Mamici aspirante din nou - cap. 29
Raspunsuri - Pagina 10
locca spune:
Claudia si Ada, bine ati venit in grupul nostru! Va doresc o tranzitie rapida spre odisee.
Asi, felicitari si sa se rezolve cat mai repede! Ce dragut este Razvan, cum asteapta fratiorul/surioara 
Eu v-am tot citit, dar nu am avut mai nimic de zis de mine, doar ca durerile de cap s-au concretizat in sinuzita. In plus copilul a pus-o de o raceala si am fost amandoi intr-o maraiala saptamana trecuta. Acum incepe perioada buna de facut bebei, sa vedem ... Nu ma agit nici cu temperatura, nici cu teste, pur si simplu facem cand si cum avem chef ![]()
Irinel si Cornelia, imi pare rau de z1.
Sanziana, mai, lasa nervisorii. Simpatic foc Dragos cu cafeaua ![]()
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Offf, Raluca, acum am citit postul tau, imi pare rau. Haide, capul sus, nu mai fi suparata 
Ada_S spune:
quote:
Originally posted by locca
Claudia si Ada, bine ati venit in grupul nostru! Va doresc o tranzitie rapida spre odisee.
Asi, felicitari si sa se rezolve cat mai repede! Ce dragut este Razvan, cum asteapta fratiorul/surioara
Eu v-am tot citit, dar nu am avut mai nimic de zis de mine, doar ca durerile de cap s-au concretizat in sinuzita. In plus copilul a pus-o de o raceala si am fost amandoi intr-o maraiala saptamana trecuta. Acum incepe perioada buna de facut bebei, sa vedem ... Nu ma agit nici cu temperatura, nici cu teste, pur si simplu facem cand si cum avem chef
Irinel si Cornelia, imi pare rau de z1.
Sanziana, mai, lasa nervisorii. Simpatic foc Dragos cu cafeaua
Multumesc pt incurajare, sper sa trecem toate la odisee si asta cat de repede.
Nu vreau sa supar pe nimeni ca deviez de la subiect dar poti sa imi dai cateva detalii in legatura cu sinuzita ta?Ce simtome ai avut si cum s-a confirmat diagnosticul?Eventual si ce tratament ai facut?
Sper ca copilasul se simte mai bine acum.
locca spune:
Ada, simptomele au fost stranut si nas curgator, plus dureri de cap destul de rele deasupra ochilor, frunte spre tample. Am fost la medicul de familie si dupa ce m-a intrebat cum ma doare, de cand etc. mi-a zis ca e sinuzita si ca daca persista inca niste zile sa ma duc sa fac radiografie. De luat am luat numai paracetamol/nurofen si am facut inhalatii cu ulei de brad, dar am incercat sa stau in casa cat mai mult, adica sa nu ies in frig. Vad ca mi-e bine, adica nu ma mai doare capul, deci sper ca am scapat, nu vreau sa fac radiografie.
Gina M spune:
Fetelor,participam si noi la concurs!![]()
Cele care doriti sa vedeti burtica in crestere si sa votati ma gasiti la pag': www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 cu foto':"De 3 ori mamica!" si la pag':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23 cu: "Esti un copil minune!".
Multumesc anticipat!
34+
asi spune:
Ada multumesc de intrebare , eu ma simt bine , nu am greturi
ci doar emotii usoare deocamdata.
Cornelia si mie mi-a zis sotul ca ar dori sa avem 3 copii.
Multumesc mult pentru felicitari
.Sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun ca noi suntem tare fericiti si nerabdatori.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
sanziana27 spune:
Buna fetelor!
De azi noapte am o durere surda de ovare, mai ales cel drept....oare, sa fie posibil?! Ar fi chiar minunat, dar nu-mi fac mari vise sa nu fiu deceptionata!
In rest tot deretic si "ma cert" cu Dragos. Aseara i-am zis sa nu traga de unitatea de la interfonul bebe si ca o tztatza s-a asezat pe covor si gesticula "dei-dei" adica sa-i dau lui! Imi venea sa-l mananc de drag!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/5SMqp2.png
Irinel spune:
Gina, votat burtica frumoasa. Ce copilandra pari tu, cine ar zice ca ai trei copilasi??? Felicitari. Pupici pe burtica cu baietel. Nu ne-ai spus daca v-ati hotarat la noile nume pentru el.
Cornelia faptul ca e abundent cred ca e normal, la mine asa a fost intotdeauna. Si cheguletele daca nu sunt mari cred ca sunt doar bucatele din tesutul endometric. Dar daca tie ti se pare ca e altfel decat cum era, probabil ca cel mai bine e sa te duci la medic. Si in plus ziceai ca e neregulat, asta ar trebui cercetat cred eu. Sa ne dai de stire. Eu astept sa ma duc sambata iar la ecograf sa vedem daca e endometrul tot ingrosat.
Ignatica, Daiopri ce mai faceti fetelor?
Asi se simte fericirea din mesajele tale. Sunt atat de bucuroasa pentru tine. Si ce sot iubitor ai. Sa iti traiasca. Nu toti barbatii gandesc asa. Pupici pe burtica stricata :-) Cine stie, poate se dovedeste candva ca nu e chiar asa stricata. Stiu ca te-ai dus la medic la un moment dat si a zis ca ai o dereglare hormonala daca nu ma insel. Nu se poate rezolva nicicum?
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut 
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
Ignatica spune:
Asi felicitari pentru frumoasa veste ca vine bebe in primavara. Razvanel ce isi doreste, surioara sau fratior? Cred ca e emotionant pentru toti 3, mai ales ca au ramas putine luni de asteptare.
RalucaN capul sus, o sa vina bebe.
Irinel multa bafta la ecografie.
Noi am prins numai 2 zile din perioada fertila, nici nu stiu ce sa zic, prea mari sperante nu am, cred ca in data ovulatiei am fost pe drum, luna asta a fost totul prea haotic.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2