mamici fericite cu mai multi copilasi (4)
Raspunsuri - Pagina 19
mephala30 spune:
Addiana, zau ca nu le-am vazut, na, is in coltul din dreapta, mai putin vizibile. ![]()
...
Ce copile ochioase si frumoase ai!
Imi plac la nebunie zulufii Denisei. Sa nu mai vorbesc de ajutorul pe care ti-l da in bucatarie. Cate bunatati am vazut pe-acolo.
Iar cea mica, pictoritza se face. M-a distrat teribil cum ai surprins-o mazgalind peretii. 
Si secretul tau care e? Cum iti pastrezi silueta?
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati! ![]()
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
marimar spune:
Ce mai faceti mamicilor??
Elyanne, cum e Elena? Dar baietii? Ati scapat de varsat de vint???
Noi ne pregatim de vacanta de vara, miine cel mare termina scoala, cea mica termina si ea cresa si intra in vacanta pina in februarie ( oricum noi insa vom pleca pe 22 ianuarie sa ne facem vienezi !!)
In drumul nostru trecem prin Dubai si ne oprim 2 zile,
a trecut cineva pe acolo, puteti sa-mi recomandati un hotel? Hannen ??? Dodo??? Dodo, facem escala la Melbourne si iti fac cu mina din avion 
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
elyanne spune:
Am intrat repede sa ma laud... baietii au luat si ei varicela... si, se pare ca am luat si eu... am doar cateva bube, una singura seamana cu ale Elenei, dar e doar inceputul... si am febra, si ma dor toate cele, zici ca's batuta 
O sa sun dr. sa vedem ce zice...
Iar Elena si-a rupt coaja de la o buba de pe fata... ce mai amre, evident... si printre putinele ramase... asta este... sa nu mai aiba dubii cand o fi gravida daca a avut sau nu...
Azi este serebarea... si n-o sa merg
... se duce cu ma'sa mare si cu tac'su...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
katik spune:
eliana, imi pare rau ca ati luat-o si voi, asta va mai lipsea inainte de sarbatori
. dar in tot raul e si un bine, ati facut cu totii, deci mai tirziu nu mai aveti treaba![]()
multa sanatate la toti cu bubitze, sa treceti cit mai usor si peste asta!
Babee spune:
Eliana sanatate multa si sa scapati repede de bubite.
Vazut si eu prajituri, inghitit in sec si ma bucur ca n-a vazut si Phillip ca ma punea sa fac si nu is in stare acum.
Eu mai rarut pe aici, citesc dar n-apuc sa scriu.
Va doresc tuturor Sarabtori Fericite si un An Nou plin cu ce vreti voi
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
adriana spune:
Marimar, succes, sunteti curajosi. Cu sistemul sanitar ce faceti in Viena, unde nasti, etc.. stiti deja? Mie mi-ar fi frica![]()
Eliana, sanatate, na, ce sa zic! Groaznica boala, imi pare rau de gemenuti
.. dar lasa ca se vindeca repede, tu ii alaptezi?
Pe mine iar m-a capiat mica, se scoala noaptea si incepe sa planga, nu stiu dece.. nu-i convine ceva, o doare
.. vreau sa vorbesc limba bebelusilor!![]()
Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
addiana spune:
eliana eu am facut varicela la 14 ani si mare fiind tot m-am scarpinat si mi-am rupt cojitele, pe fata am vreo 3 semne, si pe corp cateva....asta e! sa va treaca cat mai repede, sa nu va iasa prea multe bubite si fara febra daca se poate! mai ales baietilor!
mephala saru'mana! zulufii denisei sunt mostenire de la tati ei! iar pictorita cum prinde un pix sau carioca (creioanele mai putin) incepe sa se mazgaleasca pe ea, apoi mobila, si apoi peretii! si dupa ce o "cert" mazgaleste si pe foaie...adica trage vreo doua linii si gata...neinteresant!!
iar silueta... cu doua zgatii ca ale mele nu-ti mai trebuie nici sala nici dieta... nu stau locului 2 secunde, pana si la masa se foiesc pe scaun si cum ma prind ca nu sunt atenta se ridica si mai fac o tura de casa!!!
adriana, poate o doare burtica, maselute nu? si daca inveti limba bebelusilor sa ne-o predai si noua !!!! la mine raisa imi spune ceva acolo pe limba ei si eu nu inteleg ce vrea si ea insista si se uita la mine ciudat si se enerveaza si plange....cine stie ce-mi cere ea! o iau sa-mi arate, o intreb unde, ce si cum...dar degeaba...
multa sanatate tuturor!
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
dodo spune:
quote:
Originally posted by marimar
Ce mai faceti mamicilor??
Elyanne, cum e Elena? Dar baietii? Ati scapat de varsat de vint???
Noi ne pregatim de vacanta de vara, miine cel mare termina scoala, cea mica termina si ea cresa si intra in vacanta pina in februarie ( oricum noi insa vom pleca pe 22 ianuarie sa ne facem vienezi !!)
In drumul nostru trecem prin Dubai si ne oprim 2 zile,
a trecut cineva pe acolo, puteti sa-mi recomandati un hotel? Hannen ??? Dodo??? Dodo, facem escala la Melbourne si iti fac cu mina din avion
Sorry, pui, noi stam la rude cind merem in Emirate, asa ca nu stiu de hoteluri/preturi..
Si noi luam vacanta vineri, miine ii duce la Bee the movie, tropaie de nerabdare
Mey, sa zici la ce ora sa ma uit pe cer
Drum bun, ai grija sa vinezi fro vulpe, sa ai ce pune pe tine, ca o sa dirdii in tricou si-n slapi(moda de la antipozi+NZ pe perioada nelimitata-n decursul anului
Fetelor, pt. ca se apropie Craciunul, nu stiu daca mai am loc la PC de lume care e calare pe el
mephala30 spune:
Buna dimineatza. Poftiti la
.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati! ![]()
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
katik spune:
neatza!
sar'na, mephala! tare bine pica! tot n-am dormit azi-noapte, deci, acum ma dreg cu o galeata de cafea!
cind se deschide cursul cu libajul bb-ilor, ma inscriu si eu![]()
. are robi un stil de a mirii de ma scoate din minti de multe ori: nici nu plinge/urla, nici nu ride, chiar nu mai stiu ce sa cred![]()
adriana, poate or fi dintii? la noi cam asa se intimpla si acum ii ies doua masele si un incisiv. cind chiar nu se mai poate, ii dau o portie de nurofen si se mai linisteste, mai dentinox, mai ceva bilutze homeopate pt dinti. se mai linisteste o vreme, apoi incepe din nou
babee, cum te simti? ce face burtik? am vazut pe la piersicutze ca nu iti era f bine![]()
eliana, cum a fost la serbare? au facut poze/film, macar sa vezi si tu?