Timisoara, Impreuna! (56)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda spune:

katik, da ce faci cind intr-o buna zi auzi urmatoarea fraza... "stiti doamna, edi a aruncat cu jucarii in capul educatoareai care n-a mai rezistat si a facut schimb cu educatoarea de la grupa mica sa-si traga sufletul" era sa pic sub masa...
dar nah...trec...sunt doar etape...acuma pot sa zic ca-i cuminte.

si ca sa va distrati sa vedeti ce-i in capul lor...am constat aseara ca orice actiune pe care o fac ei au o logica la nivelul creierasului lor. isi aminteste ieri ca-l tot ciocanea pe un baietel mic de la gradi si ala era super speriat de edi. si daca tot si-a amintit l-am intrebat aseara daca isi mai aminteste de ce-l ciocanea in cap. la care imi raspunde ca baietelul ala avea un cap-bolovan. adica? il intreb. raspunde: pai capul lui avea asa...o forma de piatra (ce-i drept, avea un cap neregulat)...si am crezut ca-i din piatra ce sa mai zic?! i-am explicat un sfert de ora ca nu exista capete-bolovan si cre ca l-am lamurit...cu exemple si alea alea...

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao fetele! Din cate am inteles sotul Anei nu are probleme atat de mari cum se temea ea ... sper sa fi inteles bine.

Kaik, pai dupa toate bunatatile alea treci direct la iaurt?

Lormi super freza si imi place si culoarea ...

Dorisake, ala e meniul de la gradi, nu? Adica nu e al tau din cura de slabire....

Azi reintru in agitatie. Incerc sa nu-mi programez prea multe din prima zi sa nu-mi obosesc prea tare piciorul si sper sa-mi reuseasca. oricum am constatat inca o data ce sefi extraordinari am. Pai cel vechi cred ca ma aducea la lucru cu tot cu ghips iar acum am avut voie sa stau acasa cat am considerat eu de cuviinta si pareau sincer ingrijorati de cum ma simt. Azi trebuie sa filmez o reclama pentru PRO, sa scriu textul la alta, sa scriu cele 3 articole pentru Renasterea. In plus as incerca sa fac putin ordine prin casa ca e un haos infernal. A, si trebuie sa ma bag la cura de slabire ca regimul asta de stat in pat mancat zdravan m-a adus la 76 de kg.

Mamica de spiridus

Vacanta 2007-2 Mai si La casuta

Spiridusul in al treilea an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

risul asta era pt. actiunile lui edi nu pt. cura lui danitin!
danitin, bine ca esti bine, trebuie sa ai grija cu piciorusul inca sa nu-l fortezi. vezi sa faci reclame faine ca ai mei copii sunt mari fani, krisztina le stie pe toate, inclusiv sigle si sloganuri.
trecem la iaurt ca nu am timp azi sa fac papa, dar din cind in cind nu strica si cite o zi mai "light".

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... moama , dar aveti o viteza la scris dimineata ...

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

n-as zice ca seara sunteti lenese

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Aida, poi ne-am conformat la indemnul Andei, joc de glezne de dimineata ...pardon, joc de dejte pe tastatura de dimineata
Dana, spor la toate cele! multe, dom'le,multe...
Katik, iaurt ???? poi cu fasolea cum ramane ??? terminati cu curele astea mei

www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!

Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

pai da ca aida-i abramburica de noapte.
ziua doarme.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... hai mey ca m-am trezit , dar m-a sunat din Germania o prietena si 45 de minute am vorbit si am citit in paralel ce ati scris.

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Aido, deci cum te modifici ?!

www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!

Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput