiva?iar de analize, eu zic sa te duci luni si fati-le.macar stai linistita.
noi pe la casuca, maine sunt inca prin Cluj, nu ma duc la Oradea numai de marti dimineata.asa ma bucur, hihi.mai stau cu piti un pic.fetelor, o intrebare cam urata,dar tare am nevoie dde sfat.lapitica mea i-am schimbat laptele praf de pe topfer 1 pe 2, si primul scaunel a fost ca la oamenii mari, in sensul ca nu-i pastos ci dintr-o bucata.e nasol? ar putea fi constipata?
pupici la toate si o zi buna va doresc
Meli+ Timea-Larisa

Mergi la inceput

Antoni-Melinda, mersi de incurajari; pentru ca stiu ca nu mai am ce face, incerc sa nu ma gandesc, iar cand imi fuge gandul la lucruri rele imi pun nadejdea in Bunul Dumnezeu ca va fi ok. mersi mult ce bine ca stai cu pitica inca o zi, rasfatatelor

restul gastii, unde sunteti? va rasfatati alaturi de cei dragi?? ce bine...

va pup, pa-pa

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

+ 14 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

a mea grasunica a dormit 3 ore fara intrerupere dupa-masa, ce e ceva iesit din comun, hihi.nu mi-a venit sa cred. iar acum , dupa atata odihna e numai un zambet.va doresc o saptamana frumoasa
pupici
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

quote:
Originally posted by Rufus

Dragele mele clujence,
Am o rugaminte, desi stiu ca-i cam indrazneata:
Poate una din voi, cu ceva timp liber, mi-ar face un pustiu de bine si, cu o suma de bani pe care o trimit eu unde imi spune, sa faca cateva cumparaturi (alimentare) si le duce in Plopilor, la o matusa de-a mea, care nu prea iese din casa, nici ea, nici baiatul ei, cu care locuieste; as putea sa le trimit direct banii, insa stiu ca au o groaza de nevoi si eu as vrea sa dea banii si pe mancare, plus ca nu se duc la supermarket, nici nu cred ca stiu ca e vreunul in Cluj.
De cumparat, este un Kaufland aproape, chiar pe colt la str. Campului (ca si cum voi n-ati sti...). Cred insa ca ar trebui sa aveti masina, pnetru ca baza sta in ulei, zahar, cartofi, adica cam greu de mers pe strada cu sacosa.
Suma de bani nu e grozava, deci cred ca nu pierdeti mult timp.
Va rooooog...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Merg eu, da-mi detalii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna fetelor,

M-ar interesa un pediatru cu cabinet particular pt. pitica mea. Eventual la o clinica privata unde se pot face si analize. Nu avem cine stie ce probleme, doar nu se termina tusea si as vrea un control de rutina, sa vedem cum stam.

Mihaela si Elena Maria(9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Salutare fetelor!
Am revenit si noi acasa.Suntem bine iar calatoria ne-a prins tare bine la amandoi.
De azidimineata ma doar gatul si parca fac febra.Sper sa nu fac nimic.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

saliu fetelor

eu is in continuare in butoi,azi i-am facut la mama biopsia sper sa fie ok, bunicu e tot f bolnav, iar cu fetele ma invart in continuare intr-un lung cerc vicios cu virozele.

Theiutza care avea o imunitate de invidiat e la a 4 sau 5-a toamna asta, nici nu mai stiu, in ciuda interventiilor de stimulare a imunitatii.acum e acasa cu muci si febra
si varicela ne ameninta din toate partile asa ca sigur nu scapam.

si eu incep jobul in o saptamana

Sofi refuza in continuare diversificare, suspectez si dintii ca nu ne lasa sa ne apropiem de guritza ea.Simona-arleena am citit si aplicat ce ai zis, multumesc, dar nu functioneaza, nici borcanele nu vrea.

si maine am un training important de certificare ca intervievator si eu ma simt tare aiurea...

in fine sa nu va indispun prea rau...am cele mai dulci fetitze din lume si asta imi e de ajuns!

Rufus in mod normal m-as fi oferit sa te ajut dar mai am cateva zile de concediu si nu stiu incotro sa o apuc...ma bucur ca te ajuta Simona!

Stanca pe unde ati fost?bine ai revenit!
mai ai noutati cu campania?le treci te rog si pe prietenele mele la donatori?

pupici

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

cristiana imi pare rau ca nu dai bir cu diversificarea sofiei...se poate si de la dinti sa nu vrea sa pape sau pur si simplu inca nu e pregatita...lasa-o vreo 2-3 zile numai pe lapte si incearca din nou....si rabdare.....si eu am trecut prin asta de putin timp si stiu ca frustrant e sa nu pape....defapt si acum mai am astfel de momente.sanatate si sa scapati de amenitarea varicelei !!apropo, ati facut careva vaccinul la pitici? am inteles ca daca i-l fac, apoi o sa trebuiasca la un anumit interval de timp sa-l refac...si cica cresc sansele sa faca cand va fi batran....asa ca nu stiu ce sa fac....

stanca cand ai vreme sa ne intalnim sa-ti dau si eu banii??fain ca v-ati simtit bine in calatorie.

ma enerveaza ca de ziua mea mergem la socrii la taiat de porc
va doresc o saptamana frumoasa

Mergi la inceput