Timisoara, Impreuna! ( 58)
Raspunsuri - Pagina 15
danitin spune:
Salut! Am o zi super naspa!!!!! Pt ca aveam ff mult de lucru a venit mami sa stea cu spiridusul si o vad cam incruntata, o trag de limba si aflu ca i s/a inflamat un nodul la san, asta in conditiile in care a avut 4 operatii pe tema asta. Spiridusul nu a mai facut ieri kaka mucios dar azi mi/a trantit unul numa morcovi, coji de strugure si de rosie, un pic nedigerate dar din astea face des numai ca acum arata ca un mozaic si eu ma uitam la el de zici ca urma sa descopar america.
Am de umblat toata ziua sa impartim flyere pt ceva companie aviatie low cost plus o gramada de acte dee finalizat si eu sunt cu gandul doar acasa, la mami si la spiridus ![]()
Io stiam ca mine ii 13 ....
Mamica de spiridus
Vacanta 2007-2 Mai si La casuta
Spiridusul in al treilea an
aidaciolac spune:
Maine e 13 , dar 12 e fratele mai mic ![]()
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Doris-Alina spune:
Aida, nu te lega de 13, ca e ziua mea norocoasa, sunt nascuta pe 13, la ora 13, si 13 minute, asa mi-a zis mama, am stat pe Brediceanu 13 si inca stau ai mei acolo, acum in Dacia, stau la ap. 13, m0am casatorit in 14, ca nu a vrut Radu in 13, am ramas insarcinata in 13 sept, sa-ti mai spun?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Mariaa spune:
mei, ce aveti!!!
io incerc sa termin cu mama'mea cu vestile nasoale si incepeti voi??
Dana, sa speram ca nu-i ceva serios! Poate ceva usoare dereglari hormonale au pus in miscare ganglionii de la san?!
Dorisakee,
printesa inteligenta foc! Spor la cumparaturi si de ce nu distractie faina!!
Aida, nu m-am suparat, e un subiect delicat si e normal ca fiecare sa aiba o opinie. Eu nu ma justific in fata nimanui nici macar din familie; este decizia noastra si noi ne dorim sa avem un copil, e simplu.
Daca apoi ne-o ajuta Dumnezeu sa avem si pe cale natural unul pe urma, Doamne Ajuta!
Al meu a facut 40 de ani acum o luna, timpul zboara...daca nu se intampla cu mama, sa se agraveze boala anul trecut in toamna, era rezolvata deja problema.
www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
aidaciolac spune:
Mariaa stii care e faza? Pe chestia asta mi-e ciuda rau (si mai pe femeile care pot manca mult si nu pun kg
atat).
Adica sunt atatea ... nici nu stiu cum sa le numesc ... stii tu destule povesti ... si cine isi doreste din suflet si are inima nu poate sa aiba pe cale naturala.
Mai ca imi vine sa mor nu alta.
Azi e ziua lu' sora mea. Face 14 ani la 12:45. Am stat langa ea cand s-a nascut ![]()

Matza Emma in actiune
Doris-Alina spune:
Aida, ai o sora de 14 ani?
Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa...cati ani e diferenta intre voi doua?
Si mai ales cum va intelegeti?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
aidaciolac spune:
Ne intelegem foarte bine.
Sunt 18 ani diferenta. Si intre mine si mama tot 18 ani sunt diferenta ![]()

Matza Emma in actiune
Doris-Alina spune:
Ce frumos...avem mame tinere...mey...
Si mami meu tot la 18 m-a facut...harnica, nu ca mine, la 29...
POZE CU NOI
aidaciolac spune:

... daaaa si idioata rau a mea , ma stric de ras in fiecare seara.
De fapt mami meu nu avea 18 ani cand m-a fatat
... au mai trecut aproape 4 luni pana sa faca si ea 18 ani ... no coment. ![]()
Si pe sora-mea a facut-o la 36 si o luna aproape
... ce ziceti? Idioata sau nu?
O iubesc la nebunie si tare mult a suferit ca am plecat asa departe ... dar macar vorbim zilnic si va reveni vremea sa ne vedem de 4 x / an minim.

Matza Emma in actiune
katik spune:
aida, 

pt surioara! sa-ti traiasca sa va bucurati una de alta si unii de altii!!!!
danitin, sunt convinsa ca nu e nimik serios cu nodulul. acum mi-ai adus aminte si mie ca trebuie sa ma caut la ei dupa ce termin cu alaptatul. am si eu citiva care trebuie tinuti sub observatie.
sigur e bine si spiridusul, acusika incepe gradi!!!!
mariaa, f. bine ca ati luat in considerare si aceasta posibilitate. si noi am luat-o dar s-a intimplat sa se intimple
. eu va doresc sa rezolvati cit mai rapid toate problemele legate de bb: casutza si adoptia!
aida, si io l-am facut pe robi la 37 si doua luni! sanatosi sa fim cu totii!!!!
doris, felicitari pt. printesa desteapta foc!!! si noi cu barbie, tot ce misca trebuie sa poarte figura cu pricina, de la prosop, chiloti, haine, ciocolata, tot! apropos de barbie, ai vazut cel mai nou film: princess of the island?krisztina acuma il savureaza![]()
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi