Cluj rulz!- cap.75-A inceput campania de Craciun

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

ma ajutati si pe mine va rog intr-o problema...?
anul asta am inceput ID-ul la UBB-ISE... ca ce mi-am zis eu...au trecut mai bine de 10 ani de cand am terminat-o pe prima si ar cam fi cazul de ceva nou ...numai ca nu stiu cum se procedeaza. acum 2 saptamani a fost un week-end de cursuri si va mai fi doar in ianuarie...stiti cumva cum se procedeaza cu programa de examen? se cumpara, se ia de la scoala? sau cel mai bine ar fi sa sun la secretariat?

va multumesc si va pup

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salutare fetelor

cred ca incet si sigur intru si eu in butoi....tocmai am primit scrisoarea de la chirurgul din Debrecen si sigur avem nevoie de operatie la Norbert si din pacate nu unilaterala ci bilaterala ...in ianuarie vorbim detaliile...mi-e frica

va pup
Erika

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

dragelor.

Erika, imi pare nespus de rau ca totusi trebuie operatie... scumpa mea, cum te putem ajuta?? Oare cat e de complicata op.?? o, Doamne ajuta!! Esti bine cu burtica?? incepe sa se vada?? ca la mine se simte deja ca iau contur...

Cris, te sun imediat, numai sa se scoale piticii mei Ce ma bucur ca sunteti rasfatatele lui tata zilele astea Stii ca eu de fapt nu am avut varicela cand am fost mica?? mi-e inima cat un purice pana trece burtica...

azi am fost cu Stefania la control cardiolog, la d-na dr. Oprita, iar gaza nu are nimik, suflul sistolic de care era suspecta e fiziologic... etc-etc. maine o duc cu mine la servici, ca e inchisa gradinita pe motiv de sectie de votare... tare urasc io kestia cu votarile... asa ca voi avea o colega de birou maine

va pup si revin

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

+ 12 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

erika ce rau imi pare ca pana la urma tot trebuie sa recurgeti la operatie ...credeam ca pana la urma scapa norbert fara. ai nevoie de putere multa: si pt. bb din burtica si pt. norbert. sa-mi zici daca te pot ajuta cu ceva, ok? la toata familia

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Erika pupici multi de la noi si urari de rusita care va fi cu siguranta.e complicata operatia?

si noi avem luni un hop cu biopsia mamei.

in rest suntem bine si ne bucuram de familia intreaga cu Mihai in concediu.

maine avem botezul nepotelului Serban!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

pai,inca nu stiu exact de care tip ne face (operatia complicata care consta in reimplantarea uretrei in alt loc din vezica sau simpla endoscopica prin care doar stramtoreaza uretera la iesirea din vezica)...mi-a spus doar ca detaliile le discutam in ianuarie....atat am sperat ca scapam...dar DD ne va ajuta si va fi bine...nici nu concep altfel...dar mie foarte frica oricum...va mai dau detalii prin ianuarie, merci de incurajari

Raluca sarcina asta a diferit destul de mult, la mine, fata de cealalta...adika sanii mi-au crescut si au devenit durerosi la aprox. 1 luna (credeam ca-mi vine CM), m-am ingrasat deja vreo 4 kg (sa zicem ca aveam unde de la 48 la 52 ) si incet dar sigur nu ma mai cuprind hainele, tu iti faci triplu test? eu cred ca o sa-l fac...Stefania ce asteapta..fratior sau surioara? ..al meu Norbert spune ca e indiferent doar ca numele va fi "Norbert baietelul" sau "Norbert fetita" , parca vrea sa-i apartina lui

Va pup

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

quote:
Originally posted by carrie

mai am o problema care persista :Sofia refuza diversificarea, nu vrea nimik decat lapte si eventual sucuri de fructe,daca simte ceva mai solid isi face greata, si isi sigileaza guritza.ati mai auzit asa ceva?

carrie ai citit ce ti-am scris in cap anterior de diversificare???incet se face diversificarea de la lapte treci la alimente lichide dupa ce s-a obisnuit cu gustul incepi si schimbi textura, adica incepi sa ingrosi mancarea, dupa ce se vei incepe sa-i dai mancare mai apropiata de ce gatesti pt restul sa ii dai blenduit dupa ce se obisnuieste cu gustul incepi sa o faci mai grunjoasa mancare pana ajungi la bucatele.e un proces lung, si copilul se obisnuieste treptat, numai noi am vrea sa fie mai repede toata tranzitia asta....incearca sa vezi daca am dreptate

ada ma bucur ca te-am cunoscut si poate pe viitor iti faci curaj sa te intalnesti si cu restul fetelor....ai terminat cu renovarea??

stanca deci cand ne intalnim???am de la ada 50 ron, mai pun si eu 50 ron(deocamdata, poate mai scutur buzunarul). creola zicea ca daca nu are vreme sa se intalneasca cu tine imi da mie si parte ei....

noi tot la capitolul constipatie suntem.....desi azi a facut aproape normal dar plange de mama focului cand face si nu mai vrea pe wc

e din nou weekend, va doresc tuturor sa-l petreceti cat mai frumos

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Cu cine sau cu ce sa incep?

Cristiana, Erika luati energie de aici ca sa treceti cu bine peste toate momentele dificile.

Olim nastere usoara si sa veniti cu bine acasa amandoi Deja peste 4 kilograme? Mi-e mila de spatele tau si acum si dupa ce vei naste.

Eu sunt intr-o dispozitie ciudata, nu intru in detalii. Prea multi oameni cu probleme de sanatate Framantate vremuri ...

Si acum voturili ... sa nu va prind ca nu va duceti! Votati ce vreti (inclusiv boicot) dar votati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna seara fetelor!
am ajuns si eu acasa, am culcat-o pe piti si stau un pic in fata calculatorului.sunt obo, si tare suparata din cauza drumurilor astea la Oradea, parca nu se mai termina niciodata.
Erika-va doresc multa sanatate, lasa ca va fi bine in cele din urma.va tin pumnii.
pupici, mai vin
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Dragele mele clujence,
Am o rugaminte, desi stiu ca-i cam indrazneata:
Poate una din voi, cu ceva timp liber, mi-ar face un pustiu de bine si, cu o suma de bani pe care o trimit eu unde imi spune, sa faca cateva cumparaturi (alimentare) si le duce in Plopilor, la o matusa de-a mea, care nu prea iese din casa, nici ea, nici baiatul ei, cu care locuieste; as putea sa le trimit direct banii, insa stiu ca au o groaza de nevoi si eu as vrea sa dea banii si pe mancare, plus ca nu se duc la supermarket, nici nu cred ca stiu ca e vreunul in Cluj.
De cumparat, este un Kaufland aproape, chiar pe colt la str. Campului (ca si cum voi n-ati sti...). Cred insa ca ar trebui sa aveti masina, pnetru ca baza sta in ulei, zahar, cartofi, adica cam greu de mers pe strada cu sacosa.
Suma de bani nu e grozava, deci cred ca nu pierdeti mult timp.
Va rooooog...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput