Mamici aspirante din nou - cap. 29

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by crengu75

Salutareeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
Fetelor, sunt plina de emotii, nici nu stiu cum sa incep.
A venit bebe2!!!!!!!!!!!!!!!!! Adica....e pe drum... dar ajunge la noi in august!
Am avut inca de sambata un test cu a 2a linie anemica, si ieri unul in care se vad clar II.
Am pus si poza , dar a batut lumina si nu se vede prea bine.
Din cauza unor "probleme tehnice" nu am intrat sa va spun inca de ieri. Dar, m-am gandit ca n-are rost sa-mi stric bucuria imensa pe care o am si m-am hotarat sa anunt sus si tare si oficial...... a venit , in sfarsit, bebele mult dorit!!!!!
Sunt foarte bucuroasa, sigur va fi totul bine.

Te felicit si eu Ada_S!

Fetelor, va tin pumnii la toate, luna asta e noorcoasa. Nu va descurajati.

Va pup pe toate!!!!!!!!!!!!!

www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?&conn_speed=1&collid=31059650313.17512750313.1196000322073&mode=fromsite" target="_blank">Visul meu
Crengu 4+ , mami lui Cristian(30.05.2003)

crengu75 - Felicitari din inima mamico!
Iti doresc o sarcina usoara si un bebelus plin de sanatate.

Poze 35+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Eu o vad.
Poate nu am facut public, dar ma mai uit odata si refac. Of, si ce m-am chinuit sa o pun.

www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?&collid=31059650313.17512750313.1196101803418&photoid=96512750313&folderid=0& view=1& page=1& sort_order=& albumsperpage=& navfolderid=2007" target="_blank">Visul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Acum se vede?

www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?&conn_speed=1&collid=31059650313.17512750313.1196103020235&mode=fromsite" target="_blank">Visul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Mai mamici, ce de vesti bune.

Felicitari din toata inima Ada_S, sa ai o sarcina usoara si un bebel mancacios.

crengu75 harnicutza harnicutza, felicitari din toata inima pentru pentru sarcina, sunt atat de emotionata pentru tine. Sa dea
Domnul sa vina august 2008 cu un bebel sanatosi si grasanel.

Irinel ma bucur mult ca endometrul nu e ingrosat. Tinem pumnii sa vina bebe cat mai repede. Sa stii ca am grija cu hidratarea de cand cu postarea ta despre importanta ei in procesul de " creatie".

cornelia aici sunt, dar nu prea ma lasa piticul sa stau la calculator, intru, citesc, si nu apuc sa scriu nimic, suntem in plina "dezvoltare" a personalitatii care implica stau ca o coditza dupa mama.

Marcelle bine ai venit printre noi. Imi pare tare rau ca se bebe nu se prinde mai repede, nu stiu ce sa zic, eu cred ca pur si simplu unele dintre noi " suntem fertilizate" mai greu. Eu ma numar printre aceste femei. Dar si cand prinde sa te tii, sarcina cu tot tacamul inclus: greturi pana in luna a 5-a, apoi dureri de toate cele. Hai ca o sa fie bine, nu ne lasa pe noi DD cu un singur pui, sigur stie cat de mult ne dorim bb2.

Eu mai am vreo 4 zile pana la momentul adevarului, nici un simptom, m-am relaxat complet, a devenit ceva uzual sa nu apara liniutzele, asa ca nu am emotii deloc.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Crengu felicitari! V-am zis eu ca noiembrie va fi o luna buna! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! Sa mai treci pe la noi, la aspirante!
Irinel inseamna ca in curand vii cu vestea buna, daca dr a zic ca-i ok!
Marcelle imi pare rau ca se lasa atat de mult asteptat bebe! Oare nu ar trebui sa mergi la dr sa vezi ce-ti mai zice?

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/5SMqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

crengu, ma bucur foarte foarte mult pt tine se simte fericirea ta pana la noi. Sa ai sarcina usoara si bebic sanatos si puternic.

Ada 4+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Crengu felicitari!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe2 sanatos tun! Ma bucur foarte mult pt. voi. Se simte bucuria ta de la o posta, e super

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Crengu, ce veste minunata!!!Felicitari mult, multe, sarcina usoara si un bebe asa cum/ce va doriti!!!

Patricia
Mamica de fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Felicitari multe fetelor care au a doua liniutza:) sarcini usoare!

Ma bagati si pe mine va rog pe listutza aspirantelor la bb 2?
Povestea mea pe scurt - pt cine nu ma cunoaste inca: aspiranta pt 3 ani, analize perfecte si eu si sotzul, histeroscopie, histerosalpingografie, instilatii, internari, inseminari, luni intregi de disperare si speranta - dosar pentru FIV - am plecat in concediu in luna in care urma sa incep tratamentul pt fiv si am venit 3:) Am o fetitza minunata, Maya Maria, nascuta pe 16.12.2006.

Imi doresc enorm inca unul sau doi copii, drept pt care dupa ce nu am mai alaptat, ne-am pus iar pe treaba. Zis si facut, cand bebe avea numai 8 luni, adica in august, am ramas iar insarcinata, natural, fara interventii...dar a fost o bucurie de scurta durata:

Sarcina gemelara, una intrauterina, oprita din evolutie, una extrauterina care mi-a sectionat trompa, a traversat-o, mi-a strapuns perineul si s-a infipt acolo.
Hemoragie interna (“lichidul” de la toate ecografiile era de fapt sange), infectie aproape de septicemie, oprirea din evolutie a sarcinii din uter mi-a salvat viata, pentru ca extrauterina facea ravagii, si nu si-au dat seama decat cand a crescut Beta Hcg-ul. In plus, cheaguri de sange aproape calcifiate in tot abdomenul, si in jurul ovarului drept (era acoperit). Daca nu ma opera pe 16, in 2 zile muream fara drept de apel.
Concluzie: laparoscopie - mi-a scos trompa, ovarul drept nu se stie daca mai este functional, perineul are un “crater” (asa mi-a spus dr.). Am 3 gaurici in burta, am avut drena si am mai eliminat 600 ml sange dupa operatie, a fost urat de tot. Trebuie sa incerc cat mai repede sa raman insarcinata, pentru ca pe masura ce trece timpul dupa aceea este posibil sa nu mai pot face copii. La orice fel de raceala / anexita etc riscurile sunt f mari ref bebe in viitor, din cauza asta mi-a spus sa ma grabesc. Se intampla 1 la cateva milioane de oameni.

Eu sunt o persoana foarte, foarte optimista si cred ca nu realizez deocamdata ca era sa mor.
Am avut dureri foarte, foarte mari, nu ma puteam ridica, dar toti dr au spus ca e normal, ca s-a eliminat sarcina din uter.
Ei nu au banuit ca mai am inca o sarcina, daca nimeni nu s-a lovit de asa ceva...muream cu zile. Eu nu am ce sa-mi reprosez, pentru ca am fost la 3 dr si la 100 de eco cat a fost Tutu plecat din tara, dar toti si-au dat cu presupusul, ca am burta plina de lichid, ca am dureri ca s-a eliminat sarcina, ca am anexita pe dreapta etc. Cand eu de fapt aveam sange in tot abdomenul, trompa taiata de sarcina si sarcina infipta in perineu...
Nu am avut febra deloc, organismul meu se pare ca a luptat cu infectia.
Este ironic faptul ca eu sarcinii din uter care s-a oprit din evolutie ii datorez de fapt viata, ca mi-a zis Tutu ca altfel nu-si dadea nimeni seama, daca sarcina din uter se dezvolta ok.
In plus de asta, alta ciudatenie: beta hcg-ul mi-a scazut de joi pana vineri, apoi pana luni a crescut, s-a dublat!

Mi-am dat seama ca pentru mine 16 este cea mai norocoasa zi:
16 ian - m-am nascut
16 dec - am nascut-o pe maya
16 oct - m-am operat si m-am nascut a doua oara

Asta este, pe scurt :), povestea mea. Acum, Dumnezu cu mila. Asteptam bebe 2, sper sa se intample cat mai repede, dar deocamdata ... ovulez pe parte unde nu mai am trompa. Voi ati auzit de vreun caz in care sa ramai insarcinata numai cu o trompa, si cu ovulatie pe partea unde nu mai ai trompa? Tutunaru mi-a spus ca sansele sunt foarte mici, dar nu sunt 0, asa ca mi-a dat ceva sperante...

Este ciudat ceea ce mi s-a intamplat pt ca si eu si sora mea incercam sa facem bb, ea a ramas prima, apoi eu la 4 luni dupa ea si ambele avem fetitze. Dupa aceea, eu am ramas prima, dar am pierdut sarcinile, iar acum ea ste din nou insarcinata in 8 saptamani. Poate ca asa a fost scris, ca bb1 si bb2 ai mei sa fie mai mici fiecare decat 1 si 2 ai ei??!! este cel putin ciudat...sau poate ca ma gandesc eu prea mult la asta, numai ca am senzatia ca istoria se repeta...

Va pupacesc si va / ne doresc multa bafta!

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

crengu75, ce ma bucur pentru tine ca ai reusit

iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos tun. FELICITARI !!!

vreau sa-ti spun ca si eu am facut un test dimineata (azi fiind ziua 27 si maine in mod normal ar trebui sa-mi vina....dar eu sper sa nu mai apara nesimtitii) si mi-a iesit a doua liniuta, insa era pala. Si dupa ce s-a uscat testul este si mai pala, trebuie sa ma uit destul de atent ca sa o vad, insa e tot acolo.
Joi mai fac un test si sper sa iasa si mai pozitiv.

haide bebe vino la mami si tati.....te rugam

luna asta nu mai vreau sa declar nimic

Mergi la inceput