Timisoara, Impreuna! ( 58)
Raspunsuri - Pagina 11
katik spune:
doris, e super 200g!!! bine ca e in minus nu in plus!!! spor al treaba, in continuare!
aida, pai incercam sa avem grija. pina acuma baietii sunt cel mai rau. robi papa antibiotic, i-am dat ca ieri deja era mult mai rau si imi era teama sa nu faca vreo pneumonie dupa care dupa aia sa trag...
sotul este si el copt, nu poate sa stea acasa ca dehh, serviciul, scoala, e agitatie mare acuma. doftoricim cum putem...
io bag de seama ca deocamdata am scapat, o fi usturoiul de vina???![]()
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
Dianaa77 spune:
quote:
Originally posted by aidaciolacquote:
Originally posted by Dianaa77
Fetelor,
Spuneti-mi si mie unde gases pe forum discutia si grup de sustinere pentru super dieta de care vorbiti, cu grafic, alea,ale.Merci
Diana la 'Femina intim' gasesti 'Impresii din ....Superdieta'
Haide Dorisasteptam vesti bune ...
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Multumesc Aida,azi fac cumparaturi si de maine ma inscriu si eu la superdieta asta ca in privinta usturoiului...prea miroase frate,si birourile la noi sunt mici:)
katik spune:
diana, spor la cumparaturi si de miine, incepem galeria!!!!!!
Poze noi
katik spune:
cata, jeni, voi pe unde sunteti, fetelor!
Poze noi
aidaciolac spune:
Diana ce bine ca incepi si tu!
Sigur ca facem galerie 

Matza Emma in actiune
katik spune:
aida, voi cu ce va ocupati pe vremea asta naspa?
Poze noi
aidaciolac spune:
Facem prajituri.
Mi-a scris principesa 3 feluri de pandispan : cu portocale , cu morcov , cu banane. Vezi la bucatarie la subiectul meu ![]()

Matza Emma in actiune
katik spune:
woowww! asta tine de superdieta????![]()
![]()
Poze noi
danitin spune:
Salut! Am reusit sa termin aproape tot, mai putin o tura de contracte dar merg maine cu ele ca sunt in drum. Intre timp am reusit sa ajung si in piata am luat spanac si varza, ceapa verde, telemea, struguri.
Kaik io pe al meu sot il tratez de raceli asa: picioarele in apa cat suporta de fierbinte cu sare grunjoasa, un vin fiert, inhaleaza aburi cu esenta de eucalipt, un Fervex si un masaj zdravan cu ceva crema mentolata sau Revulsin. Pana a doua zi e pe picioare!
Dorisake da e bob simplu, nu asimetric sau fialt sau durerea mea stie cum s-or mai chema ca nu pricep de ce nu poate merge fata sa zica vreau freza ca aia de la tv ca doar nu-i rusine sa nu stii....
Aida cam asa e de regula programul deja m-am obisnuit ca in functie de drumuri sa fac si treaba pt casa. Azi de exemplu am parcat langa RATT si am mers si in piata .... Mea culpa da tot n-am apucat sa citesc cu atentie la superdieta. dar am sa o fac....
HELP!!! Mai, patesc ceva cu spiridusul ce nu am mai vazut. Poate stiti voi ce e si dac e cazul sa ma ingrijorez. Face kaka cu ceva mucozitati prin el. Nu are diaree dar de mai multe ori pe zi face cate un purtzli mic de caca si pe langa plin de mucozitati transparent albicioase. ce sa fie? In rest e ok, vioaie, nu se plange de nimic....
Mamica de spiridus
Vacanta 2007-2 Mai si La casuta
Spiridusul in al treilea an
katik spune:
danitin, nu stiu ce poate sa fie. ii mai curge nasul? poate o fi ceva paraziti? i-ai facut un examen coproparazitologic?
de mincat maninca normal?
Poze noi