Mamici aspirante din nou - cap. 28
Raspunsuri - Pagina 5
Ignatica spune:
Irinel sunt pe baricade, calendarul spune ca azi-maine ovulez. Sa stii ca nici eu nu prea beau apa, o sa incerc sa tin cont de asta. In sarcina am avut multa grija cu hidratarea, a fost singura perioada in care am baut 2l pe zi. Multumim de sfat.
cornelia eu sunt foarte hotarata la bb2, nu am de gand sa renunt decat daca nu raman lunile astea si trebuie sa ma intorc la serviciu. De asta muncim, muncim, muncim.
Eu am o stare asa de nasoala, parca presimt ca nu se va intampla nimic nici luna aceasta si sunt deja demoralizata. Nu stiu ce m-a apucat.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2
Daiopri spune:
Mai, mai cum ma invatati voi la prostii:)
Irinel, Ignatica usor de zis, si "azi si maine", da mai greu de executat. Doar v-am zis ca eu stau prost cu energia plus ca am anticonceptionalul de baiat, care cu chiu cu vai adoarme pe la 10 si ceva, daca nu chiar 11, cand eu deja sunt cu nervii in pioneze si incep sa ma ratoi si la fiu si la tata…
Si atunci ma intreb ce mai imi trebuie mie inca unul cand nu pot sa fiu calma nici cu cel care il am. Ieri mergeam cu autobuzul si era o tanti cu fetita ei, si nu pot sa zic cat de frumos vorbea cu fetita… Eu numai ma ratoi aproape si nu reusesc sa ma corectez. Ca sa nu zic ca baiatul deja imi intoarce vorbele ca e suparat pe mine, ca sunt "baznica". Of,of. Si imi propun sa ma corectez dar uit repede:( Vorba sotului pe mine toate cele ma enerveaza.
In fine, sa raportez, ca am executat doar in ziua xx, ca bineinteles ca aseara eram in tara viselor deja la 10, cand motanul inca nu dormea. Da zic eu ca ar trebui sa fie suficient daca e sa fie:))))
Cu apa eu incerc sa beau, da nu pot prea mult ca is ca o buburuza dupa aia. Iar cu sarea nu prea le am.
Marimar cand mai vine pe aici? Dar baby tu ce mai faci? Carmina te mai asteptam cu drag.
Cornelia ma bucur ca esti mai bine, si optimista.
Raluca, tinem pumnii inca.
Sanziana eu tot din cauza ca ma gandeam ca nu ma descurc am asteptat atat si iaca ce greu merge. Stii tu cum e vorba aia, ca odata aruncat in apa dai din maini, ce poti sa faci:)?
Spor la lucru tuturor si succes.
Numai bine tuturor
Stai ca editez, ca am scris odata cu Ignatica. Tot vreau sa intreb, care e legatura intre ramas si faptul ca incepeti serviciul? Ca eu nu prea pricep. Aici ne straduim sa mergem la serv inainte sa ramanem.
Ignatica lasa starile nasoale si hai la treaba cu tine;)
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!!!
Ce mai faceti???
Intru si eu sa va doresc multa bafta fetelor in asteptare 
si salutari tuturor mamicilor 

http://tt.lilypie.com/50m8p3.png
Ignatica spune:
Daiopri si aici e cam la fel, se merge la serviciu, apoi ramai gravi. Dar eu acum sunt in concediu de ingrijire copil si as vrea in perioada asta sa fac bb2. Daca reusesc in timp util( adica bebelusul sa se nasca in jurul datei cand ar fi trebuit sa ma intorc la serviciu si anume cand David implineste 2 ani), atunci pot intra direct in concediu pentru ingrijit bb2. Nu stiu daca m-am facut inteleasa bine.
Haideti fetele cu testele. 
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2
Alina Maria spune:
Buna dimineata fetelor , ce mai faceti ?
La noi deocamdata nici o veste , am facut ieri un test ca nu mai aveam rabdare si a iesit negativ , acum mai am un test si il fac duminica . Astazi ar trebui sa imi vina ciclu dar deocamdata nimic .
La noi se dau doar 3 luni de concediu matern . As vrea ca bb. sa se nasca in iunie , iulie ca apoi sa stea cu mine acasa 3 luni pana prin oct. apoi sa mearga cu Mandy 2 luni impreuna la camin ca din ian. Mandy merge la scoala si apoi doar bb. la camin .
La noi copii merg la scoala de la 4 ani atunci cand ii implinesc . Deci Mandy face in ian. 2009 4 ani si precis atunci merge la scoala , care e obligatorie .
Eu lucrez 5 ore pe zi deci bb. nu ma va lipsi prea mult si Mandy merge la scoala dimineata cateva ore asa ca ne potrivim la program perfect .
Nu imi pare rau sa merg la servici asa de devreme , nu sunt 8 , 9 ore plecata ca alte mamici , lucrez aici in oras , am masinuta sa ma duc si sa-i aduc fara sa imi fie frica de frig si ploaie . Ce mai am lux nu alta .
Pe langa asta am tot luxul necesar in casa sa nu stau prea mult prin bucatarie sau la vase sau la rufe . Multumesc lui Dumnezeu am de toate , mai imi trebuie putin noroc sa ii fac fetei un fratior sau surioara .
Scuzati ca am scris asa mult insa pt. mine toate astea faqc parte din intreg , la mama acasa nu am avut nici macar o viata modesta dapai lux si stiu sa apreciez ceea ce am , mai ales familie la propiu , stiu ca mama saraca nu avea timp de noi eram 5 fete acasa si curatenie si mancare facea saraca mereu , insa am cam dus lipsa de afectiune , poate de aia ii dau lui Mandy acum cam mult , fiindca mie mi-a lipsit .
Am sa revin si cred eu cu vesti bune , sanii sunt in continuu mariti , sunt obosita difetit in fiecare seara si cam urinez des sau simt o presiune jos . Cam atat .
Succes si voua la toate va citesc cu interes si imi placeti mult .
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie
sanziana27 spune:
Buna fetelor!
Ieri nici nu am apucat sa deschid calc. Dragos a dormit doar o ora in 2 reprize.., dar azi e o zi aniversara pt noi, se face un an de cand ne-am externat, caci am stat 3 saptamani cu el pana a facut 2540g si 49 cm.
Toata lumea spune ca daca unul din copii e mai solicitant celalt e mai linistit...Asa ca sper ca bebe 2 sa fie mai linistit!
Si imi dau seama ca va fi mult mai bine pt el sa fie 2. Daca stau cu el in camera si pun mana pe o rev. sa citesc 2 randuri, arunca cu jucariile in mine sa ma jos cu el
Deocamdata eu sunt partenera lui de joaca!
Fetelor va tin pumnii la cele 2 liniute rosii
Va pup pe toate 
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/pWGep3.png
sanziana27 spune:
Si eu fac calcule ca si Ignatica, daca as ramane repede gravida as intra dintr-o indemnizatie in alta. Daca va trebui sa ma intorc la serviciu...parca mi-ar fi greu sa-l intrerup iar, dar asa sunt pregatita psihic sa stau 4 ani acasa! Sunt multi de daca...sa vedem ce va vrea DD pentru noi!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/pWGep3.png
locca spune:
Buna fetelor
La mine urmeaza o noua luna de incercare, stiam ca asa va fi deci nu sunt dezamagita.
Urez succes celor care asteapta cu testele!
Va multumesc pt. ideea cu hidratarea, acum am mai multe motive sa bag in mine apa ![]()
si haideti cu vesti bune, vreau sa fac modificari in lista ![]()
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
Irinel spune:
Cornelia, iarta-ma, am uitat sa iti raspund despre Danut. E mult mai bine, numai ca am renuntat la somnul de dupa-amiaza. Nu ma asteptam sa o facem asa devreme dar se pare ca el e dintre copiii care n-au nevoie de somn mult, asa cum alti copii n-au nevoie de mancare multa. Sper sa nu fi facut o greseala, dar vad ca e chiar bine si e mai ascultator acum decat cand dormea. Stateam o multime pana adormea la pranz, apoi dormea 2-3 ore, abia il trezeam si seara adormea tare tarziu, statea cu ochii npe pereti. Si la pranz efectiv ne luptam ca sa adoarma, ca nu voia sa doarma si se agita rau, era in stare si sa ma loveasca numai sa nu stea linistit. Acum ne intelegem bine, eu sunt mai calma, am mai multa rabdare cu el de cand stau acasa si cred ca ne prinde bine la amandoi chiar daca financiar e o perioada mai grea. Dar ne descurcam multumesc lui Dumnezeu.
Alina, ce m-as bucura sa ne dai vestea cea buna. Doamne ajuta! Chiar imi pare ca ai simptome de graviduta in toata regula.
Locca, chiar ma gandeam ca n-ai mai aparut de mult. Tinem pumnii pentru noua luna.
Raluca ce se mai aude?
Sanziana, sa fie sanatos piticul, sa creasca mare si sa nu mai aiba nevoie niciodata de internare.
Daiopri fetita neascultatoare, tu ai facut ceea ce am facut si eu lunile anterioare cand eram obosita rau de tot. Luna asta ne-am apucat mai tarziu (dupa reteta ta :-))), si sper sa fi prins momentul. Om vedea. Ca simptome n-am. Desi mi se pare uneori ca ma inteapa in zona uterului, parca am o jena. Da in rest chiar nici un simptom. Sanii sunt normali si ca dimensiuni si in consistenta. Asa ca s-ar putea sa sper degeaba. Oricum luni ma duc la ecograf, sunt in investigatii, asa ca sper sa treaca timpul repede pana vinerea viitoare cand imi propun sa fac testul. Baietelul tau si al meu seamana teribil in manifestari. Asa pateam si eu cand lucram. Cred ca ei au nevoie mai mare de atentia noastra si cand lucrezi toata ziua esti deja epuizat seara cand ajungi la el. E tare pacat, dar e greu sa poti sa faci fata unui copil super-activ dupa o zi epuizanta. Eu vad diferenta acum, ne intelegem mult mai bine si el se poarta mult mai bine si in afara casei nu numai cu noi.
Ignatica, bafta sa iti iese planurile. Tie si Corneliei si Sanzianei.
Pupici la toate, sper sa avem vesti multe cu doua liniute luna asta.
Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!
Stefanel are o sansa la o viata normala
Bebe Darius vrea sa traiasca
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
Daiopri spune:
Si eu sper sa fi prins momentul cand cu xx-ul ca dupa aia nu a mai tinut figura:)
Ce mai incolo incoace noi nu le avem cu din 2 in 2. O fi pt ai mai tineri si mai vivace. Asa ca eu sunt pe partea cu cand da DD, ca alta putere nu am:) Deci, cum ziceam Irinel, eu astept sa ma apropii de ziua x ca dupa aia imi trece repede cheful si ma intreb de ce nu vine bb.
Asta e treaba si gata, caci chiar nu imi place cu obligativitati… Si nici wk asta nu e de vreo sapt asa si in perioada buna:) Asa ca eu cred ca o sa fiu mereu pe aici cu galeria la fetele hotarate si harnicute. Asta daca nu se inventeaza o metoda de facut copii diferita (prin e-mail ceva)
Si eu am sesizat ca Danut are energie si ca aduce cu al meu in descrieri;) Al meu inca doarme la pranz. Macar atunci e singura data cand nu protesteaza sa mearga la culcare. Ziceau d-nele de la gradi ca e primul care merge si uneori trebuie sa-l trezeasca ele. Eu nu stiu ce o sa ma fac cu el la scoala.
Oricum el zice intruna ca eu sa nu merg la serv, numai tata sa mearga:) Problema e ca nici daca as sta acasa nu as face mare branza ca nu m-a facut mama rabdatoare si gata. Si tot astept printr-o minune sa se faca cuminte si potolit.
Alina tinem pumnii si tare imi place cand vaz persoane mature care stiu sa aprecieze ce au (nu ca alta vaicareata - adica eu:)-)
Locca tot inainte cu curaj.
Aha m-am prins cu concediul. Iaca nu realizam ca voi aveti 2 ani. Eu daca as sta 4 ani acasa nu m-as mai putea mobiliza sa merg la serv.
Ignatica cum mai sunt baricadele alea?;)
Hai spor la lucru harnicutelor si asteptam vesti bune.
Numai bine tuturor