Timisoara, Impreuna! (56)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

ioi ando, stai ca m-ai speriat, ce strigi ashea
io ieri de la lucru m-am dus direct la ap. mamei, l-am preluat de la chirias si am inceput sa adunam din lucruri; seara, evident sa eram rupti de foame si ne-am oprit la KFC, Lormi, nu ai fost cumva cu sora-ta acolo? era o tipa care semana bine de tot cu tine.
porma am ajuns pe la 9 acasa si am capatat si desertu' ala pentru care ne tot pregateam, ca tot picase netu' si altceva n-aveam ce face
acuma parca vezi si lucrurile altfel, ce atata nebuneala frate...ete ce frumoasa-i viata

katik, da mei, io dimineata cand am plecat la job am bagat hainele la spalat si aseara cu noaptea-n cap le-am gasit intinse afara iti dai seama ca m-or 'costat' toate astea

st io adormita sau n-a zis nimic Ana?
hai sa avem o zi buna si cu spor!

www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!

Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

io mi-s in viteza azi., la 4 avem sedinta cu parintii la gradi si am niste emotii. anul trecut n-am fost ca era robi mic-mci, nici sotul n-a fost ca a avut examen la doctorat, asa ca asta e prima.
pina atunci trebuie sa fac mincare ca s-a terminat fasolea, si pt. robi, ordine si curatenie ca mi-e casa in panta (citat anda), spalat vase ca se aduna ca ciupercile dupa ploaie, de parca ar fi cantina aici nu altceva

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

mariaa, ana n-a zis nimik dar a zis doris, cred ca s-au vorbit. nu e decit traheo-bronsita, io asa am inteles, dar nu mai bag mina in foc, ca mi-s si io
vezi mariaaa mama, asa te vreau! ce frumoasa-i viata!!!!!ia o si sa mai aud asta ca tare imi place!

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza si de la mine...

Plantat kupila la gradi, zombi de somn, asa ca merci de cafa...

Mariaa, si eu vreau desert...da ma ameninta numai cu frisca, zau...
poate in we, ca acum nu am timp de prajituri, imi sta capul la altele...
Auzi, vad ca Aida nu poate joi, vrei sa vii tu in locul programarii ei?
Poti?
la 16, 30?

Aida, iti fac o reprogramare atunci, sapt. viitoare, imi spui tu cand poti, ok?
Ce cura tii?
Eu cu a mea ...in continuare, am cam sarit calul in we, asa ca m-am pedepsit de ieri...

Catalina, daca vrei sa ramai la noi, o sa te rog sa-mi dai datele voastre de nastere, sa va trec pe prima pagina...oricum trebuie sa o trec si pe Lormi, dar nu am avut timp...

Katik, bafta la sedinta cu parintii si sa nu va ceara aia prea multi bani, ca de obicei asa se intampla...

Ana, eu imi iau azi aparatul foto, sa-ti fac poza inainte si dupa...

Cuscra, m-am intalnit cu Pliuta dimineata, asa in fuga...
In caz ca el uita sa-ti spuna, iti zic eu:
Pentru vineri, trebuie sa aduca copilul la g4radi frunze colorate, uscate din parc, de dimensiuni mici, nu mari, ca fac un tablou-colaj de toamna, a zis doamna vreo 10 bucati.
Raportez meniul de azi:
Tartine cu creme Bonjour si ou fiert+ceai
ciorba de vacuta
fasole verde cu piept de pui
suc de portocala

Na, eu mai am ceva treburi de rezolvat, revin, probabil ca va voi deschide cap nou, ca pana diseara parca vad ca asteneti plapume pe aici...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

gata, facu intravenos!
Ok Dorisake, ma conformez! sa traiti, am inteles!
ioi, abia astepta sa te vad Ano !!

Katik, baga si la mine o ciulama ceva

www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!

Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Ceao!
Si noi ne-am trezit la 8 ca atunci a dat bubulina desteptarea dar abia respira draga lu' mama.
Asa ca iar da-i cu aspiratul mucilor de dimineata,a papat 250 ml laptic si acum il gadila pe tasu' la talpi,ca doarme.
Nu mai pot cand o aud cum fornaie pe nasucul ala micutz si cand vad cum iasa muconii siroi
De tusit mai tuseste putin si azi dupa 14 mergem sa o vada "aghen".
Asta este daca nu am alaptat copilasul la san cand a fost mica.M-a lasat DD fara lapte cand avea bubu 6 saptamani si acum suportam consecintele
Nu am timp acum sa va iau pe rand ca sunt tare necajita,m-am trezit cu kuru'n sus de dimineata si poate ca ma ia si un mieunat ca nu mai rezist sa vad fata in halul asta.
Va pup pe toate.......

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

lauro, stai tu linistita, io pe robi l-am alaptat si inca il alaptez da' tot a facut pneumonie la 6 saptamini si citeva bronsite si rosu in git pina acuma, asa ca zi mersi ca ati scapat numa' cu atita! si nu te miorlai ca nu-i bine sa te vada maya asa, ca o apuca si pe ea!ti-a dat dr tratament, ati scapat fara antibiotic pina acuma (a mea dr ne umfla pina acuma cu ceva antibiotic), scapati voi si de muci, asa ca piiisss!!!
mariaaaa, cred ca noi azi vom minca iaurt ca nici cum n-am timp sa fac papa si pt. noi, asa ca daca vrei te invit!

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

hai ma laurico ca asa-s virozele astea, stai sa vezi cind intra la gradi.
da-le naibii ca trec ele, nu te mai stresa. si ma lesi cu alaptatul ala???
n-are nici o legatura, crede-ma. io-s nascuta la 7 luni si hranita cu lapte praf si n-am fost sensibiloasa deloc.
edi la fel. doar perioada de intrare la gradi a fost mai nasoala, dar s-a imunizat pustiul.

aidaa ce zice cura de slabeala? merge, merge? io bagat un mar si-o cafea si acuma incep ma duc sa caut victima.

mariaaa hehe, life is great. buna concluzia. hai te tzuc ca-mi place cind esti vesela.

dorisake ma duc sa strang buruieni din parc. si astia alta treaba n-au?! hai la cafea ca vaz ca esti cam mahmu'

katik ce-i cu emotiile la sedinta cu parintii? hai ca-i fain atata vreme cit nu ti se spune ca ai un baby ninja.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

anda, da, n-o fi ea ninja dar nici departe nu e. mi-a zis ieri educatoarea ca ea si inca unul sunt bagati mereu in priza, greu sunt de linistit, asta fiind o exprimare "eleganta"

Poze noi

Mergi la inceput

ma impachetez si ma duc afara cu copilu' sa se calmeze. macar azi-noapte m-a lasat sa dorm.

Poze noi

Mergi la inceput