Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 43

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

magdita ti-am trimis un PM
georgia spor la munca,hai ca pana deseara dupa ora 20.00 nu mai am vesti,te las sa muncesti

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Merdan, fata de la malul marii, bine ai revenit.

Vad ca ai avansat destul de mult in proiectul bebe, din moment ce mai aveti doar spermograma de facut. Bravo! Iti tin pumnii ca toate analizele sa iasa bine, si sa ai rezultate super la stimulare si, mai ales, la ET!

Magdita fata sufletista, bafta in continuare! Da, Tutu recomanda Tribulus, am citit si eu despre el pe net si se pare ca e foarte bun. Bafta!

Kora te sustin si eu peste tot! Doamne ajuta!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

magdita sper sa ne intalnim. eu tot nu sunt sigura daca il gasesc joi pe tutu. sper sa nu ma duc degeaba. ca mi-a mai zis asistenta odata sa vin marti si tut nu avea program. spert sa nu se repete.
kora ma bucur pentru cei trei embrionasi . cand ti-i pune in burtica? eu nu prea ma pricep la asta.

http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Multumesc frumos Kora- fata saritoare.Felicitari pentru cei 3 embrionasi, tin pumnii si pentru ceilalti 2.Cine stie poate-i pui la congelare si mai faci un-doi bb-ici mai incolo. Sunt cu ochii pe tine ca pe-o butelie,primul lucru pe care-l fac dimineata intru la FIV si citesc si ma rog ca de data asta sa iasa totul perfect.

Iyoana n-am plecat de fapt niciodata(cu sufletul), din cand in cand mai intru si mai citesc, ma bucur pt. fiecare reusita si ma intristez pt. fiecare esec, dar n-am mai intrat ca nu prea aveam ce spune si cred ca am vrut sa ma si detasez putin. Tu ce mai faci, de fapt am citit ca vrei sa faci FIV pe la inceputul lui 2008. Poate n-o sa mai fie nevoie si se intampla minunea, daca nu marim gasca de FIV-oase la dr.T.Pana acum am toate analizele bune.

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Kora, felicitari! Acum ma pun pe facut galerie sa creasca si ceilalti embrionasi, sa fie pusi deoparte! Iar la ET sa se prinda, ca doar trebuie sa ai macar 2 bebici, nu?

Bafta multa!Doamne-ajuta!

Valentina 33+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Mergi la inceput

Am vorbit cu dr. T si miercuri va fi ET-ul asa cum imi doresc,adica la 72 de ore.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Wow, Kora cred ca esti nerabdatoare sa ii ai la purtator.De miercuri tin pumnii stransi-stransi pana cand apar II.
Am intrat pe site-ul IDS si am gasit nr-le astea 2115863 si 2115864 la care nu-mi raspunde vad nimeni, sti cumva or fi avand si alte nr. pentru programari? E cam musai sa il programez azi ca vineri sper sa fiu ziua 2 si cu toate analizele in dinti la dr.T.

-ici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

kpra ma rog la dumnezeu pentru tine. iti doresc sa ai parte de acesti copii.

http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Merdan 0726782289- informatii/programari IDS, dar fetele de acolo nu prea raspund nici macar la mobil....cel mai bine ar fi sa mergi tu sau cineva personal pana acolo sa iti faca programarea.Bafta multa si daca face spermograma sa faca si spermocultura;impusti doi ierpuri dintr-o lovitura.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Mersic inca o data Kora.Eu sunt in C-ta iar sotul in Bucuresti(de luni pana vineri) cu serviciul. De aceea incerc sa-l programez eu ca sa mearga doar sa "doneze"- am incercat aici in C-ta sambata dar nimeni nu face sambata spermograme pe-aici. Si da face totodata si spermocultura.
Cred ca daca nu reusesc sa-i contactez telefonic trebuie sa mearga pana acolo sa se programeze pt. miercuri.
Anyway om descurca-o noi si pe-asta.

Mergi la inceput