Mamici aspirante din nou - cap. 29
Raspunsuri - Pagina 7
Ignatica spune:
Azi ne apucam oficial de treaba
, deci pot intra si eu in cursa pentru bebe luna asta.
crengu bine ca ies testele pozitive, apucati-va de treaba. Tehnologia ne omoara.
sanziana spor la dragoste.
Irinel ce face Danutz ?
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2
sanziana27 spune:
Mamicile cu fetite va rog dati-mi reteta de facut fetita!Acu ce-o vrea Dzeu, dar tare mult mi-as dori pereche!
La Dragos am prestat exact in ziua ovulatiei si la cateva ore am simtit o durere de ovare incat am fost sigura ca s-a prins!
Spor la dragoste vorba Ignaticai sa putem numara liniutele la sfarsitul lunii!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/5SMqp2.png
PatriciaArdeleanu spune:
sanziana, spor la treaba.
pt fetita, 2 zile inainte de ovulatie.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
cornelia_laura spune:
Buna fetelor!
ignatica, spor maxim luna asta!
sanziana, si eu stiu ca trebuie lucrat 2 zile inainte de ovulatie. Spor si voua!
crengu, mai lasa microscopul ala. Am impresia ca mai tare te streseaza feriga aia.
Irinel, cum esti? A trecut de tot raceala baiatului?
Eu nu am inceput serviciul, abia pe 3 decembrie. Sunt in Z32 dar sincer mi-e deja frica sa ma mai gandesc....
Vad ca mi s-a dereglat rau CM-ul, intre 26-33 de zile, aiurea. La asa variatii cum sa mai prinzi ovulatia. Si daca observi clar mucusul schimbat ce te faci cand copilul tocmai atunci nu vrea sa doarma in patul lui
...teoretic slabe sanse luna asta....![]()
Restul fetelor????
Baby, Madyn, Daiopri, locca, pe unde sunteti??
Rosa, daca ne citesti mai da-ne un semn de viata sa stim cum iti este.
Sim, Paxela, Roandre,Iulia, Gio, Pako,,ce va fac puiutii?
Mephala - Gusta - Cornelia
Irinel spune:
Buna fetelor, la mine n-a mai ramas prea mult pana la ciclu, primele pete ar trebui sa apara pe luni-marti Si cred ca o sa apara ca n-ai nici o manifestare diferita de lunile anterioare. Oricum, astept sa vina si sa treaca, sa fac ecografia aia si sa vad cum stau. (ecografia trebuie sa o fac in ultima zi de ciclu daca se poate, va fi cam dificil, ca eu nici nu mai stiu cat dureaza la mine ciclul). Danut a fost cateva zile bine, ieri a inceput iar sa tuseasca putin si vad ca si dimineata. Dar a dormit bine. Inca e pe antibiotic da nu din cauza tusei ci a infectiei la urechiusa pe care a facut-o. Burtica se pare ca a trecut, a avut doar 24 de ore febra mare de tot si varsaturi plus durere de burtica. Apoi s-a linistit din punctul asta de vedere. Eu tot cu dureri de gat variabile ca intensitate. Imi tot fac curaj si nu ma duc la doctor.
Crengu, daca te streseaza tare monitorul ala, nu il mai folosti, cum zicea si Cornelia. Si eu am renuntat la el. Dar tot ma gandesc ca poate dureaza putin pana intelegi exact cum functioneaza si dupa ce te uiti. Ziceai zilele anterioare ca s-a vazut o schimbare fata de inceputul de luna. Mai citeste prospectul cu atentie, poate e vreun detaliu important.
Ignatica, Crengu, Sanziana bafta luna asta, ca vad ca sunteti cam toate in perioada buna.
Cornelia tu cam cand incerci un test daca nu se arata uratii?
Pupici la toate si vesti cu bebelusi sa avem luna asta
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut 
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
baby_r7 spune:
ca nu mai pot tine pasul cu voi deloc......................
acum suntem chiar in plina ovulatie.......![]()
![]()
![]()
adica in perioada aia aglomerata din luna..........si in plus netul meu de acasa face figuri...asa ca de aceea disparusem o perioada............
nimic nou de anuntat in afara faptului tot incercam luna de luna sa facem
.........![]()
![]()
![]()
![]()
, ceea ce nu e nou deloc.........
[pupu][pupu]
toate fetele fara nici o exceptie!!!!!!!!!!!!
unde esti, bebe??????
ROXANA
crengu75 spune:
Fetelor, am si eu acum un picut de timp.
Intr-adevar, ceva parca s-a schimbat la microscop, dar nu se vede feriga, nu seamana ce vad eu cu desenul de pe el care spune ca ar fi pozitiv. As vrea eu sa citesc instructiunile, dar sunt in limba maghiara, deci................pas. Scrie ceva pe microscop in engleza, dar foarte sumar, si arata doua imagini: una cu ceva cu aspect ca de zahar si zice ca e negativ si ceva ca niste betisoare( e mult spus ferigi) care cica ar fi pozitiv. Oricum, am vazut ca nu mai este formatiunea ca de zahar ......dar nici betisoarele, deci....am concluzionat eu ca ceva s-a produs.Irinel, ai mare dreptate, m-am gandit si eu ca poate dureaza un pic sa ma acomodez cu el, sa vad schimbarile. Poate ele sunt dar nu percep eu. Si aveti dreptate, fetelor, nu ma mai stresez cu el deocamdata.
Nu am avut deloc mucus pana acum, desi testele mi-au arata clar doua linii puternice. Deci, am prestat si noi cit am putut si asta e.... vom vedea peste 2 saptamani.
Cornelia, cata dreptate ai, asa patesc si eu cu baiatul, si noi suntem morti de oboseala si el nu adoarme. Dar, luna asta ne-am descurcat mai bine, dar eu nu reusesc nicicum in fiecare zi.... acum este obositor,.... nu mai suntem tinerei,muncim foarte mult , plus ca avem copilul care sta la panda.![]()
In rest, toate bune la noi.
Irinel eu i-am dat pentru tuse biseptol si a mers foarte bine. Dupa antibiotic ramasese cu o tuse urata care nu a trecut cu nimic, si atunci i-am dat biseptol.
baby-r, succes la prestat.
Sanziana si ignatica, mult spor la treaba si bafta si voua.
Pupam toate fetele fara exceptie.
Pozici
Crengu, mami lui Cristian
Daiopri spune:
Tare mult mai scrieti! Nu ar trebui sa fiti ocupate cu altceva?:)))
Eu sunt in asteptare de musafiri, ca nu cred ca am avut nici un succes cu evolutia mea spectaculoasa de la sol in luna asta. Deja temp o ia la vale, desi zic eu am facut tot ce trebuia:)
In ultimele luni, mie nu mi s-au mai intarit sanii deloc inainte de cm. Stie cineva de ce ar putea fi asta? Ca inainte mi se faceau mari si durerosi. E drept ca mai nou, cand ma trezesc cu musafiri la 23 de zile, cred ca nu mai au timp:), da parca nu mi se pare normal.
Asa cum zicea si Irinel, nici eu nici un simptom, si in plus, dupa tb vin musafirii sigur.
Cornelia, asta nu pricep nici eu, cum de dintr-o data se tot fataie CM asta de la 20 si oleaca la 30 si tot asa.
Da nici nu m-am mai dus la dr, ca zau daca stiu ce sa discut. Ei zic sa trec pe stimulare, eu astept vacanta:)
Ca sa nu zic, cat am bolit si eu, ca deh, mama buna, iau si eu tot de la baiat. Am avut un wk daramator.
Irinel sanatate multa. Cum se zice la endometru ala in engl?
A venit zapada in ro? Va doresc tuturor numai bine si spor la treaba, si hai e cazul de ceva liniute:))
Numai bine tuturor
PS: Baby, daca esti la ovulatie te iertam:) Hai fuga pe problema...
pagurschimag spune:
Buna seara la toata lumea...
Acum am reusit sa citesc ce ati mai scris...cam slaba miscarea...Adevarul este ca noi suntem asa ocupate cu copilul, familia, serviciul incat nu prea mai dispunem de timp liber sa mai postam asa des si pe net...
Oricum vad ca toata lumea e in focul prestarii... La noi perioada "insamantarilor" a trecut....Acum astept sa vad daca da roade samanta...
Chiar daca nu prea scriu pe aici...nu pierd nici o postare de-a voastra...si va citesc din scoarta in scoarta sa nu pierd vreo veste sau vreo informatie...
Sper ca luna asta sa vina "molima" gravidoaselor si la noi pe forum...
Magda si Fabian (17.11.2003)
pozele mele
o fi sau nu??
asi spune:
De ieri suntem oficial in asteptare de bebe.Speram ca pana prin aprilie- mai sa se rezolve.
Sunt atat de fericita si de emotionata.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.