Mamici aspirante din nou - cap. 29
Raspunsuri - Pagina 12
locca spune:
Noi suntem in plina distractie ![]()
Asta cu rar vs des nu o stiam, chiar sunt curioasa ce o sa aibe Andreea, care a zis ca nu a ratat nici o zi. Apropos Andreea, te trec pe listuta direct la gravidute?
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
Ada_S spune:
Buna fetelor, dimineata am facut un test si mi-a aparut asa II, ce ziceti, o fi sarcina?Inca nu mi-a intarziat dar de 4 zile imi este rau si vomit intruna, dimineata am avut si nasul infundat fapt ce m-a determinat sa fac testul.Cu baiatul am avut nasul cartof cat am fost insarcinata si abia puteam respira.
Oricum mai fac un test peste 2 zile.
PatriciaArdeleanu spune:
Ada, eu cred ca da; dunga pala este totusi destul de roz, nu doar umbra: sarcina.
felicitari!!! 

Patricia
Mamica de fetita
cornelia_laura spune:
Buna fetelor.
Ada, asa mi-a iesit si mie la a 2a sarcina! Abia dupa inca o saptamana liniutele erau la fel de rosii. Si eu zic ca e bebe la bord.
Iulia, ce placere sa apari pe la noi. Ti-am vazut pozele. Sunt niste SCUMPI baietii tai
. Sa va traiasca. Cum merge munca?
Ignatica, mai bine asa. Ca intotdeauna apare bucuria cand nu te astepti. Tin pumnii stransi.
Gina, te-am votat si eu cum a inceput votarea
. Chiar ca a mai ramas putin pana la marea intalnire.
locca, pai spor maxim la "distractie"
!!!
Eu sunt Z6 si inca nu au plecat rusii si ma streseaza rau. Azi am depus cererea de intrerupere a CIC-ului si am asa un nod in gat
....pe 3 decembrie reincep munca. Dar nu cumva sa credeti ca renunt, nici gand. Aici raman langa voi pana mi se va implini visul.
Va pup pe toate !!
Mephala - Gusta - Cornelia
Ada_S spune:
Multumesc de incurajare fetelor, sper sa aveti degete de aur si sa scrieti numai adevar.
pupici multi si va tin la curent.
ClaudiaH spune:
Ada_s, sa dea Dumnezeu sa fie sarcina!
Locca, da-i batai! spor la treaba!
Acuma, intrebare pentru cele cu experienta: dupa cat timp de la fecundatie poate sa fie testul pozitiv? din ce-am citit pe net n-am priceput prea mult... Vreau sa stiu cat mai multe pana la momentul in care sa testez testele ![]()
mamica lui Stefan din 03.04.2005
Ignatica spune:
Ada_S daca ai si simptome, si test pozitiv, eu zic ca e cu okisori.
cornelia asa mamico, nu te lasa. Te cred ca ai avut un nod in gat, nici nu vreau sa ma gandesc la intoarcerea la scarbiciu, mai ales ca eu trebuie sa caut un loc nou de munca.
locca spor la dragoste, sa iasa cu 2 liniutze.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2
Irinel spune:
Andreea, felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos. Impresionant dupa atata timp de incercari sa reusiti in felul asta. Nu stiu daca as rezista la un astfel de maraton, dar cand vrei cu adevarat poti orice, nu? Inca o data felicitari si mai treci pe la noi sa ne povestesti ce face burtica.
Ada si eu zic ca e sarcina. Felicitari pentru minune, sa te bucuri de burtica si sa ai un bebelus sanatos.
Caudia, sunt testele alea care zic ca poti testa cu 4 zile inainte de ziua cand ar putea veni CM dar nu mai repede de 7 zile de la ovulatie. Sper sa nu gresesc. Oricum stiu ca un procent mare de sarcini "pleaca" in primele zile si din cauza asta se poate obtine un test pozitiv foarte devreme si apoi se negativizeaza si creeaza confuzie. Eu cred ca n-are rost sa faci test mai devreme de 4 zile inainte de a veni CM, ca sa nu irosesti testele. EU am stricat atatea teste de sarcina ca mi se parea ca am simptome, incat acum nu mai fac decat daca imi intarzie ciclul. Bafta!
Ignatica, suntem oarecum in aceeasi situatie, desi eu n-am depus armele, dar sunt mai calma si astept sa vad ce se intampla. Da inca sper ca o sa vina bebe. Si cred ca si la tine va veni, dar e mai bine ca gandesti asa, ca nu mai esti stresata si probabil va veni bebe curand. Sa nu uiti de lichide multe !!! (am si eu goanga mea :-))
Cornelia de ce faci tu intreruperea de CIC? Nu poti sa treci dintr-un CIC in altul daca ar fi sa ramani graviduta? Probabil ai explicat da imi scapa, iarta-ma!
Asi, Razvan stie ca e adoptat? Cred ca te-am mai intrebat candva da am uitat. Mi-a revenit intrebarea in minte cand am vazut ce i-ati spus despre surioara sau fratior.
Pupici la toate, teste pozitive sa apara. Pare sa inceapa o perioada productiva.:-)
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut 
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
Iulia P. spune:
Cornelia, multumesc mult pentru complimente. Munca pe care o fac eu nu este foarte pasionanta si sper sa gasesc ceva mai interesant cat de curand.
flacailor tai.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (14 noiembrie 2006)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/S045t5
crengu75 spune:
Salutareeeeeeeeeee fetelooooooooor!!!!!!
Nu am mai avut timp sa va mai scriu zilele astea. Rusine mie.![]()
Eu nu prea am noutati cu bebe2, asteptam inca intarzierea. Nu fac test pana saptamana viitoare daca nu imi vine, ca si eu am consumat multe teste in lunile din urma, si inainte de faptul ca am cheltuit bani , a fost dezamagirea. Deci, oi face un test cam miercuri, cred, daca nu imi va veni pana atunci.
GinaM , si eu te-am votat, arati foarte bine in acele poze, sper sa castigi.
Sustin fetele cu ziua1.
As face si eu un test acum daca as sti ca-mi iese si mie o linie cat de pala.
Daca nu raman luna asta vom face si noi maraton ca Andreea.![]()
La fiu-miu la gradinita este epidemie de varicela. Deci, ne asteptam in zilelel urmatoare la evenimente deosebite. Sper, daca va fi ceva, sa fie usor si Dumnezeu sa ne dea putere sa trecem peste asta.
Pupam toate fetele si toti bebicii.
Pozici
Crengu, mami lui Cristian