Mamici aspirante din nou - cap. 28
Raspunsuri - Pagina 4
RalucaN spune:
Deci sunt posesoarea unei liniute mari, rosii si urate 
Ma rog, l-am facut aseara ca nu mai aveam rabdare, poate am gresit. Eu mai sper, ca stiti cum e, speranta moare ultima.....
Irinel, sunt 99% sigura ca e candida pt. ca am antecedente. Ma chinui cu ea de ani de zile. Acuma vad ca nu ma mai supara, mi-a trecut asa prin minune peste noapte. Cum apare asa dispare....
Multumesc fetelor ca mi-ati tinut pumnii!
Raluca, mami de www.youngnutrition.net/member/tickers/87222/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3.oct'05
beatriskiki spune:
Buna dragele mele
Raluca sorry pt o singura liniuta , mult noroc data viitoare
si asa e , speranta moare ultima!!!
Noi suntem la faza de analize, eu am facut un set complet la sp Elias si sapt viitoare vin rezultatele, si sotul meu maine sa faca o spermograma, ca la spermocultura nu i-a iesit tocmai bine. Un streptococ saprophitic, Stiti ceva despre asta?
Pana una alta, prestati cu sau fara ovulatie, ca nu se stie de unde sare .... bebe
Mult noroc si sanatate
Pupici
Irinel spune:
Raluca, poate ca a fost devreme. Daca nu au venit musafiri nepoftiti, mai e o sansa. TInem pumnii in continuare.
Lory sper sa iasa analizele bine si ce nu iese bine sa se trateze cu usurinta. E bine sa stii cu ce ai de luptat.
Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!
Stefanel are o sansa la o viata normala
Bebe Darius vrea sa traiasca
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
sanziana27 spune:
Raluca imi pare tare rau ! Hai sa fim optimiste si vine si bebe!
Eu nu stiu ce am...parca cu cat se apropie luna noiembrie, ma ia cu frisoane! Ma simt coplesita si epuizata, cat ma solicita Dragos!
Ma gandesc ca poate ma grabesc si ar trebui sa mai astept, ca inca e mic....dar daca va dura o perioada mare pana voi ramane.....si atunci nu era bine sa incerc sa fiu iar gravida?! Vorba romanesca "cu curul in 2 luntre" asa sunt eu acum!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/pWGep3.png
Ignatica spune:
sanziana uite asa ziceam si eu, ca David e prea mic, sa astept sa mearga si pe urma sa incerc BB2 si ma bucur ca nu l-am asteaptat, ca nici David nu merge si nici bebe2 nu vine asa usor...Daca stateam dupa primul mostenitor sa mearga, mai incercam peste 2 ani cred
Acum chiar imi pare rau ca nu m-am apucat de treaba mai devreme, sotul meu chiar a insistat cand David avea 8-9 luni, dar eu nu am fost e acord si acum imi pare rau. Eu zic sa nu dai inapoi, ca sa nu regreti ca mine, la noi deja se fac 4 luni de incercari si nik, dar tu stii mai bine ce e mai potrivit pentru familutza voastra.
RalucaN si eu zic ca a fost prea devreme. Tinem pumnii, poate iese pozitiv maine.
Alina tu cand te "testezi" din nou?
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2
cornelia_laura spune:
Buna fetelor. Mie intradevar mi-a venit invazia asa ca mai am doar o luna la dispozitie pana incep munca.
Alina, cum esti? Ai mai facut un test?
Raluca, ti-a venit?
Ignatica, Sanziana, nu dati inapoi daca asta va doriti cu adevarat. Eu am ramas cu bb2 cand Edi avea 1 an si 4 luni, l-am carat toata sarcina in brate desi avea 12 kg, am tinut toata casa. Nu a fost usor dar a meritat cu prisosinta. Acum deja se joaca impreuna, mananca si dorm impreuna. Pentru ca diferenta de varsta nu e prea mare si Edi are rabdare si se pune la mintea lui bebe. Nu stiu daca ar fi avut 5-6 ani daca se mai juca de-a busilea cu Eric. E greu la inceput cu 2 copii mici daca nu ai alt ajutor dar destul de repede intri in ritm.
Irinel, ce face Daniel?
Asi, Rosa, Baby, Ioana, si restul fetelor va pup.
Sim, Roandre, Paxela, ce va fac puiutii???
Mephala - Gusta - Cornelia
RalucaN spune:
Neata!
Cornelia, nu mi-a venit. Dar nu mai fac test ca mi se incetoseaza ochii cand vad liniuta aia. Daca o fi sa-mi intarzie 2-3 zile abia atunci o sa fac mai fac. Oricum mie ar trebui sa-mi vina maine, asa ca nu se pune problema inca de intarziere.
Si eu sunt super super hotarata la bb2, nici nu ma mai gandesc ca imi va fi greu. Imi pare chiar rau ca nu m-am apucat mai devreme, dar eu am deja doua cezeriene la activ (prima a fost pt. intrerupere de sarcina - o poveste trista la care nu ma mai gandesc de cand o am pe Catalina) si am zis sa astept cei doi ani indicati ca sa nu am probleme.
Stiu ca va fi greu, stiu ca nu voi mai avea timp de mine deloc (si acum abia abia gasesc o portita sa merg si eu sa-mi fac unghiile sau sa ma vopsesc si credeti-ma ca astea sunt singurele mele momente de relaxare), ca voi fi de doua ori mai obosita, dar cu toate astea abia astept sa-mi vad copii jucandu-se impreuna, crescand impreuna, iubindu-se.....Abia astept sa mai strang la piept un ghemotoc!
Hai ca ma apuca melancolia si nu-i bine.
Raluca, mami de www.youngnutrition.net/member/tickers/87222/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3.oct'05
cornelia_laura spune:
quote:
Originally posted by RalucaN
Abia astept sa mai strang la piept un ghemotoc!
Hai ca ma apuca melancolia si nu-i bine.
Ai sa-l strangi la piept, fi sigura de asta. Fi mai optimista caci bebe 2 asa vrea sa te gaseasca
.Cat priveste timpul liber, te inteleg perfect. Dar crede-ma ca eu cu 2 nu am avut mai putin decat cu unul. Ba chiar mi s-a parut mai usor cu 2 decat cu Eduard dupa ce l-am nascut. Nici nu am simtit cand a trecut primul an din viata lui Eric. M-am stresat mult mai rau la Eduard si am si facut o depresie postnatala de toata frumusetea. Asa ca eu te incurajez si iti spun ca nu e chiar asa greu cum spun multi "binevoitori". Deja sti multe si lucrurile se leaga repede.
Imi pare rau pentru experienta trista de care ai scris, nu te mai gandi la ea. Catalina e tot ceea ce conteaza ACUM. Si va sosi si bb2 cat de curand.
Mephala - Gusta - Cornelia
Irinel spune:
Cornelia, tinem pumnii sa fie luna asta. Ce-mi place cum povestesti tu de puii tai. Mi-aduc aminte ce ingrijorata erai si tu cum vei face cu doi. Dar sa stii ca si eu am simtit ca si tine, cu doi a fost cumva aproape mai usor decat cu unul, pentru ca aveam experienta si stiam cum sa impart timpul si nu ma mai agitam la fiecare planset, nu mai eram stresata daca una, daca alta. Si tot asa am gandit si eu, daca sunt mici, o fi mai greu (asa gandeam atunci) la inceput, da macar pe la 2-3 ani incep si se joaca impreuna si au tovaras de joaca tot timpul, eu imi fac treburile pe langa ei, si o sa fie o frumusete sa ii privesc jucandu-se. Din pacate, n-a durat mult, dar inca n-am pierdut speranta sa il conving pe sotior sa mai facem 2 sau 3. E greu cu el, da sper sa nu fie imposibil si poate vor fi ei mai apropiati ca varsta.
Raluca, abia astept sa ne spui maine ca n-au venit rautaciosii aia si ca ai testul pozitiv. Imi pare rau ca ai trecut prin incercari grele. Pupici.
Alina, maine faci testul, nu? Doamne ajuta!
Daiopri eu ti-am spus ca tu cam tragi chiulul :-))
Ignatica, a inceput numaratoarea inversa? Sau inca esti pe baricade muncind cu spor.
A, sa nu uit, asta mai ales pentru Ignatica si Daiopri si fetele care incearca de mult timp si nu raman gravidute (ca si mine, din pacate). Am citit, si mi-a spus si sotul ca citise ca e foarte important sa fim bine hidratate. Stiu ca Mariana1974 ne-a spus candva despre asta. Consumul de lichide si sare (!) ne ajuta sa putem ramane gravide. Si, sincer, eu nu prea beau lichide, uneori imi impun de dimineata sa beau mai mult, si atunci, obligat-fortat, o fac, dar apoi, a doua zi uit iar. Voi beti lichide multe? Imi pare rau ca nu mai gasesc acum articolul ala, da poate dau peste el si vi-l postez si voua.
Pupici si spor la treaba
Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!
Stefanel are o sansa la o viata normala
Bebe Darius vrea sa traiasca
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
RalucaN spune:
Irinel, pupici back
. Din cate imi dau eu seama si tu ai trecut prin incercari mult mai grele. Imi pare tare, tare rau.....
Hai Alina! Bafta!