Timisoara, Impreuna! ( 58)
Raspunsuri - Pagina 16
katik spune:
aida, nu stiu daca krisztina s-a si lovit la bazin, ea spunea ca a cazut cu capul in apa. ea e plina de vinatai, nu stiu daca mai are vreo particica "intreaga"![]()
laura, super ca ati scapat de muci. noi acuma ne luptam cu ei, parca sunt mai putini de cind cu azitromicina, nu mai tuseste asa tare, dar a dormit tun azi-noapte. n-am avut nici o pauza. a dormit intre 8.30-7.15
. rar se intimpla asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
danitin spune:
Fetelor merci de sutinere. Cu mama problema sta in felul urmator: inca de cand eram eu mica au inceput sa-i iasa niste noduli pe sani. Primul operat, cu emotiile de rigoare, rezoltat biopsie benign. Dupa vreo 5 ani recidiveaza, aceiasi faza operatie si rezultat ok. Acum 9 ani inca o operatie si imediat dupa ea, cat era inca in refacere la spital a mai apraut un nodul. Atunci am vb cu o dr radiolog care i-a facut niste investigatii suplimentare si in urma lor a primit o medicamentatie care a tinut pana acum problema sub control ... dar se intampla din nou. Este foarte posibil sa se rezolva si acum cu medicamente, adic sa nu ajunga la operatie dar pana luni cand poate merge la dr stam cu morcovu...
Katik, Aida va pun in legatura cu sotiorul meu sa-i povestiti de varste de facut copii. Ca eu nu reusesc sa-l conving sa mai facem unul desi chiar mi-as dori....
Mamica de spiridus
Vacanta 2007-2 Mai si La casuta
Spiridusul in al treilea an
Mariaa spune:
Anda? pe unde esti? desfa ghemu' de depresie si baga nasu aici! amu' ni! 
www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
danitin spune:
Oau, incredibil, nemaivazut de vreo luna incoace... eram pe pg 2. V/a palit melancolia de toamna sau ati inceput deja weekendu?
Eu am adoptat reteta clasica pt zile deprimante. Cand am venit acasa am luat spiridusul si ne-am infundat in bucatarie unde am creat oprajitura cu mere. Tocmai se coace in cuptor....
Mamica de spiridus
gonghy spune:
Hai ca aparui si eu!
Aidoooo LA MULTI ANI!
Surioarei tale,multa sanatate si sa aveti parte numai de bucurii din partea ei.

Ce ziceai aici?
quote:
aidaciolac
membru matur
...............Pe chestia asta mi-e ciuda rau (si mai pe femeile care pot manca mult si nu pun kg atat).
Ti ciuda pe kilele ogarilor afgani? Adica pe minii? Pai hai la mine si da-mi si mie cata din kilele tale si asa am facut 2 oameni fericiti,adica mua si tua.Tu ca ai mai scapat de cateva si eu ca am mai pus cateva,ce zici??? Te astept??
Dorisake buline rosii,cumparaturi???

si felicitari la
Inesuca merita fata ceva asa frumos pentru sufletelul si inimioara ei.Pupam

Katik inot,vanatai??
La inot as vrea si eu da vanatai nu ca am si eu,dar de la ce le fac nu stiu. Cred ca ma
Clau noaptea'n somn 

Cine zicea ca am scapat definitiv de muconi?? Mai avem da nu asa de multi cum au fost,oricum sunt capiata de cap cand o aud cum isi mai trage nasucul uneori.

Simo

pt mami tau. Ce ma bucur sa aud vesti bune despre ea. Cat despre bb poate ca a fost prea mult stres cat ai fost ocupata cu mami tau,cat ai plans,te-ai necajit,ai tras de ea si toate astea s-au adunat. De aia nu s-au prins 

mititeii de ei.Poate acum ca aveti unpic de liniste si casa numai a voastra cine stie,pana de
poate ne dai o veste faina.Danutza mai ai si tu rabdare pana luni,nu te impacienta si tu cu 3 zile inainte. Totul va fi bine pt mami tau.
Si vrei sa ai musafiri???
Adica eu,fug la tine sa pap prajitura cu mere,e preferata mea

mai ales daca ai pus si scortisoara in ea.Andutzoo termenasi zugraveala....da vine

si finalul va fii 

Sa pui poze sa vedem la ce te-ai muncit tu atatica timp si ai pierdut tu noptile.
Lormi mama,ce-ti facura Solectronistii astia de nu mai zici nimic p'acilea??? Esti bine???
Sau va pregatiti intens
de unu mic
???No stai ca trimit mesajul ca pana acum.......L-AM STERS DE 3 ORI

Pe ce fras am apasat nu stiu,da imi venea sa sparg

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by danitin
Katik, Aida va pun in legatura cu sotiorul meu sa-i povestiti de varste de facut copii. Ca eu nu reusesc sa-l conving sa mai facem unul desi chiar mi-as dori....
Mamica de spiridus
Stai linistita ca nici eu nu pot convinge husbantu sa mai facem un bbic , dar daca e sa se prinda e ok ... doar ca la mine e problema

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by danitin
Oau, incredibil, nemaivazut de vreo luna incoace... eram pe pg 2. V/a palit melancolia de toamna sau ati inceput deja weekendu?
Eu am adoptat reteta clasica pt zile deprimante. Cand am venit acasa am luat spiridusul si ne-am infundat in bucatarie unde am creat oprajitura cu mere. Tocmai se coace in cuptor....
Mamica de spiridus
Te rog sa-mi scrii si mie reteta de praji cu mere la subiectul de la 'La bucatarie' ... ca acolo le gasesc mai usor.
Sper ca este simpla

Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
Laurico de fapt nu mi-e ciuda pe nimic pe lumea asta , dar as da cu mare placere 10kg ... moama cum le-as mai da ...
Si tie iti place scortisoara? Mie poti sa imi pui scortisoara si pe kk ca eu mananc ... dar nu acum ca sunt la dieta ![]()

Matza Emma in actiune
Mariaa spune:
Laura, scumpa, m-am prins ce incerci tu :)
noi 'incercam' de fro 9 ani cu doua tentative nereusite, capishi :) stressul cu mama e de un an de zile :)
am trecut de multi ani de faza cu plansu pe strada cand vad copii mici si de ros unghiile cand aflu de vro' pretena gravidata sau de vr'un avort la cerere...iau lucrurile asa cum sunt, pentru ca nu sunt la intamplare, am invatat lectia pentru viata asta, am invatat ca trebuie sa am rabdare si ce-i al mei e pus de-o parte.
...si cine stie cate lectii 'or mai urma.
sunt impacata cu mine insami pentru tot ce am facut pana acum, nu am pe chelie nimic greu si cu Dumnezeu inainte!
poate intrati careva la bu-hu-huu?!
Anda? ghemu? hai te rogggg ...
www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
aidaciolac spune:
bu-hu-hu si eu .
Stai ca vrea si Emma sa scrie ceva ...
esddfadfgczxjkkoploiuyhtf hggub -hdjhjgvm khsaf
sonic fuge - 33 dfs xse 44-sfbcxz
... gata a scris si Emma ![]()