Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 43

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Fetelor va multumesc din tot sufletul,mi-au dat lacrimile cand am vazut atatea mesaje frumoase!!!!
Am 5 ovocite frumoase,ma simt bine,iar maine pe la 9-10 am sa o sun pe d-na Matei sa imi spuna cum s-au "iubit" cu sotului meu.
Dumineca frumoasa tuturor si iertati-ma ca nu va scriu acum fiecareia in parte,dar ma duc sa ma odihnesc putin,maine am sa fiu mai activa.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Si or sa fie 5 embrioni perfecti!

Doamne ajuta, Kora!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

super kora! sper sa fie bine.vreau sa iti spun ca am si eu emotii pentru tine. eu sunt doar la monitorizare acum. nu stiu care sunt problemele inca. as vrea sa stiu cam cat este pretul la un FIV la tutu daca imi poti spune. te pup si sa dea domnu ca maine sa fie embrioni frumosi.

http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Rocsy vezi ca e si un subiect FIV pe forum, unde poti avea multe informatii cu privire la procedura in sine, la preturi, analize etc. Eu am invatat multe lucruri de acolo. Dar spermograma voastra cum a iesit, ca nu mai stiu?..., scuze!
Succes!

Kora asteptam vestile bune de la embrionii tai! Odihneste-te totusi si ai grija de tine, ca sa fii in forma deplina la ET.

O zi frumoasa tuturor!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna fetele ...
koricica , hai cu vesti ... numai bune asteptam ......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

quote:
Originally posted by lucialu
Aaaa si Alexia Ioana daca mai intri pe aici si vezi mesajul meu iti tin pumnii pentru laparo...cand faci?Si eu trebuie sa fac laparo 2.Tot endo.
KISSES

salut ! de mine'i vorba ?
eu in 21 fac analizele si in 22 laparo... multumesc mult pentru urari !
am niste emotii ingrozitoare... sper sa fie ok.
tu cand ai programarea ?
multa bafta si tie !

Pijamalutze pentru copilasi!

S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

kora iti tin si eu pumnii !!!!! Doamne ajuta !!!!!

Pijamalutze pentru copilasi!

S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

quote:
Originally posted by Iyoana

Rocsy vezi ca e si un subiect FIV pe forum, unde poti avea multe informatii cu privire la procedura in sine, la preturi, analize etc. Eu am invatat multe lucruri de acolo. Dar spermograma voastra cum a iesit, ca nu mai stiu?..., scuze!
Succes!

Kora asteptam vestile bune de la embrionii tai! Odihneste-te totusi si ai grija de tine, ca sa fii in forma deplina la ET.

O zi frumoasa tuturor!

iyoana

la mine este ok spermograma. si ovulatia este ok. acum este a treia monitorizare si fac stimulare. joi ma duc la prima monitorizare. am facut acum catva timp hsg si mi-a zis dr de atunci ca trompele sunt ok. nu am ajuns inca la FIV dar daca nu se va putea pana la urma trebuie sa incerc.

http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna dimineata!
Kora tinem pumni in continuare,ai grija de tine,relax la caldurica ca nu a fost usor pentru corp sa-i fie luate 5 oute frumusele si mai ai o tzarica de tras in pasii ce urmeaza.Sa va ajute DD si Maica Sfanta!
Alexa-Ioana daaaa, de tine era vorba.Nu-ti fie frica pentru ca totul o sa decurga bine.Aaaa si fetele de la reanimare sunt extraordinar de dulci si omenoase...asta pentru faza de dupa laparo.Neaparat sa fie sotul cu tine.Sa stea de vorba cu dl dr dupa ce iese din operatie,sa afle ce si cum la cald. Eu in luna nov fac exact 2 ani de la prima laparo.Din pacate cum stii cu endometrioza, se reface.De data asta am conceput un plan mai bun de bataie.Dupa laparo.Sper sa reusesc sa o tin sub control.Sper ca azi sa am un raspuns legat de cand voi face laparo.Te asteptam si la subiectul cu endometrioza.Daca vrei si e ok pentru tine scrie-ne.
Iyoana Ping!
Pup fetele si va doresc o saptamana excelenta!
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

KORA , sa te ajute Dumnezeu sa fie bine, ganduri bune avem spre tine, sa fie bine, sa devii mama , Doamne ajuta !!!

Diana

Mergi la inceput