Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap.41
Raspunsuri - Pagina 16
ancaoradea spune:
Georgia c, DA infectia poate sa fie si de alta natura. In functie de bacteria care iese as putea sa-ti spun si de unde ar putea proveni infectia, pt ca anumiti germeni sunt specifici pt un anunit segment, de exemplu enterobacteriaceele provin de obicei din tubul digestiv, sunt altii, care se pot contacta numai pe cale sexuala, cum ar fi clamidia, de ex. Repausul sexual nu e obligatoriu, cel putin eu asa stiu. Bafta la rezultate cat mai bune!
georgia_c spune:

, anca .. inca 1 data va multumesc , ralmar , alexia28.. cred ca incerc sa merg maine cu sotulica la spermocultura.. poate o fac la medicover , daca la ids nu reusesc sa il programez ... asta ca sa-mi iasa de pe creier alte idei ...care oricum sunt putine si fixe![]()
![]()
Alexela spune:
Dragele mele tutunici,
revin si eu dupa o absenta destul de lunga de-aici, de pe forum... Absenta pt ca nu am mai scris, ca de citit am citit mereu ce ati scris...
Incep prin a transmite si eu CONDOLEANTE dlui. dr. Tutunaru pentru pierderea suferita!
In alta ordine de idei, cu intarziere spun LA MULTI ANI sarbatoritelor ZENO si KORA_POP, sa va dea Dumnezeu sanatate, noroc si sa aiba grja de visul vostru! Zeno, bafta cu emigrarea, iar pt tine, Kora, fie ca DD sa iti fie alaturi acum, la cel de-al 2-lea FIV si sa te ajute sa se termine cu bine!!!
Pentru toate celelalte fete, care sunt in asteptari dupa IA, in monitorizari sau care SUNT pur si simplu, un milion de
si un buchet mare de
!!!
Eu nu am noutati, de-asta nici nu am mai intrat in ultimul timp, am simtit nevoia sa ma deconectez putin de la tot acest iures in care am intrat de la inceputul anului...
Am hotarat sa fac o pauza si de dr., motiv pt care dupa luna imediat urmatoare laparoscopiei, nu am mai fost deloc la monitorizare. CM al meu face figuri in continuare, in sensul ca mi-a venit dupa 2 luni de pauza, adica mi-a venit pe 20 iulie, la o saptamana dupa laparo, si apoi mi-a mai venit abia pe 22 septembrie. Stiti asta, de fapt, ca v-am povestit si ca am facut beta hcg...
Dupa am luat duphaston, si dupa cele 5 zile de administrare, mi-a si venit, apoi din Z5 pana in Z9 am luat clostylbegit si acum astept sa vad daca a dat vreun rezultat... Sperante prea mari nu imi fac, pt ca stiti ca eu in a 2-a luna de stimulare, cand mergeam la monitorizare, nu am ovulat deloc, asa ca... Am zis ca luna asta sa incerc cu stimulare mai in blind, adica fara eco, si daca nu se intampla nimic, luna viitoare voi merge din nou la Tutu. Iar daca si dupa luna viitoare nu se intampla nimic, o sa discut cu Tutu despre posibilitatea de a face IA.
Acum fug, ca a venit sotul si pun masa!
Va pup pe toate!
sim_stoian spune:
Dumnezeu sa il odihneasca in pace!
SINCERE CONDOLEANTE!
Sim si
Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste
ana_p spune:
Imi pare sincer rau pentru pierderea suferita de domnul doctor. Am trecut prin asta si stiu cata suferinta este...
Ana
Alexa Ioana spune:
condoleante d-lui doctor...
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...
mada23 spune:
SINCERE CONDOLEANTE!
Dumnezeu sa il odihneasca in pace!
am nevoie de un miracol...madutz
http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png