Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 43
Raspunsuri - Pagina 11
ponei spune:
Multumesc mult de raspuns.
In legatura cu medicamentele nu i-au nici unul cu toate ca mai am din cand in cand niste dureri de cap.
In legatura cu statul cumintica..........., numar zilele pana pot sa-mi fac testul de sarcina. Va da-ti seama ca mai am o saptamana si ceva, Groaznica asteptarea
Totusi este ciudata durerea de burta....
Iyoana spune:
quote:
Originally posted by almiona
Buna fetelor!
Imi cer scuze ca va intreb, este vreuna dintre voi care sa fi avut probleme cu multe pierderi de sarcina iar dr Tutunaru sa o fi ajutat sa duca sarcina pana la capat?
M-ar ajuta mult de tot un raspuns din partea voastra
Almiona fii binevenita printre noi!

Nu am fost in situatia asta, dar daca despre tine vorbeai in mesajul tau, imi pare rau ca ai trecut prin asemenea experiente!
In schimb, sa stii ca dr. T ajuta toate fetele sa-si sustina sarcina, deci cred ca merita incercat! Sanatate!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

almiona spune:
Iti multumesc mult Iyoana. Da , despre mine este vorba. Cred ca o sa fac tot posibilul atunci sa ajung si eu la el. Am inteles eu bine ca si-a deschis o clinica proprie? Imi puteti da amanunte?
Multumesc
KoraPop spune:
Fetelor eu dumineca la ora 9 am puctia.Am 6 foliculi pe ovarul drept ) 5 mari si unul marisor care va mai creste sper pana dumineca) si pe ovarul drept am 2 mari si 2 micuti.Detalii am scris la subiectul FIV ca sa nu fiu off topic pe aici.Et-ul am sa il am probabil la 72 de ore de la punctie.Va pup pe toate si va tin pumnii stransi tuturor la fel ca si mie!Doamne ajuta!
Kora
CARPE DIEM!
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by KoraPop
Fetelor eu dumineca la ora 9 am puctia.Am 6 foliculi pe ovarul drept ) 5 mari si unul marisor care va mai creste sper pana dumineca) si pe ovarul drept am 2 mari si 2 micuti.Detalii am scris la subiectul FIV ca sa nu fiu off topic pe aici.Et-ul am sa il am probabil la 72 de ore de la punctie.Va pup pe toate si va tin pumnii stransi tuturor la fel ca si mie!Doamne ajuta!
Kora
CARPE DIEM!
Kora,
ma voi ruga pentru tine! Vei reusi, ai sa vezi! Doamne-ajuta!
Valentina
32+
Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
Iyoana spune:
Kora waouu 

super productie de foliculi! Eu zic ca este foarte bine si, nu mai tin eu bine minte, dar cred ca e chiar mai bine decat la FIV1, nu?
Doamne ajuta, ma gandesc la tine si trebuie sa fie bine!
Almiona imi pare rau inca o data ca ai trecut prin astfel de experienta.
Dr. T are un cabinet particular acum, practica si al Spitalul Elias, iar clinica despre care vorbeam noi pe forum este cea de fertilizare in vitro, despre care Kora ne-a dat aceste informatii. S-ar parea ca dr. T isi va deschide aceast clinica anul viitor. Succes!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

KoraPop spune:
Vali,Iyoana,Giorgia tare sunteti scumpe!Va simt alaturi de sufletul meu si va multumesc!
Iyoana pana acum rezultatele sunt mult mai bune decat la FIV 1 ,poate pt ca acum mi-am facut singurica topate injectiile
,eh, glumesc...important e rezultatul final...Sa va apucati de analize si la inceputul lui 2008 gata,la treaba cu voi,ca la Matei si Tutu e din ce in ce mai aglomerat la FIV-uri;mi-a zis d-na Matei ca vor fi mai multe punctii dumineca...asa ca uite ca sunt destule d-ne care nu scriu pe forum....
Kora
CARPE DIEM!
rocsy2007 spune:
kora si eu iti tin pumnii. sper sa reusesti . ma voi ruga pentru tine. sper ca la vara sa fi mamica
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
lauravoinicu spune:
Ce fac tutunaresele mele dragi ? Am vazut ca au fost spiretele incinse.... oricum ar fi , tot Tutu ramane cel mai bun ,dar cel mai rau imi pare ca s-au suparat fete dragi mie .
Teo si Mihnea Andrei , bine ati venit acasa! Sa iti traiasca BB-ul , sa va bucurati de el toata viata , sa va aduca numai bucuri si impliniri.