mamici fericite cu mai multi copilasi (4)
Raspunsuri - Pagina 11
elyanne spune:
Mariana wow... felicitari pt. bb si sa ai o sarcina usoara! 
Esti curajoasa... eu nu stiu cum o sa ma descurc cu 3, cand vor mai creste un pic... Dar tu cu 5 pitici...
katik uite aici idee de bradut: http://www.cabanova.ro/action/gallery/0/gbg-730ae1a0q7c-jzm5c/0/Brad.jpg
Sau: http://www.carnavalfiesta.com/ la costume Craciun, costume copii, pagina 3, pom_de_craciun
miraklucker au inceput sa misune in 4 labe... in picoare... mai dureaza... Abia de o luna stau bine in fund si se ridica in picioare... Dar si Elena a mers de pe la 11 luni si singurica de la 1 an si 1 luna...
Elena ii iubeste in felul ei... mai cu japca adica... Andrei e f. fericit (doar daca il loveste urla), Mihai se pune pe urlat cand o vede... nu prea e incatat de ce urmeaza...
Andrei e fericit cand vede pe oricine, cunoscut, necunoscut...
Mihai e mai mamos... si cand ma vede in zona, face scandal ca sa vina la mine in brate...
Elena e o mica terorista... si la gradinita am inteles ca este atat de cuminte si ascultatoare... cu noi face figuri.
A invatat strofele pt. serbare... Acum trebuie sa ma tin de promisiune si sa-i caut rochita alba (nu pricepe ca trebe alba, ca asa sunt fulgii... ea vrea rooooz... vedem cum o scoatem la capat pana la urma)
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
katik spune:
eliana, si la voi este sidromul roz???
si la noi toate trebuie sa fie roz, daca se poate si cu barbie, de la chiloti, prosop, farfurie, haina, cizme, tot![]()
![]()
![]()
![]()
bafta la cautat rochita!
sar'na pt idei!
elyanne spune:
Daaaaaaaaaa... roz si iar roz...
Inca nu are pretentii la barbie... mai trebe sa creasca un pic...
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
katik spune:
fii fericita pina atunci...
pe mine ma usuca la portofel pasiunea asta nebuna fata de barbie.
a scris pt mos o scrisoare in care se insira tot ce se gaseste cu abrbie pe piata: camera, bucatarie, baie, caleasca, calutz, haine, coafuri, ciine, etc....
miraklucker spune:
La noi este mania rosului. totul trebuie sa fie rosu. ..........si cu Barbi ce sa zic ii le trebuie, le are le dezbraca le rupe maini picioare si le arunca. Totul dureaza maxim 15 min......si aruncate raman
........si mai avem doua manii, a tunsului si a mazgalitului pe unde se poate![]()
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
addiana spune:
cred ca o sa facem un club ROZ!!!
si denisa e obsedata, explicatia ei "rozul e pentru fetite!" mai nou "rozul e pentru printese!!!"
pentru serbare mi-a spus azi educatoarea sa imbracam fetitele in alb...deci avem de umblat dupa rochita alba, ca avem doar ROZ...si trebuie neaparat de printesa!
mira cat despre mazgalit...nu mai spun nimic, dar ma bucur ca nu doar ale mele deseneaza pe unde apuca!![]()
mariana felicitari pentru bebe 5!
sarcina usoara! cat as vrea sa am si eu curaj...
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
katik spune:
mira, ca tot era vb de mizgalit, aseara ca imi vad ochii pe peretele de linga patul fiiemii? o pictura rupestra f.faina![]()
![]()
, in trei culori, f. bine combinate![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
si chestia cu jucariile, si la noi ca si la voi: papusile le rezolva imediat, drept urmare i-am luat printu' lu' alba-ca-zapada, ca i-a rupt un picior. asa ca a ramas (o vreme) alba-ca-zapada fara print si se plictiseste![]()
![]()
![]()
![]()
diana, spor la cautat rochita alba de printesa
. la noi a inceput numaratoarea inversa, in fiecare zi se uita la rochitza, la pantofiorii de balerina si ma intreaba ce zi este si cite mai dormim pina la serbare
. asa drag mi-e de ea!
noi ne-am potcovit cu o raceala in grup: robi a facut rosu in git cu urme de puroi si bronsita, deci papa antibiotic, krisztina mai tuseste un pic, ea a primit numai siopel de tuse, pe mine a inceput sa ma doara gitul rau de tot de ieri, drept urmare am trecut pe pastilutze. sper numai sa ne treaca cit de cit pina la serbare.
multa sanatate la toti puiutzii bolnaviori!
miraklucker spune:
........aseara ajung acasa, cand intru la ei in camera jumatate din patul Dariei mazgalit cu carioca. Intreb cine a facut........a mica cica "eu Nin"
, Nu bag mana in foc..............drept urmare cadoul de Craciun va fi o tabla mareeee pe o parte iar pe cealalta hartie ca sa poata mazgali in voie. Sper sa le ajunga.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
katik spune:
mira, 

fie-mea are o tabla maaaareeeee, pe o parte e tabla de scris cu creta, pe cealalta parte e metalica de lipit chestii magnetice. se poate adapta si hirtie si am adaptat, evident si hirtie dar degeaba, rezultatul...am scris mai sus.
deci, nu-ti pune mari sperante in tabla maaaare!![]()
marimar spune:
Elyanne felicitari pentru micutii umblareti in 4 labute !
Cred ca o sa trebuiasaca sa ai ochii in 4 si 4 miini cind vor incepe sa umble si s-o ia in directii diferite...
Hannencum e micuta?
Mira, Katik,, eu ma gindeam, in aceeasi idee, sa vopsesc un perete cu un strat de vopsea speciala "Blackboard Paint" ca sa scrie cu creta cit vor ei !
Fetelor, eu sint obosita si mi-e un soooomn, toata ziua ! Miine merg la doctor, la eco, sa vad bebeul si sa vedem cum bate inimioara. Teoretic am 7 saptamini dar practic eu zic ca am 6 doar. Sper sa se vada ceva....
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !