Mamici aspirante din nou - cap. 29

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Asi felicitari! Hai impartaseste cu noi emotiile si fericirea ta! Sa fie intr-un ceas bun!

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/5SMqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Draga mea Asi, ma bucur din suflet pentru vestile bune. Abia astept sa ne dai vestea cea mare si sa ne povestesti cum e cu bebe mic si cum se poarta Razvanel ca fratior mare. Pupici dulci la o mamica grozava.

Crengu, saru-mana de idee, daca vad ca o lungeste mult cu tusea, poate incerc si eu cu Biseptol. Anul trecut dupa 8 saptamani de tuse continua, chiar nu mai stiam ce sa incerc. S-a nimerit ca ne-am dus la mare si i-a trecut, ca altfel nu stiu ce faceam.

Daiopri mama, daca e asa dereglat ciclul nu te lasa, du-te la doctor si spune-i exact asta: ca tu il aveai foarte regulat si ca nu mai e, e chiar neregulat ciclul tau, ca nu mai vezi mucus, ca si starile de dinainte de CM sunt diferite decat intainte. Poate sa fie o dereglare hormonala. Poate sa fie altceva. Stiu ca e mai usor sa sfatuiesti decat sa te hotarasti sa te duci, da noi nu facem bine cand amanm cu anii sa ne ducem la medic. E bine daca e o problema sa o descoperim devreme. Si daca nu e nimic, nu strica, decat ca pierdem timpul e adevarat. Dar poate sa fie ceva destul de simplu care se rezolva foarte usor, insa daca stai nu se rezolva de la sine. Hai fa un efort si du-te la doctor. Nu e vorba ca nu ramai gravida, dar dereglarea asta nu e normala. stimulari vor sa iti dea pentru bebe, da la tine nu e vorba numai de dorinta de a avea bebe acum. Pupici. A, endometru e emdometrium.

Baby, tu vezi de treaba,ca nu se supara nimeni. SI sa vezi ce ne bucuram cand ne dai vestea cea mare cu doua liniute. Pupici dulci, mai treci cand mai poti pe la noi.

Fetelor va pup ca sunt in intarziere cu treburile. Spor la facut bebelusi si sa avem teste pozitive cat mai multe lunile astea, ca doar vin Sarbatorile, trebuie sa ne bucuram :-)

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Saluatare fetele!
Asi, felicitari pentru bebe. Cred ca esti tare fericita!sa ai o sarcina usoara , fara probleme si un bebe cuminte si mancacios.
Eu nu am noutati, suntem in perioada de asteptare a rezultatelor.

Pozici
Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Multumesc mult ,fetelor, de urari!

Crengu m-ai facut sa zambesc.Draga mea nu sunt gravida ci adoptam al doilea bebe.Si Razvan e adoptat si am decis ca e momentul pentru bebe2.O vreme am facut tratamente dar burtica mea e stricata, asa cum zice fiul meu.

Sanziana am emotii.Am crezut ca la al doilea e mai simplu, ca stii la ce sa te astepti.Dar nu e asa emotia asteptarii e la fel, bucuria de a avea un copil e la fel.La Razvan stiam ca vrem fetita si era ceva cert.Acum am zis ca nu zicem sexul copilului deci inca o emotie in plus.Suntem fericiti.Razvan a fost atat de emotionat cand i-am zis ca merg sa depun actele pentru un fratior sa o surioara ca i-au dat lacrimile de bucurie.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Scuze de incurcatura, Asi. Faceti cel mai frumos lucru din lume, ma bucur ca aveti mintea deschisa si taria sa faceti o atat de minunata fapta. Eu o admir foarte tare pe Teo Trandafir si vad cat este de fericita alaturi de fetita ei. Si sunt atatia copii care au nevoie de o familie adevarata. Pacat ca sistemul de adoptie este asa de greoi la noi. Am vazut la stiri ca parca se pun piedici , in loc sa se dea sansa unui copil sa-si gaseasc locul intr-o familie iubitoare. Sper sa primiti cat mai repede bebele mult dorit.

Nici o veste inca de la noi. Nu am nici un semn, nici nu mai tin minte cand ar trebiu sa apara, dar nu ma stresez. Poate e prea devreme.

Ce noutati mai aveti? ce fac copiii?

Pozici

Mergi la inceput

Asi nu pot decat sa te apreciez mai mult, eu credeam ca pe Razvan l-ati avut voi, inseamna ca esti din "nou insarcinata" ai luat-o de la capat, mai ales ca nu stiti sexul copilului care va veni in familia voastra!Vai cate emotii trebuie sa aveti si ce minunat e sa avem copii!
Noi inca prestam, punem samanta, sa vedem! Sotul ma tot intreaba "simti ceva?" Nimic, doar nervi. Serios sunt atat de nervoasa....
Crengu Dragos ma da de gol il intreb: ce bea mama? DATEA (cafea)tot eu l-am invatat!

Mergi la inceput

Sanziana, vezi ca iei bataita de la mine. Ce inseamna nervisorii astia in funduletul tau? hai, fii calma si ia partea frumoasa. Nu ca e frumos sa faci dragoste? Adica sa pui samanta cum spui tu? Super tare! De ce esti nervoasa?????????????
trebuie sa fii vesela, doar suntem in perioada fertila in sfarsit. Am asteptat atata si acum a venit. Uraaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

Ce frumos vorbeste Dragos la un anisor! Mie mi-e dor de perioada cand si al meu pocea cuvinetele. Spunea : mima la desene animate, lolepta la omleta, ghebosi la crenvusti, maga la noapte buna, etc, etc.
Si acum mai spune leptoc la laptop si alte chestii si imi vine sa-l mananc de drag.

Dar cand nu mananca, si asta e zilnic, imi vine si sa-l bat......de sa-i inrosesc funduletul ala frumos.Are noroc ca-l iubesc prea mult si profita, desigur. Face numai ce vrea.

pupa-l pe Dragosel din partea mea. E un scump de baiat.

Pozici

Mergi la inceput

Crengu intoarcem pupicii pentru Cristian (asa il cheama si pe sotul meu)! Poate ca merit o bataie, dar nu stiu, daca va vine sa credeti, dar eu cand am ajutoare mai tare ma incurca si sunt nervoasa! Asa e cu sotul in we, sta cu Dragos, dar aud in fundal: stai cuminte, vezi ca vrea la tine, iti invinetesc pempersul, haaai repede, vezi ca vrea nu stiu ce.... In timpul saptamanii sunt numai eu cu Dragos, cat doarme dimineata imi fac toata treaba, linistita si dupa masa mi-o dedic numai lui! Si sunt foarte linistita si calma!
Nu mai vine nimeni cu nicio veste buna?
O duminica frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna tuturor!

Am si eu un baietel si mai vreau un bebe mic. Am reusit sa citesc ce scrieti voi si pare un grup dragut la care as vrea sa ma alatur si eu. Eu nu prea stiu exact ce expectante sa am pentru ca am intrerupt contraceptia orala abia de o luna. Luna asta... habar n-am daca am avut ovulatie sau nu. Oricum ne-am protejat pana cand mi-au venit rezultatele analizelor caci medicul mi-a recomandat vaccinarea daca nu am anticorpi la bolile copilariei. Din fericire analizele sunt ok. Acum astept ziua 12 a ciclului urmator sa ma vada la echo. Am uitat sa-l intreb de ce. Acum sunt in ziua 26 a cm si astept prima menstruatie de dupa contraceptive. Cu temperatura bazala nu prea am experienta. Prima sarcina a fost intamplatoare (in ziua 5, imediat dupa menstra) deci...
Luna asta incepand cu ziua 17 a cm TB a urcat la 37 si inca se mentine. Nu stiu ce sa cred... o fi fost ovulatie? Mucusul si-a schimbat consistenta undeva in ziua 12 cand TB era de 36,4 deci... sunt in ceata. Daca cineva mai cu experienta poate sa isi dea cu parerea mi-ar fi de mare folos.
De cateva luni ma tot chinui sa ma hotarasc daca mai vreau un bebe sau nu iar acum ca m-am hotarat... parca nu mai am rabdare.

Va pup pe toate si astept cat mai multe vesti bune, sa ma bucur macare de sarcinile altora pana cand o sa-mi vina randul.

Mergi la inceput

Claudia bine ai venit in club si cum urarea nu trebuie sa se termine aici, cat mai repede la odisee
Si eu am intrerupt anticonceptionalele, dar am lasat sa treaca 3 cm. Asa am procedat si la prima sarcina si am ramas din prima luna fara nicio protectie, acum sa vad!

Mergi la inceput