Timisoara, Impreuna! ( 58)
Raspunsuri - Pagina 13
katik spune:
neatza! prezenta la cafeaua aburinda!!!!
vin si eu cu una:
danitin, si eu cred ca sunt mucozitati, de aceea te-am intrebat daca i-a trecut de tot raceala. si krisztina si robi au avut asa ceva dupa raceala chiar si in timpul ei.un coproparazitologic oricum nu strica de facut din cind in cind. si au voi face cit de repede ca ieri mi-au zis fetele de la gradi ca fata n-a mincat mare lucru
asa ca-i de belea.
aida, m-am bagat la subiectul tau la yammi si cred ca in we bag si eu ceva dulce de acolo.
deseara vine mama la noi, nu stiu cit sta dar bine ca vine
. tot de azi, de pe la prinz al meu sot se exileaza trei zile la buzias, tine ceva cursuri pe acolo pina duminica asa ca suntem doar noi, ce bine ca vine mama!!!!

mariaa, felicitari!!!vezi ca incet incet se rezolva toate!!!!spor si bafta in continuare!
la noi tot cu muci dar parca e mai bine. azi-noapte robi a dormit neintors de la 8.30 pina la 7.15 cind a papat si acum mai doarme o tura. am avut o noapte de vis
. m-am culcat si eu la 22.30 si am dormit cu mici pauze (ca dehh m-am obisnuit cu pauzele) pina dimineata. nici nu a tusit nimeni
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
aidaciolac spune:
'neata si de la mine!
Bey da' ce matinale sunteti!!!! 
Eu am citit ce ati scris , dar nu am putere sa raspund
Ma mai bag putin in pat ...
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Doris-Alina spune:
Neatza ...
O cafea si de la mine, una mareeee...
Katik, ce fain ca vine mami tau...super!
Maria, ia detaliaza: ce mai urmeaza dupa o casa pentru bebe...pasul 2 care este?
Danitin, sigur asta e...dar ca sa fii tu linistita, fa-i un copro, ca nu strica...
Ieri m-a sunat Vali, era daramata psihic...asa ca azi dupa masa, ma duc cu Ines la ea...nasu e la un curs, asa ca toata saptamana a stat singura cu David, mai un pic si pica in depresie....musai sa o aduc pe linia de plutire.
Radu de azi incepe faculta, are ore...asa ca descurca-te Doris, cum poti de azi...
Na, sunt prin zona...
Ce stiti de Laura?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
katik spune:
doris, uram si noi numai bine lui vali! da' totusi ce a patit de e pe marginea depresiei?
ehhheee, si bogdanu' meu a inceput scoala:masterat, doctorat, predat plus locul de munca normal, tot tacimul asa ca si io trebuie sa ma descurc singura. acuma vine mama dar nu cred ca sta mai mult de citeva zile asa ca...doris, spor la toate cele! hai ca putem, ce mama zmeului, doar suntem supereve(adica esti, io nu-s
)
de laura stiu ca e super ocupata, aia mica ii papa tot timpul, nu mai poate nici rasufla.
aida, somn usor!
io ma duc sa bucataresc ca inca e liniste la mine![]()
Poze noi
Ana68 spune:
'Neata,
Inainte sa ma'c sa-mi beau cafeu'....am zis sa va dau binete..
Doris ,bafta pe ziua asta aglomerata de azi care o ai...Transimte-i salutari la Vali si de la mine....
Anda,la ce ora ati ajuns acasa?Alex a mai facut o poza in parcare la toate 4 masinile...ca erau asa frumoase una langa alta...
Gashca draga...va pupez acuma si mai vorbim...plex sa beau si eu din apa vie...Pupici!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
anda spune:
neatza
lumeeee, lumeeee declar oficial incheiata zugraveala ![]()
totul a iesit minunat, suntm obositi dar ...e bine.
intram in aranjat si curatenie, sper sa se termine ca suntem la capatul puterilor.
eu incep sa devin depresiva...poate si vremea, oboseala sau gandurile mele ghem....
am un stres mare cu mami care merge la control luni, la cluj. dat fiind boala ei autoimuna trebuie sa mearga la control in fiecare an. desi s-a simtit foarte bine in cei 15 ani de cind a descoperit-o, acuma de-o vreme simte ceva dureri la stomac sau pancreas, ba-n stanga, ba-n dreapta...nu stie nici ea...dar am simtit-o ingrijorata. ea fiind o fire foarte puternica si cu o toleranta mare la dureri, m-am cam speriat. si am un sentiment ciudat, cum ca ceva nu-i in regula.
am plans ieri si m-am descarcat. mi-e frica si am ramas cu traume dupa necazul cu tata...inca nu m-am vindecat.
n-am putere acuma sa mai trec prin alte nenorociri.
dar sper si ma rog...
na hai ca m-am descarcat.
va tzuc pe toate, n-am puterea sa va iau pe rand. 
s-aveti o zi faina.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Doris-Alina spune:
Anda, hai...capul sus...o sa fie totul bine cu mami tau, ai sa vezi...
Trimitem si noi prin telepatie toate gandurile bune si multa sanatate...
O mai doare si pe ea,una, alta, ca de ...e varsta...nu te speria, nu are ce sa fie rau.
Bine ca ati terminat cu zugraveala, vin sa vad mobila noua...ca tre s-o inaugurezi, cu sampanie,
alea..alea...
Ieri am ajuns la gradi la 1, vreau sa zic ca doar Ines si Edi earu cu infirmiera, in grupa mica, restu la somn...cica au terminat repede cu pranzul...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
katik spune:
anda, bey, capul sus, sigur va fi totul bine!!!! ai vazut ca pe aici numai vesti bune au venit (vezi mariaa, aida) asa ca gata cu gindurile negre!!!!
si apoi cu curatenia si alte alea, ce a fost greu a trecut
, restul le faceti incet-incet, pe rind si usurel![]()
Poze noi
Ana68 spune:
Anda ...hai nu te mai speria...asteapta intai ce zice doctorul la control...sunt persoane care duc durerea pe picioare,insa la un moment dat se satura sa tot taca si mai rabufnesc...simt nevoia sa fie intelesi si alinati...Bine ca ati terminat cu renovarea...poti pune muschii inapoi la borcan...![]()
![]()
dupa hei-rup-ul asta.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
katik spune:
am uitat sa va zic ca ieri am avut prima lectie de inot
. per total i-a placut fetei dar pe la inceput a alunecat pe gresie, in apa, cum nu stiu ca n-am fost acolo, n-am apucat sa vb cu profesorul si s-a cam speriat. acum imi tot zice ca nu mai vrea la inot. poate pina saptamina viitoare ii trece![]()
ana, 

la faza cu "muschii la borcan"
Poze noi