Mamici aspirante din nou - cap. 29

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

sanziana, ba eu eram "naiva" rau cand il asteptam pe bb2. Mai putin in luna cand chiar a venit.
ignatica, unde esti?
Marcelle, sa va traiasca fetita si sa vina cat mai repede bb2!
Ada, la tine implantarea s-a produs in mod sigur ca altfel nu ieseau testele pozitive. Si eu stiu ca dureaza cam 6-10 zile.
Tin pumnii tuturor fetelor care sunt in asteptare.

SARBATORI FERICITE !
Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna din nou!

Pentru ca imi sutneti foarte dragi desi nu va cunosc de mult timp imi ofer serviciile de "vrajitoare". Am lucrat intr-o vreme intr-o maternitate unde o moasa in prag de pensionare m-a invatat o metoda grafica de calcul a perioadei propice de concepere a baietilor si a perioadei propice de concepere a fetitelor. E cam greu sa explic metoda dar cine vrea sa stie, am nevoie de anii in care au fost conceputi viitorii parinti; deci nu anii de nastere ci anii de conceptie. Rezulta un grafic de conceptie pe ani. Trebuie sa subliniez ca e o chestie babeasca ce uneori doar se potriveste iar alteori nu. La cateva persoane la care l-am calculat pana acum s-a potrivit dar... cu siguranta ca nu are rol de lege. Dar de amuzament... merge.

mamica lui Stefan din 03.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

locca, acum am observat ca m-ai trecut la gravidute,iti multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Andreea, nu vad de ce sa deranjezi pe cineva. Multumim ca intri pe la noi si ne impartasesti gandurile si trairile tale. Pupici si bebelus sanatos.

Ariel sarcina usoara in continuare si sa ne dai vestea cea mare cand afli de e fetita sau baiat :-)

Gina cum sunteti? E tare greu cand esti cu burtica asa mare si ai astfel de probleme. Sper ca fetita e bine si tu la fel.

Ada ma bucur mult ca ai reusit asa repede.

Eu abia ziua 9 ma pregatesc de zilele de munca, dar eu am ciclu luuuung, asa ca inca mai e putin. Am fost la eco sambata si mi-a spus "neoficial" ca acum e bine, ca nu mai e ingrosat endometrul. Oficial imi spune doctora peste vreo saptamana. Oricum mie mi s-a parut ca a fost primul ciclu de dinainte de a naste care a avut o aparenta normala. Dar tot nu inteleg de ce am durerile alea la pipi in primele zile de ciclu.

Pupici la toate

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Marcelle, bun venit printre noi. Noi ne am mai discutat intr-un timp, nu stiu daca iti mai aduci aminte, cand era Bia micuta. Doamne ajuta sa vina bebe repede. Nu fi trista, ai o minune de fetita si cand Dumnezeu va considera ca a venit momentul o sa iti mai trimita un bebe mic si scump, si cand il vei vedea vei sti de ce a trebuit sa astepti atat.

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Salutareeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
Fetelor, sunt plina de emotii, nici nu stiu cum sa incep.
A venit bebe2!!!!!!!!!!!!!!!!! Adica....e pe drum... dar ajunge la noi in august!
Am avut inca de sambata un test cu a 2a linie anemica, si ieri unul in care se vad clar II.
Am pus si poza , dar a batut lumina si nu se vede prea bine.
Din cauza unor "probleme tehnice" nu am intrat sa va spun inca de ieri. Dar, m-am gandit ca n-are rost sa-mi stric bucuria imensa pe care o am si m-am hotarat sa anunt sus si tare si oficial...... a venit , in sfarsit, bebele mult dorit!!!!!
Sunt foarte bucuroasa, sigur va fi totul bine.

Te felicit si eu Ada_S!

Fetelor, va tin pumnii la toate, luna asta e noorcoasa. Nu va descurajati.

Va pup pe toate!!!!!!!!!!!!!

www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?&conn_speed=1&collid=31059650313.17512750313.1196000322073&mode=fromsite" target="_blank">Visul meu
Crengu 4+ , mami lui Cristian(30.05.2003)

Mergi la inceput

Vaiiii ce veste buna....nu stiam eu de ce ma mancau palmele sa mai intru la subiect seara asta....
Crengu, din toata inima ma bucur pentru voi! FELICITARI SI SA AI O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS SI MANCACIOS!!!Hai ca mi-ai facut seara frumoasa.
Editez: tine mainile intinse catre noi ca sa iei cat mai mute fete dupa tine la odisee...

SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Multumesc Cornelia!
Acum se vede si poza,.... ca nu se vedea.
Sper sa vina si restul fetelor cu vesti bune. Sunt cu ochii pe voi si cu pumnii stransi.
Da o sa tin mainile intinse si o sa ma gandesc la voi. Am sa ma rog sa va indeplineasca si voua Dumnezeu visul vostru.

www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?&collid=31059650313.17512750313.1196101803418&photoid=96512750313&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=&albumsperpage=&navfolderid=2007" target="_blank">Visul meu
Crengu 4+ , mami lui Cristian(30.05.2003)

Mergi la inceput

Irinel, ma bucur ca de data asta ai vesti bune de la ecografie. Ce mai face Daniel?

SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput

Crengu, nu se vede poza. Ai facut public albumul?

SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput