mamici fericite cu mai multi copilasi (4)
Raspunsuri - Pagina 12
mcrmiki spune:
Buna seara fetelor!
Sper ca de data asta sa reusesc sa termin de scris, am mai incercat de doua ori, prima data mi-a sters Alexandru tot ce am scris, a doua oara m-am lasat eu pagubasa ca nu ma lasau copii in pace.
Sabina bine ai venit in clubul nostru!
Mariana felicitari, bine ai revenit printre noi, esti o super mama foarte curajoasa, sa ai o sarcina cat mai usoara, te admir!
Cat despre desenatul peretilor va pot spune ca si noi am trecut prin faza aceasta si dr. pediatru ne-a sfatuit sa le dam un coltisor de perete in camera lor in care au voie sa deseneze si asa am rezolvat problema mazgalitului pe unde apucau.
Noi sunte bine, il asteptam pe Mos Micolae, suntem cuminti doar cand ne gandim ca tre sa vina, ma tot gandesc cu ce-i voi mai ameninta dupa ce vine si Mos Craciun. Eu am impresia ca alerg toata ziua si nu-mi mai termin treaba, toata ziua sunt plecata, ba la scoala, ba la gradi, ba la cumparaturi, fiecare vrea cate ceva tot timpul si am impresia ca nu mai reusesc sa ma impart peste tot. Cred ca vreau o mini vacanta, doua zile, nu mai mult.
Marimar bafta maine la doctor!
Hannen cum esti? Cum sunt fetele?
Va pup pe toate, va doresc multa sanatate si sper sa reusesc sa intru mai des pe net.
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)
hannen spune:
Dragutelor
va pup virtual pt. ca stiu ca nu se ia!
N-am citit decit putin din mesajul marianei pe care vreau sa o felicit!!!
Curajoasa esti mamico!!!Sarcina usoara si bb sanatos!!!

Sabina,bine ai venit la noi!

Luni le-am dus la dr. si le-am tinut acasa,ieri le-am dus la gradi si seara mi-au vomat alea mari in cor.
Sunt terminata!
Azi le-am dus la gradi pt. ca nu am alta alegere, dimineata am avut programare la dentist ,muncesc de la 2:30 apoi la 5;30 le-am facut iar programare la dr.
Sunt asa suparata si unde nu mai pun ca mi-e si mie rau,am o stare de voma !Cica e o raceala (din multele care bantuie) cu voma si diaree!
Din toata gradinita nu e bolnav decit un copil care sta acasa!M-am simtit oribil sa le duc azi,mi-e si mie teama sa nu dam la alti copiii (ca nah,fiecare om cu problemele lui,munca...nu pot sta acasa cu copiii)dar mi-a fost imposibil sa le tin.am inima cit un purece!
Educatoarele mi-au zis ca daca nu vomita nu exista pericol sa se imbolnaveasca ceilalti si ca neaparat sa le duc la dr. sa vad ce zice,daca trebuie sa le tin acasa vreo citeva zile sau nu!
Am lasat nr. de tel sa ma sune daca e ceva si tresar la fiecare apel.![]()
Astea-s stirile,multumim ca intrebati de noi!
sanatate maxima!!
Hannen
mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
hannen spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Buna feteleor, imi dau seama ca trebuie sa intru si eu in club, pt ca de fapt am trei copii, nudoar 2:)
baiatu cel mare are 20 de ani, aproape 21 , da e si el al meu,. nu? chiar daca nu ma asculta nici picat cu ceara
Vorbiti de raceli etc:
noi deocamdata am rezolvat aspectul asta tinand Galagia acasa..merge de 2 ori pe sapt ola lectria de pian si atat, in rest imi mananca si urcehile. Dar Ghoerghe e inca [rea micut, nici 3 luni n-are, si n-am avut chef sa faca si el gradinita la varsta asta.
cat despre organizarea casei...br.....la mijne se pravalesc toate, efectoiv nu mai stiu unde sa le pun.
hannen, un sfat de la tine? ce si cum sa fac? problema e un sot care e strangator nevoie mare, ceva de groaza.
va pup si sanatate bolnaviorilor, hannen, nu ne lasa in ceata cu inas.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabinutza albinutza
acush cetii si ravasul tau!Toate amicele ma intreaba cum sa faca ordine
doar de-ale copiilor in cutii speciale.Si de-ale lu` mindru cind se string si-l prind pe aproape descarc tot in mijlocul casei si-l pun sa aleaga ce-i trebuie si ce nu.De obicei are numai hirtogarii.Eu am si noroc ca el isi aduna la birou!si acolo tot eu ii fac curat,ma duc cu o amica si-l ajutam si-l bodoganim amindoua!Si ridem pe infundate !
Te doare capul ce-i la el acolo,la fiecare lucrusor trebuie sa-l intrebam ce sa facem cu el si apoi ma suna de 10 ori pina ajunge acasa "n-ai vazut aia?mi-ai aruncat cumva ailalta?..."si tot asa!

Pt. casa am cutiute speciale pt. toate maruntisurile,chitante...si tot asa.
Zilnic aspir si spal pe jos(citeodata mai amin spalatul cite 2 sau 3 zile,asta numai daca nu e dezastru).Rufele murdare intra direct in masina de spalat care se invirte zilnic,daca am noroc doar o data pe zi!Pe la 10:30 deja am casa bec,mai am de "gindit" menu-ul pt. cina si sa planuiesc ceva pt. muncile mele.
Doctori,cumparaturi ...le fac si astea tot pe acolo pe undeva.
Daca am timp poate imi fac un "jurnal" cu zilele mele cronometrate la minut sa te inspiri.
Te pup,am fugit la munci !
Hannen
Israa
Inas
Amina_Marina spune:
quote:
10:30 deja am casa bec,
Moamaaaa! Eu la 10 dorm, adica , mai culc odata dupa ce-l trimit pe fi-miu la scoala. Cred ca ar trebui sa deschidem un topic cu orarul zilinic al mamicutelor, poate asa mai invat si eu ceva, pentru ca sunt intr-o dezorganizare totala.Problema e seara, dupa cina se aduna muuulte vase de spalat( ma masina dar nu incap toate) si-ntre timp trebuie sa -l bag si pe fi-miu -n baie etc..
Ma ajuta sotul foarte mult, dar uneori lucreaza pina tarziu, 8, 9 seara si dupa ce maninca adoarme si el din cazua oboselii.
Sabina spune:
Hannen, esti de comaaa:))
si la mine se invarte masina zilnic, chiar de 2 ori pe zi, ca altfel nu razbim.
Mi-a zis mie sor'mea....prinzi momentul cand esti singura cu bebe acasa si arunci!
e teribil domne cu strangatoria asta:))))
Sanatate fetelor!
mamici cu fetite ROZ:)), si a mea e terminata, norocul e ca nu cedez si se imbraca si altfel, dacaar fi dupa ea totul ar fi roz sau mov, uuuf.
Acuma are mania Poneilor.
A vazut la gradinita in luna in care a fost la multe fetite...si normal ca a vrut si ea.
Nu stiu ce moda e cu poneii astia!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
marimar spune:
Fetelor,
noi am fost azi dimineata la ecograf si am vazut simburelul si inimioara care-i batea cu forta
. Asa cum credeam si eu, nu am 7 saptamini jumate cum ar fi dupa data UM ci doar 6 saptamini si 1 zi din cauza ovulatiei tirzii. Data probabila a nasterii s-a schimbat pe 30 iulie asa ca o sa fac un mic leut 
Hannen, e tare greu cind ai copiii mici si mai si muncesti full -time, de aia nu mai vreau decit maxim 3 zile/ sapt sa muncesc.
Tre sa ma inspir din secretele tale de-ale organizarii, ordinii si curateniei 
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
katik spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITZILOR DE ASTAZI!!!!!!
hannen, chiar asa, scrie matalutza aci cum faci,. poate invat si eu ceva, ca pe mine nu ma duce capul de nici o culoare![]()
marimar, felicitari! sa creasca mare si sanatos simburelul din burtik!
a venit in sfirsit si primul mos! mare bucurie mare azi dimineata! a vrut sa duca toate cadourile la gradi sa vada si copiii ei de la gradi
. m-a intrebat daca mai vine mosu' si miine![]()
![]()
![]()
multa sanatate la bolnaviori, sa le treaca repede!
hannen spune:
Mamicutzelor
ce mai faceti?
Eu sunt pe baricade,Inas e cu febra si diaree.
Azi am avut program de tinut in brate,inclusiv acum cind va scriu.
Abia am reusit sa fac cite ceva prin casa si sa incropesc de-o cina!
Marimar,nici eu nu lucrez full time,desi as vrea .Mi-ar fi imposibil!Cred ca intr-o saptamana as da coltu`.![]()
Vezi ce optimista sunt??![]()
Hannen
Israa
Inas
crism spune:
Hannen, mama, mama, am patit-o cu toti trei copii cu racela aia pe amandoua gaurile. Apoi am luat-o si eu, dar macar dupa ce terminasera ei. Nu am nici un ajutor decat pe sot, si ce sa iti spun, e greu mai ales cand ii vezi ca sufera mititeii...

Cristina, mamica lui Connor(7), Elena(4) si Zeke(18 luni)
mcrmiki spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE ASTAZI!!!!!!!!!!!!!!
A venit Mosul la voi? Ce au spus copii, cum au reactionat?
Copii mei au fost foarte agitati pana a venit Mosu, nu mai aveau rabdare, oare cand vine, ce le aduce? Si a venit bietul Mos din vre-o 5 locuri, de la bunici, matusi de i-au umplut de cadouri si asa au tras concluzia ca au fost cuminti. Astazi m-a intrebat Bogdan daca ii mai aduce ceva Mosul daca isi pune iarasi cizmele in geam, ca doar si azi este Sf. Nicolae, deci tot Nicolae este.
Hannen multa sanatate lui Inas, sper sa se insanatoseasca cat mai repede. Tare greu trebuie sa-ti fie acolo, tu singura cu ele si mai ales si sa mergi la lucru. Eu vreau sa o mai tin pe tanti (care ma ajuta cu copii acum) si dupa ce merge Alexandru la gradi, sa ma mai ajute si mai ales pentru cazurile in care se imbolnavesc copii.
Marimar ma bucur ca sunteti bine, sa ai o sarcina cat mai usoara si sa ai grija de tine!
AS crea sa va cer un sfat, mamicilor care ati trecut prin asa ceva. Nu mai stiu cum sa procedez cu Alexandru, care se trezeste noapte de noapte si cum nu ma simte langa el, cum incepe sa planga si doar eu il pot linistii. Adoarme, il pun iarasi la el in patut si, de obicei, in scurt timp se trezeste si iarasi tre sa merg la el, sa-l iau in brate. Daca il pun la noi in pat se calmeaza imediat, adoarme si cand se mai foieste imi cauta parul sa il tina in mana, probabil asa se prinde cand este la el in patut ca nu are pe cine trage de par. M-am tot gandit sa-l mut singur in camera si sa-l las sa planga, dar parca nu ma lasa sufletul. Pe de alta parte m-a termina trezirile lui in fiecare noapte, sunt tare obosita. Daca are cineva un sfat, vre-o idee... astept nerabdatoare.
Va pup si va doresc multa sanatate!
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)