Mamici aspirante din nou - cap. 29

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Buna fetelor. Ma primiti si pe mine?
Am un baietel de 1 an si 5 luni si de 2 luni muncim la bb2.
Luna trecuta au fost semne ca as fi pierdut o sarcina de 5 sapt dar dr a zis ca nu e sigur putea fi si o dereglare hormonala, asa ca luna asta am luat-o de la capat(am avut cartonas verde de la nenea doctoru). Semne de ovulatie am avut si de 2 zile am greturi, azi am vomitat de 2 ori. Am facut un test de sarcina care a iesit negativ dar poate e prea devreme, menstra nu trebuie sa imi vina decat prin 27, dar am incercat acum deoarece cu baietelul mi-a iesit pozitiv la 7 zile de la conceptie si am zis ca poate iese si acum.
Sper sa avem cadou frumos de Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Sanziana, si eu m-am gandit sa fac o pauza dar medicul a zis ca nu trebuie. Vrea sa ma vada in ziua 12 a primului cm care urmeaza si apoi... vedem daca e nevoie de altceva dar in principiu putem trece la treaba. Astept cu nerabdare vizita la medic. As vrea sa stiu daca luna asta am avut ovulatie ca sa imi dau seama daca corpul meu a inceput deja sa functioneze.
Inca o intrebare: cum e cu testele astea de ovulatie? n-am folosit niciodata....

Spor la treaba!

mamica lui Stefan din 03.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Hop si eu, in mare viteza caci am santier in casa. Zugravim sufrageria.
Raportez Z1, a venit din senin, fara pete maro sau dureri de burta ca alta data. Asta e.
Asi, din tot sufletul ma bucur. Sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun! FELICITARI! Ce veste minunata.
Tin pumnii stransi tuturor fetelor care sunt in asteptare!

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Urez si eu bun venit noilor aspirante ClaudiaH si Ada_S.
Sedere cat mai scurta aici la aspirante.

Pozici
Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Cornelia_Laura, oau!!! Ai doi copii si mai vrei unul!!! Deja esti eroul meu! Eu am ezitat o multime pana sa ma hotarasc daca vreau bebe doi. Adica sufleteste as vrea cred si vreo 4-5 dar imi lipseste curajul si capacitatea sacrificiului de sine... Te felicit si iti urez succes!

mamica lui Stefan din 03.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Aida si Carmen, bun sosit si sa vine bebeii mult doriti cat mai repede!

Cornelia, ce coincidenta, raportez si eu ziua 1, tot fara pete si fara dureri spre deosebire de lunile anterioare. Si e o problema ca trebuie sa schimb programarea la ecograf ca mi-a venit cm prea devreme si eco trebuie facut de prefernta in ultima zi de cm, iar aici ca sa faci programare trebuie sunat cu mult timp inainte... Iata-ne asadar numarand impreuna luna asta. Tu nu abandonezi ideea pentru ca te intorci la serviciu, nu? Sau iei o pauza cateva luni? Multi pupici, hai ca o sa vina el si bebe3 la amandoua.

Claudia, daca temperatura se mentine ridicata, asta poate fi semn de sarcina.

Pupici la toate si semne duble pe testele de sarcina cat mai curand.

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Irinel, nici gand sa abandonez visul de a mai avea un copil. Doar ca imi va fi mai greu si cu serviciu. Preferam sa se intample cat eram inca acasa. La mine e un ciclu urat, cu chegulete multe si foarte abundent. Asa ca pana merg la munca e musai sa fac o vizita la ginecolog.

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Felicitari asi, ma bucur ca esti fericita.Cum te simti, au inceput greturile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Ada bine ai venit! Poate deja e sarcina!
Cornelia si Irinel asta e; v-ati inscris pentru luna asta impreuna! Mergeti la dr fetelor sa fie totul bine si apoi va puneti intens pe treaba
Am inceput curatenia mare, asa ca doar in fuga, cand fac si eu cate o pauza mai scriu. In rest ne iubim si iar ne iubim, asta e partea frumoasa! (cum zicea si Crengu, doar pe asta s-o vad!)
O saptamana minunata tuturor si multe liniute II

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/5SMqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

salutari si de la noi!
Fetelor, se pare ca nu a dat roade nici strategia mea cu nepasarea de luna asta. Sunt in Z2 si sunt nefericita rau. Chiar nu inteleg ce se intampla acolo sau mai bine zis ce nu se intampla si de ce nu raman o data...... Of of, mai mai.... asta-i viata, o luam de la capat.
Iertati-ma, nici nu am mai citit ce ati mai facut voi, sper ca sunteti ok.

Raluca, mami de www.youngnutrition.net/member/tickers/87222/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput