mamici fericite cu mai multi copilasi (4)
Raspunsuri - Pagina 18
Laura XXX spune:
adita eu nici n-am putut deschide situl cu elfi...
Oare dc?
elyanne intr-adevar puii sunt f. micuti si ar fi bine sa nu faca varicela. Probabil au facut intre timp, gemeneii mei au facut la un an si cateva luni (de la surioara) si nu au avut complicatii, dar semne da. Cum sunteti?
Tot pe pagina 2-3 gasesc sub. Se pare ca suntem mamici oku! 
Impachetati cadouri?
hannen nu ati internat-o niciodata pe mandra ca prea e de tot... (nu imi amintesc daca ai spus ca a fost in spital). Si ai mei fac pb. la burtica deodata, dar parca dureaza prea mult la Israa. 

AJUTOR SI RUGACIUNE PT. CRISA www.crisa.ro
addiana spune:
ninge si e zapada asezata! mancam putin si apoi iesim afara! denisa nu mai are rabdare!!!!
mephala poate ne intalnim pe derdelus iarna aceasta!!!
sanatate multa puiutilor! si o zi buna!
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
katik spune:
si la noi a nins dar f putin, cit sa nu se vada tare neroiul![]()
![]()
![]()
![]()
. evident, au si venit intrebarile: de ce nu a nins mai mult, de ce in alta parte este zapada mare etc.etc.....
noi tot raciti! ce cadouri, ce impachetatt ca inca nici nu stiu ce sa le cumpar ca fata mi-a facut o lista....![]()
![]()
![]()
plus ca sotul este la un curs de dimineata pina seara si simbata si duminica iar robi tuseste rau, pe el nu pot sa-l scot afara ca e prea frig pt el, deci sunt consemnata in casa. nus tiu cine si cind va merge dupa cadouri

si cine va mai face ceva prin casa

va pup, sa aveti un we fain, spor la treaba la derdelus!
multa sanatate bolnaviorilor!
elyanne spune:
Laura inca nu dam semne de bube niciunii... Dar inca e devreme... dupa 17 dec. ar trebui sa inceapa sa apara...
adita suuuuuper
Acum despre noi... mandra are coji la bubite, unele au cazut... altele nu. Raman niste pete rosii dupa ce cad. Am inteles ca mai raman asa o vreme. Nu s-a scarpinat... nu pot sa cred ca m-a ascultat... sau poate n-au fost "mancacioase"... cine stie...
Marti merge la gradi sa repete pt. serbare. Iar miercuri avem serbarea...
Gemenii au rosu in gat... am tot sperat sa traca fara antibiotic... dar s-a inrautatit situatia... Cu toate ca nu fac febra, vomita din cauza amigdalelor inflamate... Au si puroi pe acolo... Asa ca de ieri am inceput sa le dau si antibiotic... dr. ne spusese de ceva vreme... dar am asteptat sa se lupte singuri cu virusii
dar n-au reusit sa faca fata...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
mephala30 spune:
Elyanne, sanatate gemenilor. Is atat de scumpi!
Si Elena e o mica printzesa.
Addiana, eu cum te recunosc? ![]()
Ceva poze?
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
-prima ninsoare-
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati! ![]()
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
katik spune:
mephala, ce faina a fost prima ninsoare la voi!si eu vreau zapada dar la noi nu prea ninge, au trecut deja doua ierni in care n-am vazut fulgi decit asa, rar si nu s-a prins nimik, doar cit sa se faca lunecus pe drumuri![]()
fain se joaca ursuletii in parc!!! bravo lor!
eliana, multa sanatate la gemeni! off, antibioticele astea
dar fara ele puroiul din git nu trebe, e clar!
sa aveti un we placut, sa va jucati cu zapada(care aveti parte e asa ceva
)
elyanne spune:
mephala ce fruuuuumos, vreau si eu zapada... Sunteti niste frumosi... ce ochi albastriiiii 
cu 3 fulgi si gata mocirla...
katik
multumim.
De cand am inceput cu antibioticul s-au mai inveselit... era tare pleostiti ieri... clar ii spara gatul... nici n-au mai vomat... Asta este... nu pot sa-i las sa se chinuie la nesfarsit... Nu imi place ca trebuie sa le dau... dar nici sa-i chinui din cauza asta nu vreau.
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
hannen spune:
Salutare fetele!
Sunteti bine cu totii sau va mai luptati cu ceva raceli?
Laura,Isrei i-a trecut burtica(adica nu mai are diaree ,numai zice ca o doare citeodata)dar e racita,a avut rosu in git si febra mare.Mereu e altceva!cind incepe nu mai termina!!
Inas e cu diaree la greu,abia ii trecuse doua zile si a luat-o de la capat!
Sanatate multa va doresc si ne "auzim" zilele astea!
Hannen
mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
mcrmiki spune:
Buna fetelor!
Imi pare tare rau cand citesc de puiutii vostri bolnaviori, va dormim multa saranate si insanatosire grabnica.
Noi stam bine momentan, doar Alexandru tuseste f. putin, de maine poate ii dau niste Stodal sau sirop de patlagina. In rest suntem bine, asteptam vacanta si mai ales pe Mos Craciun, care vine odata cu yiua lui Bogdan, el este nascut pe 24 decembrie, seara. Chiar ne-a pricopsit Mos Craciun cu cadou pentru toata viata
.
Va pup si va doresc o saptamana cat mai buna, plec la culcare ca-s tare obosita.
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)
addiana spune:
am gasit rochita pentru serbare...in sfarsit!
mephala am poze la semnatura
abia astept sa-mi corup sotul sa ne duca la un derdelus mai mare!!!!
hannen multa sanatate printeselor! sa scapati o data si de diaree si de rosu-n gat, si sa nu se mai "prinda" altceva!
eliana cateodata n-avem incotro si le dam antibiotic, mai ales daca nu trece cu nimic altceva! insanatosire grabnica!
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006)