Mamici aspirante din nou - cap. 29
Raspunsuri - Pagina 18
Irinel spune:
Crengu draga mea, ce veste frumoasa!!! Felicitari din suflet, sa ai o sarcina usoara, sa te poti bucura de ea tot timpul la fel de mult cum te-ai bucurat de cele doua liniute si in august sa vina un bebelus sanatos. N-am reusit sa vad poza, dar te cred :-)) Ma bucur tare mult pentru tine.
Ingeras e mare lucru ca poti gandi si simti asa. Ai trecut prin clipe groaznice, dar Dumnezeu te-a ajutat si te ajuta sa speri in continuare. Bun venit printre noi si sa ajungi cat mai repede in randul mamicilor cu doi copilasi. Ma scuzi, eu n-am inteles, cum adica ovulezi in partea unde nu mai ai trompa? Daca am inteles eu bine ti-au scos trompa dreapta iar ovarul drept nu se stie daca e functional. Asa e? Poate ca n-am inteles corect. Dar daca e asa, de unde stii ca nu ovulezi pe partea stanga? Eu stiu ca ovulatia are loc in unele luni intr-unul din ovare, in altele in celalalt, deci nu in fiecare luna pe aceeasi parte. Multi pupici pentru o mamica asa curajoasa. Sa te ajute bunul DUmnezeu sa iti realizezi visul de a avea inca 1-2 copilasi.
Gina eu ma pregatesc sa iau stafeta :-)) Da nu stiu cat de mult pot sari, ca am mai incercat eu si cand au nascut alte mamici si n-am sarit suficient sa apuc stafeta :-)) Oricum eu nici n-am scapat bine de ciclu, da daca mai asteapta bebe vreo 3 saptamani, poate-poate...;-) speranta moare ultima stii cum e. Inteleg ca e bine Jessica si tu ti-ai revenit? A mai ramas asa de putin...nu-mi vine sa cred...
Fetelor eu nu cred ca e chiar totul in regula ca prea s-a lungit ciclul asta si durerile alea la pipi din timpul ciclului nu cred ca sunt normale. Doar ecograful se pare sa fi iesit bine, da eu vreau sa cer totusi trimitere la ginecolog daca o vrea doctora de familie sa imi dea, ca eu totusi nu sunt sigura ca e totul bine. Dar sunt tare bucuroasa ca s-a mai reglat ciclul si arata normal (doar ca tine mult prea mult cred eu).
Hai fetelor sa dam cat mai multe vesti cu doua liniute de Mos NIcolae si de Mos Craciun.
Daiopri ai plecat in vacanta? Hai mai intra pe la noi...
Pupici la toate
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut 
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
maryb spune:
sanziana, eu sunt abia la bebe 1. Asta daca se confirma joi printr-un nou test.
eu am intrat aici ca sa o felicit pe crengu75.
oricum, multumesc frumos.
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
luna asta nu mai vreau sa declar nimic
sanziana27 spune:
Maryb, atunci fericirea si asteptarea e mai mare! Si eu la prima sarcina am facut primul test cu 2 zile inainte sa vina cm si a 2 a liniuta a iesit aproape invizibila, doar eu o vedeam, punand testul sub bec sau in lumina puternica cu soare
Si apoi din 2 in 2 zile tot faceam teste si erau tot mai pozitive.
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/5SMqp2.png
crengu75 spune:
Maryb, bravo fetito!!!!!!!!!!!!!!!! Ai reusit si tu!!!!!!!!!

Ma bucur enorm pentru tine. Sarcina usoara si un bebe cuminte, sanatos, mancacios, etc.......
Bineinteles ca e bebe, chiar daca este pala. Asa este si la mine, testul e facut devreme, dar se vede clar liniuta.
vreau sa vad de ce nu se vede poza mea si revin.
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?&conn_speed=1&collid=31059650313.17512750313.1196103020235&mode=fromsite" target="_blank">Visul meu
Crengu
4+ , mami lui Cristian(30.05.2003)
Ignatica spune:
ingeras26a bine ai venit printre noi. Citisem povestea ta la Durerea unei pierderi de sarcina, mi s-a parut incredibila si este efectiv un miracol ca te afli in cursa pentru bebe 2 dupa cele intamplate. Tinem pumnii sa se intample minunea cat mai curand. Cu ocazia unei internari in spital am cunoscut o mamica la a 3-a sarcina cu un singur ovar si o singura trompa.
Irinel si la mine e ciclul cand de 5 zile, cat de 8 zile. Fa intr-adevar o consulatie daca ti se pare ca nu e in regula. La mine nu e dureros, si tot timpul a fluctuat ca durata.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2
crengu75 spune:
Multumesc mult de urari, fetelor!
Ma simt foarte bine aici cu voi. Voi mai ramane cu voi si de acum incolo, sa sustin si restul mamicilor care sunt in asteptare.
Visul meu
Crengu
maryb spune:
sanziana, asa este, bucuria si asteptarea sunt mari acum pentru noi.
crengu, DAAAAAAAAAAAAA.....se pare ca am reusit si eu.....te pup si stii ca si eu ma bucur pentru tine. tu stii cat am suferit luna trecuta chiar de ziua mea....dar uite ca Dumnezeu mi-a alinat acum sufletelul.
fetelor, eu maine vreau sa fac un test barza gold, dar imi este frica....daca ala nu se va pozitiva ???
cred ca sunt nebuna, dar inca nu-mi vine sa cred ca eu sunt gravi....
maryb spune:
crengu75, ti-am vazut testul, dar banuiesc ca nu este primul, cel care spui ca iesit slab pozitiv.
crengu75 spune:
Nu este primul. Primul l-am facut sambata si abia se vede linia.
Apoi am facut duminica, cu o zi- doua inainte de data la care ar fi trebuit sa vina .....si este SureCheck ...si am vazut ca se vede mult mai bine. Dar vezi ca nu este rosu.
Stiu din lunile din urma cum este cand " nu este". Poti sa te uiti mult si bine....nu se vedea nici o umbra....nika-nika.
Visul meu
Crengu
cornelia_laura spune:
ingeras, bine ai venit la noi
si din suflet iti doresc sedere cat mai scurta! Mama mea m-a facut pe mine la 37 de ani cu o trompa si ovarul de pe partea opusa. Asa ca in mod sigur se poate. Despre intamparea nefericita prin care ai trecut e greu de spus ceva, cuvintele sunt de prisos acum. Insa intradevar te-ai mai nascut odata si Cineva acolo sus te iubeste
.
locca, ai ca poate e semn de bebe, tin pumnii stansi
.
maryb, si eu zic ca e bb. Ce test a fost? La mine la ambele sarcini primul test avea a 2a liniuta palida de tot.Doamne Ajuta!!
crengu, acum am reusit sa vad poza. Dar e CLAR pozitiv testul
. Daca asta e palid atunci ale mele erau inexistente, te uitai cu lupa la liniuta.
Irinel, daca tu ai totusi o banuiala ca e ceva in neregula mergi la medic din nou. E foarte important sa stai linistita.
SARBATORI FERICITE !
Mephala - Gusta - Cornelia