Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 43
Raspunsuri - Pagina 14
anaconda2 spune:
buna fetele ! n-am mai intrat de cateva zile pe-aici . Spuneti-mi si mie dupa cate monitorizari face Tutu laparo ? eu am deja 2 monitorizari . Se mai pot face inca vreo 2-3 pana la laparo?
georgia_c spune:
anaconda2,
din cate stiu eu tutu faca 3 monitorizari , pana te propune la laparo .... asa stiu eu ... dar il poti intreba ..
Iyoana spune:
Anaconda, in mod normal, dupa 2 monitorizari, Tutu va trimite sa faceti spermograma. Daca iese ok, atunci tu vei face in a treia luna stimulare hormonala (cu clomifen), pentru a avea mai multi foliculi. Daca este ok, atunci e cu ochisori
, daca nu...
te programeaza la laparo. Succes!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

magdita spune:
Buna fetele mele,
Kora
, toate gandurile mele bune sunt indreptate catre tine si ma rog la dd sa reusesti de data aceasta sa vezi II
. Nu te stresa si ai incredere in Dumnezeu.
Andreea78, sa creasca mare la mami in burtica baietelul tau, Radu si sa vina pe lume la termen sanatos si voinic.
Teo, mamico, sa iti traiasca Mihnea, sa fie sanatos si sa aiba noroc in viata !
Alfa anca, mai ai ff putin. Nastere usoara si intalnire placuta cu bb-ita !
Rocsi 2007, e posibil sa ne vedem joi, cand probabil ma va chema Dr.T la monitorizare. Eu merg maine la monitorizare si e posibil ca joi sa ma cheme sa vada daca s-a spart foliculul. Sper sa fie bine si sa nu am surprize neplacute.
Noi sambata am fost la IDS la d-na Dr.Matei. A facut sotul meu spermograma care nu a iesit grozava, dar nici proasta. Diagnosticul a fost astenozoospermie. Ne-a spus d-na dr. ca sunt cam lenti si ne-a sfatuit sa ia sotul suplimente cu zinc. Fetele care s-au confruntat cu asta, va rog sa imi spuneti ce fel de suplimente cu zinc au luat sotii vostri.
In rest, astept sa treaca si aceasta monitorizare si sper sa ma programeze pentru laparoscopie sa aflu o data care e problema.
Va pup pe toate si va tin pumnii, sa auzim numai vesti bune.
Bafta tuturor la monitorizari, insamantari, FIV.
Ysa,Iyoana, Ana_p, Zeno, Alexela,Mmc_nd, Bebekom,Alexia28,Kora, Georgia si toate celelate fete va pup, va tin pumnii si sper din tot sufletul sa auzim numai vesti extraordinare ! 

magdita
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
merdan spune:
Buna fetelor!
N-am mai intrat pe-aici demult pentru ca dupa laparo n-am mai facut nimic, adica n-am mai ajuns la dr.T si as fi fost off-topic.
Acum ne pregatim de FIV cu dr.T bineinteles.
As avea si eu nevoie de ajutor: poate cineva sa-mi explice pe unde sunt laboratoarele IDS in Bucuresti? Mai avem de facut spermograma sotului si desi el cunoaste destul de bine Bucurestiul ii trebuie un pct. de reper de ex.o intersectie mai apropiata pe calea Dorobanti sau o cladire mai cunoscuta.
Va multumesc anticipat
KoraPop spune:
Am 3 embrionasi fertilizati care au cate doi pronuclei fiecare( unul de la mami si unul de la tati),de ceilalti doi inca nu se stie daca sunt mai lenti sau daca s-au oprit in evolutie,am sa mai aflu vesti deseara si tot atunci vom stabili ET-ul.
TOATE TUTUnicileeee!!!!
Kora
CARPE DIEM!
KoraPop spune:
Magdita da-i sotului Tribulus Terrestris cate 3 pastile/zi,daca vrei mai am eu doua cutii.Asta indica Tutu.Si sotul meu avea astenozoospermie moderata si dupa tratament cu Tribulus s-a vazut un progres considerabil si la volum si la nr. de
si la mobilitate.
Merdan IDS e pe Calea Dorobanti.Din P-ta Romana ai de mers putin pe jos.Da o cautare pe net si ai sa gasesti site-ul lor.Pt spermograma si spermocultura trebuie sa va programati (numai miercuri dupa masa sau sambata dimineata).Ca reper e o cladire mai mare pe care scrie Spital de urgenta pt copii si in aceeasi incinta e si IDS la care se poate intra si de pe straduta perpendiculara pe Calea Dorobanti.Bafta !
Kora
CARPE DIEM!
madlen spune:
Felicitari, Kora! Precum vezi, te urmaresc pe la toate subiectele!
Sa speram ca pana diseara isi vor reveni si ceilalti 2 astfel incat poate iti vor ramane si pentru congelat. Ai vorbit, cati iti transfera?
Teo, felicitari! BB Mihnea, bine ai venit!
Madlen
You live only once, but if you live right, once it.s enough.
georgia_c spune:
hai kora ca iese treaba .. am o gramada de treaba insa stau loga-ta permanent numai sa vad cum evoluezi ...
magdita spune:
Kora, felicitari pentru cei 3 embrionasi si tin pumnii pentru ceilalti 2. Sigur ca ma intereseaza cele 2 cutii de Tribulus, insa nu stiu cum ne putem intalni. Eu maine sunt in Bucuresti la cabinet pentru monitorizare (in jur de 12-12.30 sper sa fiu acolo ), insa sper sa termin pana dupa-amiaza ca sa pot lua trenul de intoarcere spre Craiova. Ma gandesc ca esti ocupata si poate nu ai timp sa ne intalnim. Astept o veste.
magdita
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze