Mamici aspirante din nou - cap. 29

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Da Ariel, asa e mi-ai zis tu dar..........asta e , acum o iau pe coaja
Si eu iti doresc o sarcina usoara. Apropo, sti ce va fi?Baietel sau fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Ada, acum te felicit si eu din toata inima. M-am retinut pana acum doarece am vazut ca inca nu erai convinsa. SA AI O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS!!!
Gina, cum e micuta voastra? Sanatate multa si tie putere sa treci peste asta cu bine!
ariel, si tie iti doresc sarcina usoara in continuare!!!
Restul fetelor???

SARBATORI FERICITE !
Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

quote:
Originally posted by cornelia_laura
Restul fetelor???

Cornelia sunt in asteptare si "ma caut de simptome" si nu prea sunt...nici macar gravida inchipuita (acum cu o sarcina la activ, nu pot fi atat de naiva sa le nascocesc
Si.... astept rezultatele testelor de la fete.....cine oare va fi urmatoarea care anunta ca au aparut cele 2 liniute?!
O saptamana superba tuturor!

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/5SMqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ada, felicitari! Sarcina usoara si bebelus sanatos!
Ce rapida ai fost

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Fetelor, stiti cumva cand se implanteaza ovulul fecundat?La cate zile dupa conceptie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Buna dimineatza tutror.
Locca,Irinel si Ada_Smultumesc pt mesaje.
Ada,FELICTARI sarcina usoara si bb sanatos.Sa stii ca si eu am avut a 2a liniuta mai pala decat prima mult dupa data la care ar fi trebuit sa imi vina cm, ai abia la 2 sapt dupa am mai facut un test la care a 2a liniuta a iesit mai pronuntata decat prima(test care l-a convins si pe sotul meu).Asta ca fapt divers.Si te steptam la odisee.

O saptamana usoara tutror si la cat mai multe liniute rosii.

PS:Sper ca nu va deranjeaza ca ma mai bag si eu la subiectul asta,dar imi e tare drag(chiar daca voi nu ma cunoasteti)

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Ada, pai la tine s-a implantat deja daca ai test pozitiv, caci hormonul numai dupa implantare se secreta. Intervalul e cam d 6-12 zile.
felicitari inca o data.

eu in ziua 20 si astept. nu imi fac niciun fel de iluzii; am facut tot ce trebuia si astept, poate vine mos Niculae cu 2 liniute rosii...la cit mai multe fete dintre noi.

Patricia
Mamica de fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Buna fetelor,

Felicitari Ada pt sarcina! sarcina usoara!

m-am gandit sa va scriu si eu din cand in cand, poate ca asa raman si eu insarcinata mai repede, cu grup de suport.

Sa va scriu si eu povestioara mea.
Am o minuatie de fetita de 3 anisori si 4 luni si de un an si o luna incercam bb2 fara succes.
Deja vorba lui Ignatica, m-am obisnuit sa imi vina CM, parca mi-am pierdut speranta, nu stiu sunt destul de trista acum, cand vad ca ne "chinuim " din nou atat. Mai mult pt Bia as vrea o surioara, sa aiba cu cine se juca, ca tare isi doreste, in rest nu m-ar interesa diferenta de varsta.
Si pt Bia ne-am "chinuit" vreo 2 ani si ceva, am apelat la inseminare artificiala nereusita si in timpul tratamentului cu Puregon am ramas insarcinata natural.

Nu stiu ce sa fac sa aplelez la tratament sau sa las sa vina natural? Dar sunt trista cand vad ca noua nu ne iese asa cu una cu doua.

Mult succes la toate!
Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Ada_s,felicitari!!!!
Sa ai parte de sarcina usoara!
Marcelle eu cred ca e bine sa faci ce zice medicul, daca ai un medic bun si... cat mai mult sex ca asta rau nu face. Mai multe din pacate nu stiu sa-ti spun; eu am ramas cu primul insarcinata fara sa vreau (in ziua 5) iar acum abia incerc deci... Oricum incearca sa fii optimista, sa nu disperi, o sa vina si bb2. Succes!
Crengu75, eu iti tin pumnii sper sa fie cu 2 linii.

Eu... incepand de vineri incep sa consum testele de ovulatie sa vedem cand sa trecem la actiune.

Succes tuturor!

mamica lui Stefan din 03.04.2005

Mergi la inceput

Multumesc din nou fetelor,va doresc din tot sufletul sa reusiti si voi cat de repede.
Vio cum te simti?
Patricia, multumesc pt raspuns.
Marcelle, nu stiu ce sa spun dar cred ca iti inteleg frustrarea, eu in locul tau as incerca ceva tratament, totusi a trecut un an de cand incercati.Nu neaparat inseminare, dar vb cu medicul sa vezi ce optiuni ai.

Mergi la inceput