Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 43

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Eeiiii, Zenobia, ai raspuns la apel!

Pais tiu, ca tu vrei sa-l faci pe bebe australian, sau poate vrei doar sa-l "inmatriculezi" acolo...
Succes maxim!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aaandreea78

Buna tutunareselor...
Va salut si va pup pe toate, nu dau nume ca poate uit pe cineva.
Noi suntem bine, am fost la Iosup, e totul OK , apoi am fost la Tutu si a spus sa iau magne B6 cate 4 pe zi, pentru ca au iesit IR a. uterina cu valori maxime, "in limita dar ar fi bine sa scada". Nu prea inteleg eu despre ce este vorba, dar ma documentez.
Azi au venit si rezultatele la TT si a iesit "negativ", ceea ce este bine, din cate stiu eu. A spus sa venim la 20 de saptamani cand mergem din nou la IOSUP.
AVEM BAIAT, asa ca vreau un carucior albastru= RADU (mami).
Radu mami este de la Iosup.
Salut toate fetele si astept cat mai multe gravidute la raport.
Andreea 15 +RADU.

Deci o sa fiu mosica de baietel ! V-am spus eu???

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Felicitari! Sa fie sanatos Radu mamii si sa ajungeti cu bine la termen

quote:
Originally posted by aaandreea78

Buna tutunareselor...
Va salut si va pup pe toate, nu dau nume ca poate uit pe cineva.
Noi suntem bine, am fost la Iosup, e totul OK , apoi am fost la Tutu si a spus sa iau magne B6 cate 4 pe zi, pentru ca au iesit IR a. uterina cu valori maxime, "in limita dar ar fi bine sa scada". Nu prea inteleg eu despre ce este vorba, dar ma documentez.
Azi au venit si rezultatele la TT si a iesit "negativ", ceea ce este bine, din cate stiu eu. A spus sa venim la 20 de saptamani cand mergem din nou la IOSUP.
AVEM BAIAT, asa ca vreau un carucior albastru= RADU (mami).
Radu mami este de la Iosup.
Salut toate fetele si astept cat mai multe gravidute la raport.
Andreea 15 +RADU.

Anca 39+ Elena
AMR 7 zile pana la termen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

felicitari andreea78, sa fiti sanatosi amandoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

alfa_anca , daca nasti peste 1 sapt .. nasti pe 02.11 faci un mic scorpion ( am doi in familie ..tata 19.11 , si sotul 03.11)... mie imi plac tare "scorpionii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

La multi ani! pt. toate fetele care se sarbatoresc azi sau au sarbatoriti in familie!
Andreea, felicitari pt. Radu si sarcina usoara in continuare!
Iyoana, felicitari, mosico!
Kora, bafta multa, ma gandesc la tine!
Pupici la toate fetele!

Valentina 32+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ponei spune:

Buna fetele,

Am si eu o intrebare la voi: Am fost la ovulatie pe data de 21.10 si vreau sa spun ca ma doare burta acum aproximativ la fel ca la CM. Este normal? Ar fi un simptom de sarcina? (sper si eu)Spuneti-mi si mie daca a-ti avut asa durere la aproximativ 5 zile de la ovulatie.

Multumesc mult

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ponei

Buna fetele,

Am si eu o intrebare la voi: Am fost la ovulatie pe data de 21.10 si vreau sa spun ca ma doare burta acum aproximativ la fel ca la CM. Este normal? Ar fi un simptom de sarcina? (sper si eu)Spuneti-mi si mie daca a-ti avut asa durere la aproximativ 5 zile de la ovulatie.

Multumesc mult

Cum nu am avut niciodata astfel de simptome, nu stiu sa-ti raspund.
in schimb eu zic sa astepti cumintica prima zi de intarziere a CM si, intre timp, sa nu faci efort si sa nu iei medicamente (poate doar Nospa, care stiu ca este un calmant, recomandat si in timpul sarcinii ). Doamne ajuta!

Vali_delide multumesc!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Merci mult Georgia pt link-uri, m-am mai linistit putin, se pare ca e ok cu sotul!
Kora Iti tin pumnii in continuare, ieri ai avut ET, nu?
Ponei, dupa 5-6 zile e posibil sa se implanteze outul, asa ca astept vesti bune. Implantarea poate sa fie cu dureri sau sangerare, dar sub forma de pete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almiona spune:

Buna fetelor!
Imi cer scuze ca va intreb, este vreuna dintre voi care sa fi avut probleme cu multe pierderi de sarcina iar dr Tutunaru sa o fi ajutat sa duca sarcina pana la capat?

M-ar ajuta mult de tot un raspuns din partea voastra

Mergi la inceput