Mamici aspirante din nou - cap. 28

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Fetelor , v-am lasat , a iesit cu doua liniute rosii .
Bafta si voua in continuare si cat mai repede fuga la odisee .
Va doresc o duminica placuta !

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Alina felicitari! Sarcina usoara si un bb sanatos! Hai, fugi la odisee si asteapta-ne ca venim si noi..... Nu fetelor?

Raluca, mami de www.youngnutrition.net/member/tickers/87222/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Alina felicitari pentru sarcina! Sarcina usoara si bebelus sanatos sa iti dea Dumnezeu! Drum bun spre odisee..:

Raluca, imi pare rau, e urata ziua asta cand vin rusii, dar trece si e o alta luna, poate va fi luna cea mare.

Crengu, stiu sentimentul de care vorbesti, dar cu unul, doi, trei, sau mai multi, o scoti la capat pana la urma. Momente din astea oricum exista. Te pup si sper sa treaca repede perioada asta si la tine si la Sanziana.

Ignatica incepi sa numeri invers?

Daiopri ce zi esti?

Ioana pupici dulci, eu nu am mai zis nimic de tine si de Asi, desi ma gandesc des la voi, dar am avut sentimentul ca vreti o pauza si stiu ca uneori chiar e buna o pauza. Pupici la amandoua si sper sa reveniti in forta cu vesti bune. De altfel si de Baby mi-e dor. Mav, Carmina... Pupici la toate si numai bine.

Sim, Roandre, Paxela, Eliana, Mariana, Iulia... ce mai faceti mamicilor?

GIna, Clau, Diana, Cami, Gabriela, pupici pe burtici.

Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!

Stefanel are o sansa la o viata normala

Bebe Darius vrea sa traiasca

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Mai da ce "vorbarete" sunteti. Se vede ca e vremea rea si sta lumea mai mult in casa.
Alina, FELICITARI pentru sarcina. Si pentru precizie, sa ramai dupa ce ai prestat o singura data, in ziua ovulatiei. Sa ai o sarcina usoara, un bebe sanatos si sa mai intri pe la noi....sper ca "v-am lasat" nu inseamna ca nu mai treci pe aici.
Sanziana, sanatate multa puiului.
Crengu, lasa deprimarea ca nu e de noi. Cand se intoarce sotul? Am tras si noi cu laringita de mai multe ori la amandoi baietii.
Raluca, incepe o noua luna de sanse, nu-i asa? capul sus.
Irinel, am admirat mereu la tine felul in care gasesti puterea sa incurajezi pe toata lumea, sa raspunzi la toate intrebarile, sa nu uiti pe nimeni.

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Multumesc inca o data de felicitatii !
Asa e Cornelia o adevarata prestatie , nici eu nu ma asteptam la asa reusita , si nu va parasesc eu asa usor .
Bafta la toate fetele .

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Alina, felicitari!!!!!!!!!!!!!
M-am inveselit cand am vazut vestea buna.
Sa fiti sanatosi si tu si bebelasii.
Multumesc la toata lumea de incurajari. Nu prea am avut timp sa mai intru pe forum.
Raluca, vreau si eu sa te incurajez pe tine. Il asteptam impreuna pe bebe2, nu?
Cornelia, sotul meu vine miercuri, cred. Mai am un pic de asteptat.
Sanziana, cumse simte Dragos? E mai bine?

Mai rau este ca in ultimul timp parca totul imi iese pe dos. Saptamana trecuta a fost de groaza. Acum sper sa inceapa un anou mai buna.
Cristian se simte din ce in ce mai bine, dar nu-l duc inca doua zile la gradi. Mai ales ca la noi este o vreme oribila.
Cand incepe el sa se imbolnaveasca, ma apuca amocul, mi se pare ca toate mi se intampla numai mie...... Apoi ma gandesc ca sunt parinti cu copii foarte bolnavi, cu greutati mari, in adevaratul sens al cuvantului ,..si eu ma plang pentru o banala raceala, sau cateodata mai exagerez. Poate pentru ca il iubesc foarte mult si ma axez cam tare pe el. De fapt asta este normal, cate o boala din cand in cand.
Mai tare ma supara faptul ca nu mananca cum trebuie, ma supar ca vad ca refuza fructele si legumele si carnea, ca vrea doar lapte, cereale si crenvusti, ......ca nu pot sa-l fac sa manance......si simt reprosul celor din jur.
Mai am o sora care are o fetitza, bineinteles care este forate cuminte,....maninca de toate.....face totul cum trebiue.....si care este tot timpul comparata cu copilul meu. De fapt, invers.
al meu e obraznic, nu maninca, etc, etc, eu sunt de vina ca nu-l invat sa manince.......auziti ce prostie.....mi se spune ca eu nu-l invat....Dar as vrea sa vina cine se crede mai in stare sa vina in locul meu. Ce uspr este sa critici......"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune".
dar, cam atat ca sa nu stric atmosfera optimista de aici. Mi-am descarcat un pic sufletul...si mi-am incarcat un pic bateriile. Ca de maine............scularea la 6.....si o saptamana grea.
va doresc o saptamana minunata si cat mai multe vesti bune.

Ps,
Mai, am o tastatura de groaza. Daca mai scriu cu greseli sa stiti ca ea este de vina. eu ma mai uit in urma, dar.......

Pozici
Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Alina felicitari pentru sarcina. Wow, ce la fix ati prins ziua, poate iese baietel, asa cum va doriti.

Irinel se poate spune si asa, am inceput numaratoarea inversa, dar nu am mari sperante, nu stiu de ce am o presimtire ca nu a fost sa fie luna asta.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Vai ce vreme de stat in casa si de facut copii!
Multumesc fetelor de incurajari. Azi e deja z2 si mi-a mai trecut tristetea, va veni si vremea mea...
Alina, wow, o prestatie in ziua Z? Ce tare esti!
Crengu, lasa dragutza lumea sa vorbeasca, sa compare.... poate nu are alta treaba.... Copilul tau e unic, e al tau si e cel mai bun, mai frumos, mai destept.... Si ce daca azi nu vrea fructele, lasa ca o sa le vrea maine, si ce daca tuseste putin sau are putina febra, vei avea tu grija si ii va trece.Dupa cum ai zis si tu, sa-i multumim lui Dumnezeu ca avem copii sanatosi si intregi, asta-i tot ce conteaza pe lumea asta. Si stii cum e, sa-ti dai cu parerea e cel mai usor, mai greu e sa faci. Ei si ce daca e obraznic, o sa fie cuminte cand va fi mare. (asa ma consolez eu cand imi scoate peri albi Catalina )
O noapte linistita va doresc si productiva!

Raluca, mami de www.youngnutrition.net/member/tickers/87222/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Alina felicitari o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Raluca intram in cursa anadoua si mai e si Crengu, asa ca ne sustinem reciproc!
Crengu - Dragos e in a 3 a zi...din 10 cat a zis dr. Aseara a fost o noapte de cosmar, daca nu ar avea eruptia pe corp ai zice ca-i racit astea sunt sintomele la el: tuse si nas indundat care ii curge. S-a trezit de cate ori a tusit, plangand...eu am avut cosmaruri toata noaptea! Nu sunt obisnuita sa doarma cu noi in pat si parca eram in tren. Am supravietuit celor 3 luni de colici, care au fost crunte, asa ca ma imbarbatez ca voi rezista si acestor 2 saptamani cu pojar!
Sotul e tot timpul plecat, cu delegatii sau ajunge seara ff tarziu, asa ca sunt numai eu cu el zile intregi, dar cand zambeste si mai zice si mama uit de toate noptiile in care urmaresc emisiunile in reluare
Hai sa fim optimiste ca incepe imediat noiembrie....si poate curg paginile in care anuntam cele 2 liniute!

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/pWGep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Da raluca, ce pozitiva esti, ma bucur ca im i dai si mie un pic de optimism.
Sanziana, chiar ca e mai greu la tine. Al meu a facut-o lata in prima noapte, ca se sufoca , si ma innebuneste cand face asa. Dar acum e deja super ok.
Cum s-a imbolnavit micutul de pojar , care am vazut ca e rojeola, la asa o varsta de micuta?

Pozici
Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput