Mamici aspirante din nou - cap. 28

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Buna dimineata la toata lumea!!!!!!!!!!!!!!!!!
irinel, si eu te pup .
Am trecut doar sa va salut, asa la prima ora. Nu am nici o noutate deocamdata.
Va doresc la toate o zi superba!!!!!!!!!1

Pozici
Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

salutare! ce mai faceti?Nici eu nu am noutati....astept cu nerabdare luna noiembrie....si mari sperante!

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/pWGep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriskiki spune:

Buna dragele mele ! Ma bucur ca nu m-ati uitat de tot :D
va doresc o zi superba cu multe liniute II
Va pup !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna dragelor
Ufff, grea e asteptarea asta.... Z26 la mine, maine cred ca fac test pt ca nu mai am rabdare. Dar nu prea imi fac sperante, parca am niste simptome PMS, incluzand nervi si draci si spume pe mine,nush ce am, dar ma enerveaza toata lumea.
Ma supara foarte tare si candidoza asta. Am folosit vreo 4 ovule pana acuma, dar le-am oprit pt. ca mi-e frica. Nu stiu ce sa fac. Am niste prafuri homeopate cu care m-am mai scos eu altadata, dar trebuie sa fac spalaturi vaginale cu ele si nu e cazul acuma.
Colac peste pupaza mi-a racit si Catalina, cum a dat un pic frigul cum au napadit virusii pe noi.
Offf, offf, mai, mai............

Raluca, mami de www.youngnutrition.net/member/tickers/87222/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3.oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Raluca, esti sigura ca e candidoza? E foarte abundenta? Ai mancarimi? Ma gandesc sa nu fie primul semn ca nu mai vin musafirii. La sarcina e normal sa ai o secretie alba laptoasa ceva de genul asta. Iar nervii, pot fi semn de venire a ciclului sau de sarcina la fel de bine. Eu iti tin pumnii.

Alina, tu ai ceva simptome?

Cornelia, au venit de tot uratii?

Sanziana, hai ca a trecut jumatea lunii, mai avem putin si vine noiembrie :-) Ai rezolvat cu problema cu baietelul?

Daiopri, mie mi-e dor de mesajele tale vesele. Hai mai vino pe la noi. Chiar si daca esti putin mai trista. Pupici.
Eu mai am de asteptat, da chiar nu ma simt deloc gravida. Nu mi-ar pare rau sa ma insel :-)
Pupici la toate si o zi frumoasa.

Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!

Stefanel are o sansa la o viata normala

Bebe Darius vrea sa traiasca

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Doamnelor eu cand ziceam spor la treburi importante nu ma refeream sa scrieti aici:))
Sau scrieti cele fericite ca ati trecut de perioada buna si acu numarati:) Pt fetele noi, glumesc desigur.
Oricum sunt impresionata ce de multe fetite au venit si revenit pe la noi. Bun venit tuturor, si pentru ca nimeni nu isi doreste de fapt sa fie aici prea mult, sedere scurta.
Numai mie imi place pe aici si stau, uite asa:))
Dar las ca ajung si eu consultant de specialitate ca tanti GinaM, draga noastra mamicuta.
Irinel, nu sunt trista, ci din contra, ma mir si eu ce vesela sunt. Cum ziceam eu sunt in mijlocul creatiei, si azi pare ziua XX, da ma gandesc sa astept pana maine seara, ca deh, poate iese fata aceea:)))
Plus ca va ziceam ca mai degraba as vrea un leu decat un rac (te joci am si pretentii;)))
Problema e ca am constatat ca ar trebui sa ma angajeze cei de la DC ca moderator ceva, ca citesc mai peste tot in loc sa ma concentrez pe serv. Asa ca tinand cont ca m-a fericit DD cu o slujba buna, trebuie sa ma concentrez mai mult pe ea, deci imi propun sa ma reabilitez, si sa mai scap de adictia fata de DC:) Dar pe la voi mai vin, promit;)
Mai cert e ca ma tot intreb de ce am tot ramas eu pe tehnic ca tare nu ma pasioneaza. Asa o discutie, un plan ceva asta mi-ar tb ca serv.:)))
Deci sa revenim la ceea ce avem de facut, oare daca azi era TB sus, sa ma "sacrific" diseara, sau sa las pe maine in incercarea de a prinde o batistuta roz?
Irinel ma bucur mult ca incepi sa faci analize sa ne tii la curent.
GinaM chiar ca mai e putin, parca ieri erai cu noi…. Deacuma tre sa iti uram nastere usoara!
Clau asteptam sa vedem ce e surpriza acolo.
Tuturor va doresc spor la treaba si la cat mai multe liniute. Scuze sincer ca nu vorbesc cu toate in parte, dar ma gandesc in parte la fiecare. Numai ca eu mai mult de la serv corespondez, asa ca stiti voi, repede si pe furis:))

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Daiopri eu zic sa te sacrifici si azi si maine.

Cornelia imi pare rau ca se anunta CM .

RalucaN bafta multa, tzinem pumnii pentru maine dimineatza, sa iasa dublu.

Noi suntem in perioada fertila, poate iese ceva luna asta, desi uneori imi pare ca David a fost chiar un miracol si ca nu o mai raman gravi. Ma apuca tot pesimismul uneori, mai ales ca ne dorim familiutza mare.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Irinel am mai fost la un chirurg si deocamdata parea este operatie la 2 ani (asa mai merge, mai ales ca am tot citit ca e bine sa nu mai poarte pempers....si vai cat mai avem pana la performanta asta )
Daiopri si eu as vrea sa fie de data asta cu plapumiora roz!

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/pWGep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Dragele mele , va multumesc ca imi sunteti alaturi , si eu sunt aici si pt. voi . Inca nu am vesti .
Singurul simptom pe care il am sunt sanii care stau mariti si durerosi .
In rest stau cuminte pana vineri sa fac iarasi un test .
Succes si rabdare la toate .

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Daiopri, eu solidarizez cu Ignatica: sacrificiu la sange, adica si azi si maine. Cine spune ca sigur nu iese fata??? Cica sunt mai multe fete pe lumea asta decat baieti, ce crezi ca mamele noastre stiau sa astepte ziua xx+1? Nuuuu... Pupici si sa mai scrii pe la noi ca ma nelinistesc :-))

Ignatica bafta multa. Ai sa vezi ca vine si bebe2, munciti cu spor... Eu o tot dau exemplu pe Sim care a ramas a doua oara graviduta dupa 2 ani de incercari. Daiopri si cu mine vad ca ii calcam pe urma glorios :-) Sper sa nu te inscrii si tu pe lista.

Alina tu faci ca mine. Asa faceam eu lunile trecute (stai a asta e in toi). Nu ma puteam abtine si faceam teste devreme si pe urma asteptam cuminte in banca mea ca nu mai aveam si nici nu indrazneam sa spun sotului ca am irosit testele asa devreme. :-)) Da acu am unul pus bine si nu il folosesc pana in ziua 29, adica taman vinerea viitoare. (asa zic eu acum, peste vreo cateva zile cine stie ce mai zic... da pe mine ma ajuta si faptul ca chiar nu simt ca ar fi ceva diferit de alte luni). Tinem pumniceii sa vii cu vesti cu doua liniute.

Sanziana, ma bucur ca v-ati mai linistit. Da chiar nu mai e nici o sansa sa se rezolve fara operatie?

Pupici la toate

Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!

Stefanel are o sansa la o viata normala

Bebe Darius vrea sa traiasca

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput