Mamici aspirante din nou - cap. 29

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Ingeras trista povestea ....
In primul rand sa va traiasca minunea pe care o aveti , sa va bucurati de ea si sa fiti sanatosi cu totii...
Ce sa-ti zic......ai trecut printr-o cumpana ingrozitoare dar Bunul Dumnezeu a avut grija de tine si pentru asta trebuie sa-I multumesti !
Eu stiu pe cineva care a ramas insarcinata natural si care are o poveste asemanatoare cu a ta ...numai ca la ea nu a fost vorba de sarcina gemelara.Acum are o mandrete de fata , de 10 ani ....
Deci...se poate....
Mai intai cred ca trebuie sa te refaci tu fizic si psihic...si apoi , cu multa speranta si credinta cred ca puteti reusi .

Multa sanatate iti doresc , bafta si putere ...si sa va ajute Dumnezeu

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Ella, multumesc frumos. Din pct meu de vedere sunt refacuta, chiar ma simt ok. Atata doar ca ovulez pe partea pe care nu mai am trompa...dar dr meu mi-a spus ca sansele de a ramane insarcinata sunt mici, dar nu 0 ... deci m-a lasat sa sper un pic:)

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Ingeras26a, imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva. Important este ca ai supravietuit si te simti bine acum.
Sper din tot sufletul ca o sa vina din nou bb la voi.

Ada 4+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maryb

crengu75, ce ma bucur pentru tine ca ai reusit

iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos tun. FELICITARI !!!

vreau sa-ti spun ca si eu am facut un test dimineata (azi fiind ziua 27 si maine in mod normal ar trebui sa-mi vina....dar eu sper sa nu mai apara nesimtitii) si mi-a iesit a doua liniuta, insa era pala. Si dupa ce s-a uscat testul este si mai pala, trebuie sa ma uit destul de atent ca sa o vad, insa e tot acolo.
Joi mai fac un test si sper sa iasa si mai pozitiv.

haide bebe vino la mami si tati.....te rugam

luna asta nu mai vreau sa declar nimic

Felicitari Mryb, vine bb si la voi. Sper sa ai o sarcina usoara sa te poti bucura de burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Maryb, sper sa iasa bine testul si joi

Ingeras, imi place ca esti optimista desi ai avut atatea probleme. Te trec acusica pe listuta. Iti doresc sa ramai insarcinata cat mai repede cu un fratior sau o surioara pt. Maya.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

ada_S, locca , multumesc frumos .
joi voi repeta testul si daca si acela va iesi pozitiv, atunci ma voi declara si eu graviduta.

haide bebe vino la mami si tati.....te rugam

luna asta nu mai vreau sa declar nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

De la piticodrom, nici o veste?! Cum sunteti voi fetelor?!
Mai am f'putin pana la marea intalnire cu BB si doresc sa va predau stafeta.

Poze 35+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Draga Gina, eu mai am de asteptat vreo 10 zile pana la verdictul de luna asta. Tu te rog frumos sa astepti mai mult de 10 zile pana la predarea stafetei, mai tine baietelul acolo in burtica
Ciudat este ca am o tensiune si durere in sani ca inainte de cm si nu inteleg de ce.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

locca, iti tin pumnii sa iasa cu 2 liniute, poate sunt simtome de sarcina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Ingeras, Doamne prin ce ai putut trece. Fii optimista si vine si bebe 2!
Maryb sigur e bebe 2 pe drum!
Locca pai daca sunt ceva simptome, tin pumnii stransi sa iasa cele 2 liniute mult asteptate.
Gina stai linistita, ca se preia stafeta din zbor, sa la 40 sapt. de sarcina
Eu mai am 9 zile pana la test, dar nu stiu....nu cred sa se intample minunea!

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/5SMqp2.png

Mergi la inceput