Timisoara, Impreuna! (56)
Raspunsuri - Pagina 18
anda spune:
stai c-am prins-o. se fatzaie la superdieta. de azi zici?
hai ma bag si io ca de fapt am inceput ieri si-am sfarsit cu cozonacu aseara.
aidaaaaaa help, zii ceva de bine...si mai ales zii ce drak mancam azi.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
aidaciolac spune:
... deci cum vrea dorisake , dar sa fie blond si sa pot sa il strang
... dar cum vrea ea ... ![]()
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Doris-Alina spune:
Aida, am intels, sa traiti...
Anda, raportez meniul meu de cura azi:
Dimineata cafea...
Pranz: ciorba un polonic mic
gratar din piept de pui cu salata
apa
la servici dupa masa, un mar sau un iaurt light
diseara: rabdari prajite, la discretie...
Na hai ca m-am gandit cum o fac pe Anuska noastra...
asa...sau www.bestmusic.ro/Artist_Luminita-Anghel--RO-_3401_photo_2744.html" target="_blank">asa... si cu ceva suvite, ma gandesc eu...ce ziceti? pareri?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Ana68 spune:
Baaaaaahhhh....chiar ca aveti o viteza la dat cu degetele in tastaura de ma speriati...bah,io nu fac fata...ma dau batuta,sa mor io,piua!
Na,Doris a scris bine:Marius are traheo bronsita acuta,tabagism cronic si rinita acuta.Prima si ultima se mai remediaza,dar a' din mijloc....cre' ca mai trece cu zama de clopot...nashpa!Radea ieri dementul asta de barbat al meu,ne uitam amandoi pe radiografie si imi arata asa,plamanul stang,cica "mama,uite aici,pe partea asta sunt Carpatiile" si imi arata plamanul drept si zicea "si pe partea asta ,vezi?,sunt Chesterfielduurile"...Se uitau niste neni la noi ca la extraterestrii...or fi zis ca nu suntem bine cu mansarda...
Asa ca a primit tratament si l-a si inceput...pentru bronsita si rinita,cum spuneam,ca pentru ailalta....tot asa,cum spuneam.
Azi mer' la tanti Doris,cu Dunia....asa ca abia astept sa fiu fotata si inainte si dupa...yes!![]()
Ce sa va mai zic?!Atata...mai vorbarim noi....
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Ana68 spune:
![]()
![]()
![]()
BAAAHHHHH DORIS,mama...DA' PE MANDEA NU INTREBI CE PAREREA AM????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ana68 spune:
Ca imi place
....da' cum pushca mea am sa reusesc eu sa-mi fac asa freza dimineata,dupa ce am dormit in cap o noapte intreaga si arat de parca am stat cu degetele in priza si,eventual,m-a mai inghesuit si Marius prin vreun coltisor al patului ....![]()
![]()
![]()
Mariaa spune:

si nu ti-o pica bine sa creada lumea asa, a?!
www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
anda spune:
anooo, comentezi?
ia sa-i zic la doris sa sparga oglinzile.....moooama ce ma minca, cre ca vin sa va fac poze ![]()
![]()
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
danitin spune:
Mai Anutza pai al tau se poate lua de mana cu al meu si sa mearga impreuna la o tigara. Ca nici al meu nu e mai breaz, le pufaie de numa ....
Nu o sa va vina sa credeti ... am cazut!! Din fericire pe fund care are strat de amortizare substantial asa ca n-am patit nimic, da al meu sot s-a albit cand m-a vazut. Ieri seara s-a jucat Spiridusul cu niste nuci si le-a lasat imprastiate pe jos in camera ei. Mi-a trebuit ceva de acolo si am intrat in viteza, am calcat pe o nuca si ... buf. Bine ca nu s-a intamplat nimic grav.
A, si inca o faza, vroia aseara miez de nuca si se tot ruga de mine sa-i sparg si eu nu reuseam asa ca atunci cand a venit tata-su de la lucru l-a rugat pe el. I-a spart nuca la care Spiridusul "tati tu esti eioul (eroul) meu".
Si inca o spiriduseasca. Am cumparat la casuta rumegus pt soba si l-am carat in casa. Spiridusul tot prin maldarul de rumegus si imi era frica sa nu inspire praf din ala asa ca i-am spus sa mearga in curte ca rumegusul ramas nu e al nostru, am facut jumi juma cu Elena (o prietena) Ieri seara, la aproape 2 saptamani de la discutie ma intreaba "Mami da noi ce-am luat de la Elena, jumiul sau jumaul ?"
Mamica de spiridus
Vacanta 2007-2 Mai si La casuta
Spiridusul in al treilea an
Doris-Alina spune:
Danitin, mama, pai tu te rupi in doua prin casa, bag seama...
Aduna tot de prin casa, obiecte periculoase, coji de banana, si alte cele...
Acuma, pe bune, bine ca nu ai cazut pe piciorul beteag, fereasca sfantul...
Ana, normal ca te fac cum vrei tu( ce expresie, daca eram barbat intelegeam)

Promit sa te invat cum sa te aranjezi dimineata singura si dupa ce te-a inghesuit Marius...
dureaza maxim 5 minute, iti dau si ceara si gel sa ai la pachet acasa...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories