Timisoara, Impreuna! (56)
Raspunsuri - Pagina 19
Doris-Alina spune:
eu ajung doar diseara acasa, asa ca la pagina 20, postati 10 mesaje, apoi treceti la cap nou.
Spor la scris, o zi faina, eu fug dupa Ines.
Aveti capitol nouaici...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
catal_ina spune:
Iti dau datele cu cea mai mare placere, dar eu ziceam de o programare nu pe prima pagina ci de una la ciufulit. Oricum merci de primire pe tabelasul vostru!
eu, Catalina, nascuta 23.08.1976, iar bubulina e Lisa-Maria nascuta pe 09.05.2006...daca mai trebuie ceva voi adauga...
cata
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by anda
stai c-am prins-o. se fatzaie la superdieta. de azi zici?
hai ma bag si io ca de fapt am inceput ieri si-am sfarsit cu cozonacu aseara.
aidaaaaaa help, zii ceva de bine...si mai ales zii ce drak mancam azi.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
anduto vezi sa bei 500ml de apa pe stomacu goooool si dupa jumatate de h sa mananci.
Eu azi am desfacut un compot de papaya. Cauta un compot care nu e asa dulce si are mai putine calorii.
Mai incolo ma dau la niste morcovi
BAFTA!
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Ana68 spune:
Bah...ia nu va mai luati de mine...ca io chiar am vorbit serios....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da' daca zice tanti Doris ca ma invata si-mi si da la pachet...nu mai comentez,promit....
si nu conteaza atunci daca se sparg oglinidele sau ce crede lumea![]()
![]()
...merg pe mana lu' Doris...stie ea...hehehehehehehehe...![]()
![]()
![]()
Dano...mai femeie,ai de grija,ca nu scapi cu un picior si-o apuci cu altceva,Doamne fereste!Se pare ca si tu ai sa fi conflictul Lorianei,cum mi-s eu al Luanei...gashca de neseparat si de nepenetrat Luana cu ta-su
.....asa si la tine.Mai nou eu sunt vrajtoarea cea rea si Marius e printul cel frumos pe cal alb,neaparat...Asa ca inteleg fata la capitolul eioul meu...Sa ai sanatate!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by Ana68
Ca imi place....da' cum pushca mea am sa reusesc eu sa-mi fac asa freza dimineata,dupa ce am dormit in cap o noapte intreaga si arat de parca am stat cu degetele in priza si,eventual,m-a mai inghesuit si Marius prin vreun coltisor al patului ....

Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
... gata , v-ati carat?
Care vrea un
pe schinare?

Matza Emma in actiune
anda spune:
io nu m-am carat nicaieri. am fost sa manc un mar. si am beut niste apa. bleeeah.
si deja-s gata nerfos ca incepe sa mi se faca foame. pe la 7 seara-i apogeu...atunci sa te tii.
aida, da tu ai slabit cu superdieta asta?
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Ana68 spune:
Bey Aido...nu mai radea de mine....![]()
![]()
![]()
Anda,ca vroiam sa zic:ieri am cumparat si eu iaurt d-ala de-i tot faceai tu reclama...am halit si eu d-ala de mar,zau ca e tare bun...si am cumparat si de visine,si de mango si d-ala cremicios...ma distreaza ce denumiri le-au pus...Foarte bun!
aidaciolac spune:
ano , ba 
si sa vezi ce o sa mai rad si cand vad pozele 
atunci sa vezi distractie.
Si cand ma gandesc ca imi vine si mie randul 
anda eu am slabit cu SUPERDIETA 9 kg care nu le-am mai pus ... si dupa am inceput sa combin cu Monti
... mare greseala , am mai slabit inca 3 kg pe care le-am pus inapoi. 
Azi aveam 97,8 kg
pana la comotie si target este 85 kg.
Stai putin.

Matza Emma in actiune

....da' cum pushca mea am sa reusesc eu sa-mi fac asa freza dimineata,dupa ce am dormit in cap o noapte intreaga si arat de parca am stat cu degetele in priza si,eventual,m-a mai inghesuit si Marius prin vreun coltisor al patului ....