Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 43
Raspunsuri - Pagina 12
sim_stoian spune:

Cand am vazut asa de multe pagini scrise, am crezut ca avem o
noua, dar din pacate fusesera agitate spiritele. Bine ca s-au linistit.
Kora, iti tin pumnii sa fie un FIV reusit, stii ce am visat 
Sim si
Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste
lucialu spune:
Buna sambata tutunici!
Am intrat sa-i spun Korei
sa fie Dumnezeu cu voi(tu,sotul,medicii care te vor ajuta) maine si sa fie un pas mare mare si hotarat spre si cat mai aproape de visul vostru!Doamne ajuta!
Laura 
Zeno
multumesc!Cred ca las pe luni
.
Ysa
tu pe unde umbli?De ce nu mai intri si dincolo?![]()
Iyoana,Ana-Alexia,Georgia,Rocsy,Mmc_nd,Maria,Anca,Alexela?,Vali,Alexia,Sim, tuturor un we frumos!
Aaaa si Alexia Ioana
daca mai intri pe aici si vezi mesajul meu iti tin pumnii pentru laparo
...cand faci?Si eu trebuie sa fac laparo 2.Tot endo.
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
KoraPop spune:
Sim nu am uitat ce ai visat....
Lucialu multumesc mult fata sufletista 
Va
pe toate si va multumesc tuturor pentru sustinere,conteaza enorm....maine am sa va dau raportul.Bafta tuturor in tot ce intreprindeti pentru implinirea celei mai mari dorinte!
Kora
CARPE DIEM!
rocsy2007 spune:
buna fetelor. ce mai faceti. eu de ieri am inceput stimularea cu clomifen. joi ma duc la monitorizare. cu toate ca am mai facurt stimulare cu clomifen si nu a fost nimic sper ca acum sa se prinda ceva.va doresc si voua celor care va doriti copii sa vi se implineasca dorinta. kora iti tin pumnii pentru maine. si pe gravidute si mamici le pup si sa se bucure de copilasii lor.
fetelor eu sper ca tutu ne va ajuta indiferent ce ne dorim sunt sigura de asta el este un profesionist. 
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
Iyoana spune:
Kora tie iti doresc mult curaj si succes pentru maine, iar viitorilor embrioni sa se iubeasca frumos incepand de maine, ca sa creasca mari si sa se divizeze cum trebuie! 

Doamne ajuta si asteptam vesti bune!
Ai grija maine de tine! 
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

ana-alexia spune:
Kora, sa va ajute Dumnezeu la FIV! Sa vina sufletelul mult asteptat!
Alfa-Anca, nastere usoara, sa ai bebe sanatos si norocos!
Lucialu, bafta la programare! Sa reusesti sa te programezi la momentul cel mai potrivit pentru tine!

pentru toate tutunicile si bafta in tot ce faceti!
mmc_nd spune:
Kora , maine la ora punctiei tale cel mai probabil voi fi la biserica si ma voi ruga pentru tine! Doamne, ajuta! 
Alfa_anca, cand au trecut aproape 9 luni? Parca ieri ne-am intalni la dr. T la cabinet. Nastere usoara si nu uita sa predai stafeta, da? 
syyylviuta spune:
Kora mult mult succes sa fie bine, si embrionii mici sa se prinda si sa creasca mari! Ma gandesc la tine!
6+
vali_delide spune:
Kora, Doamne-ajuta! Sunt aici, ma gandesc la tine, tin pumnii stransi si ma rog sa reusesti! Te pup!
Valentina
32+
Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
mada23 spune:
Kora...cu ultimile forte, ma rog pentru tine 

am nevoie de un miracol...madutz
http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png