mamici fericite cu mai multi copilasi (4)
Raspunsuri - Pagina 16
katik spune:
da, mephala, servim (adica io!) dar nu una ci o cisterna daca se poate

. sar'na!
e asa urit afara, ploua cu galeata, e vreme de dormit![]()
![]()
iar eu nu ma pot trezi nicicum
mephala30 spune:
Katik, Krisztina merge la gradinitza?
Tu stai acasa cu cel mic?
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati! ![]()
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
katik spune:
da, krisztina merge la gradi, chiar astazi are serbarea!este fulg de nea. la 3 ne infiintam cu totii la gradi
toaleta am trimis-o dimineata, eu voi duce doar coronitza de beteala![]()
si eu stau cu jr acasa![]()
elyanne spune:
Asa... sa dau raportu' la bubite... Sunt rosii-rosii... n-au mai iesit foarte multe... iar primele (cele iesit vineri) au facut coaja... Cred ca e o forma destul de usoara dupa cum se prezinta... N-are multe bube si incep sa treaca...
Cred ca pana vineri cad si cojile...
mcrmiki stiu ca exista vaccin... Elenei n-am apucat sa-i fac pt. ca dupa 2 ani cand zicea dr. sa-i fac am fost eu gravida... si n-am riscat sa-i fac ei ca m-am gandit sa nu faca dupa vaccin vreo forma usoara si sa-mi dea si mie...
Apoi au aparut piticii si am zis ca stept sa mai creasca putin...
Daca nu fac nici acum... nu mai afc deloc
Mai demult au facut sora si fratele meu... si eu nimic, in liceu colega de banca... nu ma izic de gradinita si clasele primare...
Babee si eu zic ca-i mai bine ca le fac acum... inclusiv bb-ii... sunt mici, dar scapa si gata...
Eram in dubii cu vaccinul... si cum n-am putut sa-l fac pana acum... am scapt de-o grija... era grea alegerea... pana la urma eu zic ca-i mai bine "natural", decat vaccin...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
katik spune:
eliana, doamne ajuta ca a facut o forma usoara, macar nu va chinuiti. pai asa poate ajungeti si la serbare!
multa sanatate si sa va treaca repede bubitzele si fara urme!
Mik spune:
Eliana, sanatate la copilasi ! E fix cum spui : mai bine fac la virsta asta decit mai tirziu. Aici doctorii nu recomanda vaccinul. Tu tre' sa ai grija sa nu se infecteze.
Mephala, bine ai venit !
Ti-am mai spus ca ai niste pui frumosi foc !
Katik si eu am fost fulg de nea in tineretile mele la gradi. Sa ne pui poze, please ! (daca apuc am sa scanez si eu miercuri pozele mele in fulg).
La noi am decorat casa de Craciun, am facut bradul si a venit primul Mos, cel de la job la mine. Asta a fost simbata : a fost intii un spectacol demagie, apoi a aparut mosul ca prin farmec pe scena.
Duminica ne-am jucat toti 4 (sotul era plecat) cu jocul numit "Destins" si i-am declarat pe toti trei cistigatori, fiecare in stilul lui : care a iesit primul la pensie, care era mai bogat ...
Va pup si mai dau pe la voi.
elyanne spune:
Vineri i-au iesit bube mari... sambata si duminica unele mici... care nu par sa mai creasca... sunt deja rosii ca cele mari... numai ca inca n-au coaja... Nu stiu ce sa zic... daca n-am vazut pana acum...
Miercurea viitoare avem serbarea... avem sanse sa ajungem... ar fi 12 zile pana atunci... Eu cred ca trec...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
cornelia_laura spune:
Mephala(Carmen) bine ai venit aici!! Ce ma bucur!!!
elyanne, sanatate multa puiutilor sa treaca repede si sa ajungeti la serbare!
Noi suntem bine cu totii, ne descurcam bine cu noul program iar eu m-am readaptat foarte repede la munca. Ne pregatim de serbarea de Craciun de la grupa lui Edi.
Acum 2 nopti am visat ca eram intr-un magazin mare de copii si am cumparat un costumas de nou nascut bleu. Era asa frumos...tot trag speranta ca o fi vreun semn...
SARBATORI FERICITE !
katik spune:
cornelia, lasa ca vine el bb3!!!! fain ca te-ai acomodat cu munca! cum te descurci cu toate si cu toti?
na, a fost si serbarea si a trecut!
a fost f frumos, copiii au fost minunati, au stiut tot ce aveau de facut! tare dulci! o sa pun poze dar inca nu le-am descarcat.
eu din pacate mult n-am vazut din ce se intimpla pe scena ca robi nu a avut stare si a trebuit sa-l plimb ca sa nu urle
. voi vedea si eu spectacolul pe DVD

va pup, sa aveti o zi buna!!!!!
mephala30 spune:
mai, mai, ce active sunteti! ![]()
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati! ![]()
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">