Timisoara, Impreuna! ( 58)
Raspunsuri - Pagina 14
Mariaa spune:
m-am parcat la job...bine ca-i vineri...
Anda, nu stiam de problema asta, ce boala autoimuna are mami tau? Trebuie sa iei in calcul ca toamna organismul se resimte putin si chiar si cei sanatosi mai trag din nas si se mai vaieta de dureri de una de alta; cum mi-ai zis si mie, descarca-te aici, fa ce vrei, ia-ne la palme daca-ti pica bine (
) dar cand vorbesti cu ea sa nu te simta necajita! Ai incredere ca o sa fie bine! 
Ano, am citit de 2 ori pana m-am prins care-i apa vie...
prea de dimineata dom'le, prea de dimineata....
Doris, pai casa pentru bb e pasul doi :) sa gasim un proiectant si sa facem un deviz sa pot obtine aprobarile, astea pana in primavara si apoi cum se poate incepe lucrul, incepem sa construim (nu te gandi la nu stiu ce...) trebuie sa extindem putin, casa noastra fiind destul de mica, mai ales luand in calcul ca mama v-a ramane la noi.
Cand o fi gata cu dosarul pentru adoptie si toata alea sa am unde sa aduc puiu ala de om. Cam asta era toata ideea de la bun inceput.
Am vorbit cu mama aseara si e mai ok, face zilnic iesiri in curte cu 'maybach-ul' respectiv caruciorul pentru invalizi... doarme in continuare fara masca de oxigen si imi zicea aseara ca simte putin mai multa putere in picioare. Doctora zicea ca mai tine o luna sa-i urmareasca analizele, sa vada cum evolueaza. Nici nu stiu cum sa ma revansez fata de infirmierele alea...trag de ea de numa...e foarte grea, are85kg si nu se ridica singura din pat, nu merge, ma rog...mai multe de'astea, e foarte greu sa tragi de un om la kilele astea care nu se poate ajuta.
in fine...sa vedem cum o fi mai departe...dupa masa vorbesc cu doctorita.
www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
aidaciolac spune:
anda felicitari pt renovare. Ma bucur ca nu ai trecut la nepermise. Cat despre mama ta , noi suntem ai
si o sa vezi ca o sa fie bine. Mai am pana sa ajung la varsta mamei tale si tot ma doare ba intr-o parte ... intr-o seara (miercuri) asa m-a durul pe la apendicita ca am crezut ca ajung in urgenta la cutit.
Lasa ca va fi bine 
katik sigur ca s-a speriat ... tu cum ai fi. Acum sa ii spui data care vine sa aiba mai multa grija ... poate ca s-a si lovit. Nu are nici o vanataie?
O zi buna!
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Mariaa spune:
nah, pana m-am scremut io sa scriu 10 randuri si cu intreruperi ati facut oki!
ma duc sa mai iau si io o gura de apa vie, vorba Anei! ![]()
lyme suport romania
ador copii
aidaciolac spune:
Vai Mariaa ce bine ca e spre bine mama ta!
La faza bb , nu este alta posibilitate? Presupun ca ati facut o caruta de analize si investigatii , care dintre voi nu poate avea bb?

Matza Emma in actiune
Mariaa spune:
Teoretic ar fi si alte variante insa nu valabile si pentru noi atat din punct de vedere medical cat si financiar.
Anda, poate pui si niste poze la final? o inspiratie ceva si pentru mandea?!
lyme suport romania
ador copii
aidaciolac spune:
Mariaa la noi in familie au fost 2 copii infiati ... nu vreau sa dezvolt cum au reactionat cand au aflat , mai ales ca au avut tot ce si-au dorit si veneau vara la noi la mare cu teancu de bani.
Nu stiu ce sa zic.

Matza Emma in actiune
Mariaa spune:
m-am consultat cu fetele la 'adoptii..' si cel mai bine e sa stie de mici, sa se obisnuiasca cu ideea; sunt tot felul de povesti pe tema asta, povesti pentru copii, ma refer. da, e grav cand afla la maturitate si mai ales de la 'binevoitori' , e un soc totusi.
in plus faze din astea fac si copii naturali, plini de bani insa stupid de inganfati fata de restul lumii, nu-i o regula.
nici eu nu vreau sa dezvolt ca m-am saturat de tratamente fara nici o finalizare, ca ani de zile am urat tavita cu medicamente, ca de la bun inceput asta a fost varianta ca o ultima solutie si am ajuns si la ultima solutie.
daca nu pot da nastere unui copil, pana la urma imi doresc sa fiu mama , asta-i mai important! si e la fel de important ca decizia asta sa vina natural, fara constrangeri si fortari de nici o parte. daca ai sufletul deschis pentru asa ceva nu ti se mai pare asa o grozavie un botz e tot un botz de om...important e cum il modelezi tu ![]()
lyme suport romania
ador copii
gonghy spune:

Beeyy gagicele m-ati perdut??
Stau ascunsa
sa nu ma vedeti ![]()
![]()
![]()
Abia mai pot sa respir cu
asta mica,care ma terorizeaza zilnic.
Norocul nostru ca am scapat cat de cat de muconii astia teroristi.
Azi noapte nu stiu ce o avut,da s-a foit de numa,a plans...

.....pe la 3.30 m-am trezit sa merg la baie si cand sa ma ridic mi-am dat seama ca am o durere cumplita de cap 
asa ca am bagat un algocalmin si iar la somn.Da si eu atata m-am mai putut foi de zici ca aveam o mie de ganduri.
Per total azi sunt varza,parca ma trag pleoapele'n jos la 
da ce nani ca tre' sa merg la cumparaturi pana in Kaufland.
M-a sunat soacra'mea sa-mi spuna ca mi-au venit banii de indemnizatie si mi aduce socru'miu,deci la cheltuiala cu ei.
Fetelor sa nu va suparati ca nu va iau pe rand,adr efectiv nu am timp.
Oricum stiti ca va 

pe toate si va trimit multi,multi ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Revin dar mai pe seara 
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
Doris-Alina spune:
Laurelu, bine ca ai scris, ca-mi faceam griji...
Spor la cheltuit banii...![]()
Maria, tu stii parerea mea despre adoptie...fara nici o remuscare, daca D-zeu nu mi-ar fi daruit-o pe Ines, as fi adoptat...
Da-i inainte, ca te asteptam la capitole cu muci si raceli, si gradinite, si mai apoi cu scoala...suntem aici...pe baricade...
si ne numim mame eroine...pentru ca muncim mult si reusim sa ne ocupam frumos de educatia lor, sa nu ne neglijam nici sotii...de fapt a fi mama e cea mai grea meserie, eu asa zic...frumoasa, dar plina de sacrificii si greutati.
Mey...Ines a luat toata saptamana buline rosii, la mate, la engleza, la cunostinte despre mediu, asa ca merita o recompensa, la sfarsit de saptamana...
Asa ca azi mergem prin Real, Selgros, Diverta, sa mai imbunatatim colectia de DVD-uri cu Barbie, biblioteca cu niste carti noi, trusa de farduri cu un gloss nou, colectia de agrafe de par cu una noua...intelegeti voi, ca doar o fata desteapta si frumoasa are mama...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
aidaciolac spune:
Daaa , daaaa si trebuie recompensata 
Sper ca nu va suparati pe mine la faza cu adoptia ... 

Matza Emma in actiune