Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 43
Raspunsuri - Pagina 9
rocsy2007 spune:
ioana merci. daca exista solutii atunci nu imi mai fac probleme. tot inainte. tutu sunt sigura ca ma va ajuta. cred ca am luato purin razna . azi noapte am visat ca eram pe masa de operatie mi se facea anestezie ca sa fac laparoscopie. 
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
georgia_c spune:
hello , hello ..ce mai fac fetele ,.... se monitorizeaza , se fertilizeaza
..sau ovuleaza ... hmm .. nu stiu de ce dar de vreo cateva zile sunt ff bine dispusa .. zici ca sunt dusa nu alta ... eu de fel sunt vesela dar acum intrec masura ...hai sa fie cu noroc la toata lumea ziua de azi
, mai ales ca e si sf zi de sarbatoare ..Sf Dumitru
georgia_c spune:
tot io ..ca dehh am uitat LA MULTI ANI , celor cu numele de Dumitra , si derivate ...
Iyoana spune:
Corect!
LA MULTI ANI tuturor celor care isi serbeaza astazi ziua onomastica:
Dumitre, Dumitrii, Dumitrite!
Sa traiti si voi, fetelor, si sotii vostri si copilasii vostri!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

Iyoana spune:
Rocsy
toate la timpul lor, si o sa vezi ca o sa fie bine. Dar cred ca de 5 ani, ai mai tot auzit placa asta! Sper sa-ti mai dea Dumnezeu rabdare si de acum inainte, asteptarea ta trebuie sa dea roade! Doamne ajuta luna asta! 
Georgia si eu sunt la fel! De cand ne-am hotarat pentru biopsie parca plutesc. Mai am eu ganduri rele, dar le alung repejor ca nu am nevoie de ele.
pentru fata optimista!
Kora bine ai facut ca nu ai mai asteptat sa deschida dr. T clinica ca acum este momentul cel mare si asteptat. Ai sa vezi! Sa ne spui ce ai facut azi la eco! 
Eu cred ca o sa merg la clinica cea noua a dr. T, voi fi printre cela care inaugureaza!
Doamne ajuta!
Zenobia, tu nu mai spui nimic? 
Andreea78, hai intra si spune-le fetelor ce ai la purtator!
![]()
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

rocsy2007 spune:
asa e ioana am tot auzitt ca va fi bine. eu inca sper. sunt sigura ca pana acum nu am mers la medicul care trebuie. stiu ca tutu face asta cu profesionism. trebuie sa fi facut sa ajuti femeile sa faca copii. nu toti medicii au competenta necesara altii trateaza cu superficialitate aceste cazuri. iti spun din proprie experienta. la unul dintre medici la care am mers am fost tratata foarte urat. mi s-a inchis usa in nas. nu vreau sa spun cine e nu are rost. dar omul ala m-a facut sa ma simt foarte aiurea. dar na era foarte ocupat si il inteleg ca are o varsta dar daca nu mai are rabdare sa mearga acasa. asa zic eu. nu vreau sa fiu rea dar medicul care va spun ca m-a tratat asa nu mi-a facut altceva decat niste perfuzii care se numesc PUK fara sa faca alte investigatii.si cand m-am dus la el sa ii duc rezultatul s-a uitat in fuiga pe ele si aproape ca m-a dat afara zicand hai dute acasa ca ramai nu ai nimic. pur si simplu usa mi s-a inchis in nas. la propriu nu la figurat.
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
Zenobia spune:
quote:
Originally posted by Iyoana
Zenobia, tu nu mai spui nimic?
Pai ce sa mai zic... mai nimic, nu ma mai omor cu nici un fel de tratament sau monitorizari o perioada...
Salvati padurea
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
aaandreea78 spune:
Buna tutunareselor...
Va salut si va pup pe toate, nu dau nume ca poate uit pe cineva.
Noi suntem bine, am fost la Iosup, e totul OK , apoi am fost la Tutu si a spus sa iau magne B6 cate 4 pe zi, pentru ca au iesit IR a. uterina cu valori maxime, "in limita dar ar fi bine sa scada". Nu prea inteleg eu despre ce este vorba, dar ma documentez.
Azi au venit si rezultatele la TT si a iesit "negativ", ceea ce este bine, din cate stiu eu. A spus sa venim la 20 de saptamani cand mergem din nou la IOSUP.
AVEM BAIAT, asa ca vreau un carucior albastru= RADU (mami).
Radu mami este de la Iosup.
Salut toate fetele si astept cat mai multe gravidute la raport.
15 +
RADU.