Mamici aspirante din nou - cap. 29

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Ma alatur si eu grupului cu z1. Dar, vroiam doar sa zic felicitari lui Asi si ca ma bucur tare mult pentru ei. Sa va ajute DD in tot ceea ce faceti ca aveti un suflet mare.
Apoi bun venit noilor fete si sedere cat mai scurta. In rest toate bune, tot nu pricep de ce nu iese, dar asta e. Sunt pana peste cap cu cursurile mele si abia astept vacanta.
Spor la lucru tuturor si asteptam vesti bune.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna dragelor!

Eu... in ziua 28 astept perioada rosie. Insarcinata stiu ca nu-s, ar fi mai greu sa fi ramas insarcinata cu prezervativ. Astept cu nerabdare Z1 sa pot sa imi fac programare la medic si sa ne apucam sa muncim efectiv la proiectul BB2. In plus si sotul mi-e in delegatie... clar sunt intr-o perioada care abia astept sa treaca. Mi-am comandat pentru luna viitoare un pachet de 10 teste de ovulatie si 4 teste de sarcina (11 euro cu tot cu livrare). Mi-am zis ca mi-or ajunge luna viitoare; sper sa raman din prima luna de asta nu mi-am comandat pachet de 20+8 care era mai convenabil ca pret dar... trebuie sa gandesc pozitiv: nu voi avea nevoie de alte teste :P

Asi, minunata decizie! Iti urez succes in lupta cu birocratia! Sa dea Dumnezeu sa va bucurati cat mai mult de cei doi copii!

In rest? Nimic? Nici o veste cu doua liniute?

Astept noutati de la voi ca sa-mi mai treaca si mie timpul. Va pup!

mamica lui Stefan din 03.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pagurschimag spune:

Buna fetele...aici sunt si eu, va citesc din umbra pentru ca din pacate nu prea mai imi gasesc si timp sa mai scriu 2 randuri...rusine sa-mi fie..
Se apropie si la mine ziua "z". Vineri ar trebui sa apara CM...si pot spune ca deja am mari emotii...
Nu ma pot ghida dupa simptome pentru ca nu am nici una si nici dupa TB pentru ca nu obisnuiesc sa o masor.
Asa ca stau si astept verdictul...si mai trag cu ochiul pe net sa vad cine mai anunta vestea cea buna cu II..
Tin pumnii la toate fetele....

Magda si Fabian (17.11.2003)
pozele mele
o fi sau nu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Irinel multumesc mult.Intr-adevar am banuit o dereglare hormonala dar nu a fost asa.Din analize reiese ca totul e bine.Si chiar ma simt bine de cand am inceput sa iau ulei de peste.Chair si ciclul mi s-a reglat ceea ce ma bucura tare.

Daiopri multumesc.Ziceai ca esti nervoasa si ca mai tot timpul tipi.Si eu am fost asa si de cand iau ulei de peste si magneziu ma simt mult mai bine.Sunt mult mai calma si nu le bag chiar pe toate in seama.

Ignatica Razvan vrea cand fratior cand surioara.Depinde de ziAu ramas luni putine si avem planuri mari in lunile astea.Sper sa ne iasa.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Buna fetele!
Sper ca nu o sa va deranjeze interventia mea,dar m-am gandit ca poate,pentru unele dintre voi,va va ridica un pic moralul.Sunt o cititoare fidela a subiectului;din sept am citit aproape toate capitolele anterioare in ideea ca imi fac cont in curand si ma alatur voua.De 2 ani si jum am tot incercat si eu sa am bb2.Si a tot intarziat.Am fost pe la 3-4 doctori in orase diferite,in speranta ca macar unul dintre ei ma va trimite sa imi fac ceva analize(eu sau sotul),dar toti mi-au spus ca de ce ma grabesc,ca inca am timp si nu tb sa imi fac griji.Atat.
In sept mi-a venit cm exact la 28 zile(lucru care nu se mai intamplase de muuuuult) si m-am hotarat sa incerc tot.Am inceput cu TB care m-a derutat complet(a iesit un grafic de ma durea mintea) si am prestat in fiecare zi(tb sa va spun ca a fost greu,ca de multe ori eram atat de obosita si chef ioc);nu cred ca am ratat decat 3 zile toata luna.Si s-a prins.Nu stiu de ce si cum,dar sunt SUPER happy desi inca nu a trecut cele 3 luni critice(nu am mai avut pr)
Scuze inca o data daca interventia mea era neadecvata.Doar ca v-am citit si eu si chiar mi-ati dat sperante si putere de a merge mai departe si asa mi s-a parut cel mai bun mod de a va multumi.

Va pup pe toate si va doresc cat mai multe II liniute

Andreea 9+ si Theona-Lucia(27.08.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Cornelia, eu va citesc, dar, acum ca m-am intors la serviciu, nu am prea mult timp sa scriu. David este bine, creste ca din apa. Nu merge inca, dar sunt convinsa ca va face primii pasi foarte-foarte curand. Este voinicel nevoie mare (sunt convinsa ca va fi mai voinic decat fratiorul lui, Thomas), are doi dintisori si zambeste cat este ziua de lunga. Sta cu bunica lui acasa si este fericit.

Va tin pumnii stransi stransi si tie si lui Irinel. Ma bucur alaturi de Asi pentru decizia pe care au luat-o. Asi, sa dea Dumnezeu sa se rezolve repede si sa va tineti in brate minunea. lui Razvan.

Gina_M, am votat pozele tale. Sarcina usoara in continuare si un baietel sanatos si cuminte (frumos nu mai incape vorba ca va fi, cu o asa mamica).

Uitati, daca vreti sa vedeti si aveti timp, am pus poze noi pe link:

http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/LJHztT

Va doresc o zi frumoasa in continuare.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (14 noiembrie 2006)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/S045t5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Nici o noutate pe aici?

Eu m-am obisnuit atat de tare cu gandul ca nu voi ramane gravida, incat nici nu mai astept sfarsitul lunii. Mi se pare normal sa imi vina CM, e ca si cum nu am incerca sa facem bebe. Am fost 100% convinsa ca o sa iasa din primele luni, si surprize surprize. Poate ca e mai bine asa.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

quote:
Originally posted by the_andreea

Buna fetele!
Sper ca nu o sa va deranjeze interventia mea,dar m-am gandit ca poate,pentru unele dintre voi,va va ridica un pic moralul.Sunt o cititoare fidela a subiectului;din sept am citit aproape toate capitolele anterioare in ideea ca imi fac cont in curand si ma alatur voua.De 2 ani si jum am tot incercat si eu sa am bb2.Si a tot intarziat.Am fost pe la 3-4 doctori in orase diferite,in speranta ca macar unul dintre ei ma va trimite sa imi fac ceva analize(eu sau sotul),dar toti mi-au spus ca de ce ma grabesc,ca inca am timp si nu tb sa imi fac griji.Atat.
In sept mi-a venit cm exact la 28 zile(lucru care nu se mai intamplase de muuuuult) si m-am hotarat sa incerc tot.Am inceput cu TB care m-a derutat complet(a iesit un grafic de ma durea mintea) si am prestat in fiecare zi(tb sa va spun ca a fost greu,ca de multe ori eram atat de obosita si chef ioc);nu cred ca am ratat decat 3 zile toata luna.Si s-a prins.Nu stiu de ce si cum,dar sunt SUPER happy desi inca nu a trecut cele 3 luni critice(nu am mai avut pr)
Scuze inca o data daca interventia mea era neadecvata.Doar ca v-am citit si eu si chiar mi-ati dat sperante si putere de a merge mai departe si asa mi s-a parut cel mai bun mod de a va multumi.

Va pup pe toate si va doresc cat mai multe II liniute

Andreea 9+ si Theona-Lucia(27.08.2002)

Nu deranjezi, cel putin pe mine nu...........si multumesc de sfat o sa incercam si noi asa, cine stie poate poate se prinde si la noi.
Iti doresc o sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor, va multumesc pentru voturi!
Timpul zboara intr-un ritm ametitor!Ma apropii tot mai mult de marele eveniment si parca nu-mi vine a crede...Intre timp pregatesc stafeta de predare si vreau sa v-o dau la cat mai multe.
Va port in inimi si ma rog ca cele II-a liniute, sa va invadeze testele iar bucuria, sa va fie una care sa nu se sfarseasca nicicand.

35+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna!

In sfarsit a sosit si la mine ziua 1. Incepe perioada distractiei. Diseara imi vine si sotul din delegatie... Supeeer! Oricum nu vreau sa ne facem de cap prea des pentru ca ses pune ca sperma retinuta mai mult timp e mai bogata in spermatozoizi purtatori de cromozom x iar cea proaspata in spermatozoizi cu cromozom y si cum noi am vrea o fetita... o sa lucram rar si bine
Va urez week-end placut si spor la facut copii!

mamica lui Stefan din 03.04.2005

Mergi la inceput