Mamici aspirante din nou - cap. 28

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

O seara buna fetelor , astazi am avut o mica secretie cu sange de un maro inchis inchis , si acum astept sa vad daca imi vine ciclu bine sau nu . Am un pic de dureri normale si stau cu teama .
Am sa revin !

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie

Mergi la inceput

Buna dimineata , nimeni nu mai e pe aici , pai e bine ca va dusera-ti la odisee .
la mine e totul o.k. zic eu , nu mi-a venit ciclu normal dar parca il astept , maine fac testul . In rest sper ca intotdeauna .
Astazi ma duc sa imi cumpar masina asa ca ma voi pute-a gandi la altceva in afara de bb.
O zi buna si plina de liniute rosii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Alina spor la cumparaturi si bafta maine la test.

Daiopri am fost pe baricade toata saptamana asta, mai din 2 in 2, mai zilnic, cum s-a putut, acum sa vedem ce o sa iasa.

locca imi pare rau ca au venit uratzii. Spor la treaba luna asta.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Dragos a facut rujeola. Sotul aseara imi propunea niste antrenamete pt luna viitoare....si zau daca imi mai doream!
Sa se faca Dragos bine sa-mi vina si mie cheful de toate cele!
Va tin pumnii ...imediat e gata luna!

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/pWGep3.png

Mergi la inceput

Offf Sanziana imi pare rau ca s-a intamplat sa faca rujeola , ce nasol , aveti grija . La noi se face parca vaccin si nu mai face asa ceva , dar nu stiu sigur .
Ignatica ce harnicuta ai fost , bravo voua , acui acu , chiar sunt curioasa .
Noi am facut dragoste ca sa se prinda doar o data in ziua ovulatiei , in rest am facut protejat , ca sa iasa baiat . La noi nu era o problema daca nu se prindea . Dar eu cred ca s-a prins .
Mie nu imi intarzie niciodata ciclul menstrual iar ieri trebuia sa imi vina , totusi voi face testul maine in zii de duminica cum am facut si la Mandy .
Saptamana viitoare merg la medic .
A sa nu uit mi-am cumparat o masina , Hyundai Atos 1.1 , rosu ca focul , e super frumoasa masina si pot sa o iau marti dupa masa .
Un weekend productiv va doresc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Alina, te asteptam maine cu vesti. Tinem pumnii!

Sanziana, sanatate multa, lasa ca va luati grija, ei fac mai usor bolile astea cand sunt micuti. Stiu ca e greu oricum in perioada asta.

Daiopri baietelul surorii mele era ca baieteii nostri. Ei bine are si doua fetite si una a fost muuuuuult mai linistita, cealalta intra in aceeasi categorie cu frate-su. Asa ca nu stii niciodata. Dar eu zic ca nu e mult mai greu cu doi decat cu unul. Curaj :-))

Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!

Stefanel are o sansa la o viata normala

Bebe Darius vrea sa traiasca

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna seara!
Dragelor, mie mi-au venit uratii azi dimineata, cu noaptea in cap. Asta este, o luam de la inceput....
Alina, bafta maxima! Si sa stapanesti sanatoasa masinuta rosie ca focul!
Sanziana, sanatate lui Dragos!
Noapte buna!Ma duc sa culc fata si ma bag si eu langa ea ca m-a extenuat. Fetelor, e asa de neastamparata, nu sta o clipa.

Raluca, mami de www.youngnutrition.net/member/tickers/87222/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3.oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Buna seara fetelor!
Si Cristian a facut joi noapte o criza de laringita, adica asa cu sufocare si a trebuit sa-i dau prednison. Nu l-am mai dus vineri la gradi si eu am mers la serviciu rupta in doua de oboseala, dupa ce nu am dormit toata noaptea. Acum sunt singura cu el , sotul e plecat pentru cateva zile , si e tare nasol singura. Sunt cu ochii numai pe copil si sunt un picut cam deprimata.
Asa ca Sanziana, te inteleg perfect. Si mie in momente ca acestea imi trece orice chef de bebe, mai ales ca ma gandesc , daca se intampla ceva, cum o sa ma pot ocupa de amandoi.
Alina Maria, cred ca bebe la tine, poate voi avea ocazia sa te felicit maine , dupa ce ne dai vestea buna.
Cam atat de la noi.
Asteptam zile mai vesele.
salutari la toate fetele!

Pozici
Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput

Noapte buna Raluca , stiu ce inseamna o fetita neastamparata , asa e si a mea . Imi pare rau ca o iei de la capat , dar partea pozitiva e ca totusi ai ceva la care sa te uiti inainte , asa am gandit si eu .
Crengu , hai te rog capul sus , nu e chiar asa de grav , mai naspa e ca esti singura . Asa sunt unele zile mai aiurite si te inteleg , dar suntem aici alaturi de tine , daca simti nevoia sa vorbesti mai pe indeletne da-mi pm. si mergem pe chat . Ai grija de tine ca si cum ai fii deja insarcinata ca nu se stie niciodata de unde sare iepurele .
Va pupic dulce si va doresc un somn usor , dragele mele !
p.s. o poza cu masina http://www.autotrack.nl/owa_dima/owa/att_occlist.foto?p_spr_id=81421039&p_type_lijst=RL&o_id=4425803

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

RalucaN capul sus si o luna cu mai mult noroc de data asta.
sanziana multa sanatate lui Dragos. Sunteti consemnati in casa cateva zile, nu?
crengu multa sanatate lui Cristian, te inteleg ca esti surmenata, asa patesc si eu cand raman singura cu David, dar mai ales ca ai puiutzul bolnav, grija e si mai mare. Multa putere zilele acestea pana se face bine baiatul. Ai grija de tine, bebe 2 vine el si printre problemele noastre. Noi suntem aici.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2

Mergi la inceput