mamici fericite cu mai multi copilasi (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

pai na, uite, n-a mers forumu'!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

neah, nu se pune!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

buna fetelor!
bun venit mephala! toti 3 aveti niste ochi albastri superbi ...va invidiez!

eu caut in disperare rochita pentru serbare... abia astept sa vina craciunul! sper sa am timp sa "bucataresc"!

cat timp dorm copiii vostri? noaptea si ziua. eu parca nu reusesc sa le fac un program fix...sunt zile cand la pranz le adorm abia dupa 14...am inceput sa iau magneziu si calciu ca ma omorau carceii mai ales la gambe (ma trezeam noaptea de durere) si vad ca are si efect de "calmare" , parca nu ma mai crizez asa de tare si de repede

sanatate multa bolnaviorilor! hannen cum mai sunteti? v-a mai trecut?

elyanne, denisa a avut varicela la 2 ani si din pacate a ramas cu semne. ziua nu se scarpina- eram cu ochii pe ea, dar noaptea se scarpina prin somn oricat as fi dat-o cu mixtura mentolata!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Addiana, multumesc pentru aprecieri si pentru vot.
Denisa e nascuta in aceeasi zi ca si mine. (o simpla observatie)

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

Mergi la inceput

'neatza si de la noi! noi suntem toti raciti (in afara de sotz care nu prea sta acasa cu noi. tusim toti ca un cor de magarusi, nici nu mai stiu ce sa le dau.febra nu are nimeni, doar muci si tusit la greu
eu de abia ma tin pe picioare, trebuie sa iau si eu ceva vitamine ca pic.
multa sanatate la toti bolnaviorii!
diana, spor la cautat rochitza!
si eu am avut varicela pe la 5-6 ani si mi-au ramas citeva semne(noroc cu ele ca am stiut ca am facut boala, mama nu mai tinea minte).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Bun gasit!
Eu am avut o saptamana de tot balamucul.
Luni am fost cu Israa la dr.(le-am tinut pe toate acasa).Marti seara a vomat,miercuri m-au sunat de la gradinita ca a facut febra .Cum am terminat munca am fugit si le-am luat,iar la dr.Joi si azi am tinut-o acasa si mi-a facut febra continuu,numai 40.De aseara de la 1 vad ca nu a mai facut dar azi iar am fost la dr.
Maine serbare,luni iar la doctor sa facem o radiografie la plamani(fiindca Israa e prietena buna cu pneumoniile)
Sa mai zic?Sunt capie de cit am alergat azi.In sfirsit ne-am adunat de pe drumuri,mai am sa pregatesc cina si gata,ma arunc pe canapea la un film.
Ce se mai aude prin zona?Cum mai sunteti?

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

http://www.elfyourself.com/?id=1382382198

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Buna!

Katik, sanatate multa. Eu ii tratez homeopat: cu oscilo, pentru tuse le dau Stodal.

Adita, multumesc pentru actualizarea listei.
Nostim clipul!

Hannen, sanatate multa si voua!

nu va place, ignorati!

Mergi la inceput

adita, super clipul!!!! sa-ti traiasca elf-ii!!!!
mephala, din alea le-am dat si eu dar tare greu merge de data asta, nu stiu ce se intimpla
hannen, multa sanatate la toata trupa!!!!da' vad ca nu te plictisesti deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Fetilii scuze ca ma bag si eu asa ca da vreau sa te intreb ceva Adita

quote:
adita
mamica de patru copilasi

http://www.elfyourself.com/?id=1382382198

Cum ai salvat tu pozicile ca mie nu imi iasa sub nici o forma? Trebuie sa am cont sau ceva?
Daca poti si ai timp trimite-mi te rog un PM sa nu deviem aici la voi,de la subiect -ici si va rog scuzati intrusa,adica io.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput