Mamici aspirante din nou - cap. 29

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Sanziana nu pic in butoi, nu inca . Mai ales ca am facut o lista cu chestii pe care vreau sa le fac inainte de a ramane gravida: sa ma vopsesc, sa ma duc la dentist, sa mananc multi ficatei, sa beau afinata, ca iar ne-a dat socrul o sticla si data trecuta ma uitam cu jind la ea. Ce zici, e buna lista?
Aveti si alte idei?

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Bafta fetelor care sinteti in prioada propice!!

Locca, asa gindesc si eu acum.
Plus ca am avut un motiv sa beau din visinata-zmeurata pe care am facut-o eu (ridea sotul de mine ca m-am apucat de baut in ziua 1 de suparare).
eu nu vreau sa ma mai gindesc asa intens la asta si intre timp poate si slabesc putin, asa mi-am propus. daca e sa raman, are de unde sa ia in primele 2 saptamini pina aflu eu, nu-i o tragedie, plus ca iau vitamine;

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fetelor, eu in asteptare, va mai citesc cand apuc ca o tinem din tuse in infectie la ureche si apoi la nu stiu ce bacterie la stomacel (temepratura de 40 de grade aproape 24 de ore, doar scadea i grad-2 si crestea iar). Si pe mine ba ma lasa putin gatul, ba ma apuca si mai tare. Sper sa treaca mai repede. La mine ar fi cam ziua 18. Deci mai am destul de asteptat.

Crengu, e bine ca nu ti-a aparut inca feriga. O sa apara probabil undeva aproape de ziua 14 si asta e bine, ca inseamna ca te si ajuta cu ceva. Mie imi arata mereu si evident ca nu ma ajuta. Sa nu uiti sa nu cumva sa te speli pe dinti dimineata inainte de a face testul. Nici macar apa sa nu bei. E foarte important.

Locca, imi pare rau totusi ca nu ne-ai dat vestea cea mare. Da sper sa ne-o dai luna asta.

Pupici la toate.

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Buna dimineata fetelor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eu sunt acasa ca mi s-a spart o teava in baie si curgea apa pe la vecini. A venit mesterul si atrebuit sa-mi sparga o gramada de faianta, ca este teava care duce apa la cada, deci mi-a spart si peretele la cada, acolo unde este bateria si , evident, tevile ingropate. O veselie!!!!!!
Irinel,in primul rand vreau sa-i urez sanatate lui Daniel, sper sa sa face bine puiutul, caci stiu ce rau este sa-ti fie copilul bolnav. Cand vor creste mai maricei, nu se vor mai imbolnavi asa de des. Dar si tie iti doresc insanatosire grabnica , ca sa ai putere sa te ocupi de el.
Feriga nu a aparut, dar totusi ceva s-a scimbat, nu mai vad granulele ca de zahar ( care erau foarte clare pana acum). Acum e ceva amestecat si incetosat. Deci, cred ca ceva-ceva se schimba.
Am trimis copilul la gradi si acum savurez o cafea cu voi pana vine din nou la lucru la baie. Azi trebuie sa terminam, ca baia e goala si n-am apa nici la Wc.
Va pup.
Sananate maxima la toata lumea.

Pozici
Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Irinel multa sanatate puiului.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Salutare fetelor!
La noi ninge ca-n basme (Maramures) nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu!Imi place cand savurez o cafea fierbinte din bucataria calda, dar cand trebuie scos caruciorul si copilul, imi trece starea de euforie!
Irinel multa, multa sanatate!
Vai Crengu asta iti mai lipsea, casa intoarsa pe dos!
pentru toata lumea!

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/5SMqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Crengu, nasol cu distractia cu tevile. Iarta-ma daca stii deja, miscoscopul are un butonas de unde poti regla imaginea. N-ar trebui sa se vada incetosat (cel putin asa cred, ca la mine daca se vede doar feriga...:)).

Sanziana, a nins si pe aici acum cateva zile, da doar putin. Era frumos da nu s-a depus deloc ca erau vreo 3-4 grade. Danut era fericit ca o sa iesim cu sania, da mai bine ca nu s-a depus ca era si mai greu de convins ca el, bolnav, n-are ce cauta afara.

Saru-mana de urari, Danut e bine, doar mai tuseste da nu foarte rau. Azi e la gradi, ca ieri s-a cam plictisit acasa si cum n-a mai facut febra, n-a mai vomitat si a tusit extrem de putin, il dusei dimineata. Si asa el sta doar vreo 3 ore. Sper sa nu inceapa iar cu tuse rau. Eu tot cu durere de gat variabila ca intensitate. Seara e mai rau.

Pupici la toate.

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Irinel, eu am unul din Ungaria, care este rotund, nu am din ala ca stiloul.
Si nu am vazut nici un buton. Am sa ma mai uit odata, poate are si nu-l vad eu.
Oricum azi ma dor ovarele,deci ceva se intampla.
La noi ninge, dar nu s-a depus pe jos nimic. Doar pe masini.
Am ceva de facut acum. revin.

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Azi am fost la Liceu cu Dragos. S-a dus la toata lumea in brate, a zambit, s-a jucat.
Parca mi s-a facut putin dor de copii, de sunetul clopotelului, dar si sa tin un bebe in brate! Asa ca noi ne-am apucat de prestat!
va pup pe toate

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/5SMqp2.png

Mergi la inceput

Si noi la fel.
Am mari sperate luna asta. Microscopul ala e o porcarie , cred. Vad acelasi lucru in fiecare zi. Am facut si teste de ovulatie de tip clasic, cu banda si mi-au iesit pozitive.

Pozici

Mergi la inceput