Timisoara, Impreuna! ( 58)
Raspunsuri - Pagina 12
Mariaa spune:
Dana, din experientele mele cu mama'mea stiu ca aia e mucoasa intestinala care nu trebuie eliminata; a facut ceva tratament cu antibiotice de curand?
eu cred ca ar fi ok sa vb cu medicul de familie.
www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
danitin spune:
Katik, raceala a trecut de tot ... nu mai ia medicamente de luni. Mananca absolut normal, cu pofta, nu se plange de nici un disconfort, nimic... Nu i/am facut copor ca pana acum nu am avut nici o problema de genul asta...
Maria, nu ma baga in sperieti ... ce sa ii fi afectat mucoasa ca doar a luat numai nurofen si miere cu lamaie pt raceala si oricum a intrerupt tratamentul la inceputul saptamanii. Dar daca e mucoasa nu ar avea si alte simptome?
Mamica de spiridus
Vacanta 2007-2 Mai si La casuta
Spiridusul in al treilea an
danitin spune:
Auziti, am vb cu o prietena si imi zice sa stau linistita, ca si copii ei au mai patit asa ceva. Cica dupa o raceala din asta cu tuse, pt ca ea nu poate expectora, si-a inghitit secretiile nazale si din gat si acum le elimina pe alta cale 
Mamica de spiridus
Mariaa spune:
Dano, nu te sperii, eu spun ceea ce stiu...cat despre explicatia de mai sus, lasa-ma sa am retineri. Nu-i musai sa fie si alte simptome sau ceva anume rau, mucoasa intestinala se poate elimina si de la scaune moi repetate;
uite aici doua link-uri care poate te ajuta putin: http://209.85.129.104/search?q=cache:fQCFgpeJHucJ:www.eva.ro/sanatate/articol412-print.html+scaun+cu+mucoasa+intestinala&hl=ro&ct=clnk&cd=10&gl=ro&lr=lang_ro
http://209.85.129.104/search?q=cache:aivvmTORbSoJ:reclama/articol_print.html%3Fid%3D496+scaun+cu+mucoasa+intestinala&hl=ro&ct=clnk&cd=14&gl=ro&lr=lang_ro
lyme suport romania
ador copii
aidaciolac spune:
danitin si eu stiu ca mucoasa aia nu trebuie eliminata si cand Emma elimina aia dadeam proba la analiza si sigur in 2 zile avea dieree.
katikule eu fac pandispanul nu il mananc.
Am facut de portocale ... daca vedeati cum manca Emma zicei ca se bat turcii la gura ei. Am trimis si la cumnata-mea ... sunt curioasa ce zice.
Mey Mariaa pune si tu linkurile alea intre url-uri... 
aici
Sanatate la maxim!
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Doris-Alina spune:
Buna seara...
Am sosit home...swet home...
Danitin, clar si f.f.f. sigur, e de muci, mai pe romaneste, nu te alarma degeaba, e absolut normal sa elimine secretiile din nas si gat pe acolo...stiu de pediatrul nostru, la Ines e regula asta...
Fug sa-mi fac o salata, in castron mare, nu in scrumiera...ca asta am voie portie nelimitata...apoi revin...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
aidaciolac spune:
Doris esti la Superdieta si eu nu stiu?
Mariaa scuze , am vrut sa scriu [url=*link*]aici[/url] si in luc de * sa pui "
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Mariaa spune:
aida, am mai pus in url si altadata; acum am scris asa si nu l-a luat , am renuntat si am postat link-ul pur si simplu...
lyme suport romania
ador copii
danitin spune:
Mai eu nu am reusit sa citesc link urile alea de la eva, nu/mi deschide pagina. Doris sper sa fie cum zici tu. Mai ales ca dupa amiaza si seara nu s/a mai repetat figura...
Mamica de spiridus
Mariaa spune:
'neatza buna!
haideti la o cafa buna aburinda cu frisca si scortisoara, fursecuri si ce mai vreti voi pe langa 
Dana, cred ca e o eroare pe forum totusi; daca mai e de actualitate problema, da o cautare pe google.com la 'scaun cu mucozitati' sunt si cateva link-uri de-ale fetelor de pe DC.
Noi am incheiat ieri prima etapa din planul 'o casa pentru bb'; am facut actele la notar pentru apartamentul gasit; cred ca o sa iau lectii de la Anda de pictura rupestra :)
Daca stiti careva proiectant nu foarte 'expensiv' rog bagati si la mine o recomandare.
Anda, cum stai cu picturile? Ano ? Katik, Doris, Laura, Mihi?
Inviorareaaaaa 

lyme suport romania
ador copii