Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap.41

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

Sincere condoleante domnului dr.!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Din pacate, si eu am trecut de doua ori prin aceste clipe grele si stiu ce inseamna!

Madlen
You live only once, but if you live right, once it.s enough.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Sincere condoleante!
Suntem cu sufletul alaturi de dr. Tutunaru

Magda si Bebe Luca Mihai (26 sept 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Sincere condoleante!

Valentina 30+ Cristina Stefania
noi doi
printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Imi pare rau ca dr.nostru trece prin asemenea momente dificile. Condoleante.

http://tt.lilypie.com/rN8hp3.png

Mergi la inceput

Am si eu o nelamurire cu utrogestanul asta. Daca ai progesteronul in limitele normale, faptul ca iei progesteron nu dauneaza la ceva? Ca asta inseamna ca ai exces de progesteron...
A observat cineva ceva diferit cand il lua (efecte adverse)?
Chiar e bun, a ramas cineva dupa ce l-a luat, s-a prins oul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Syyylviyta mie mi-a iesit la analize progesteronul mic in faza luteala.Am insuficienta luteala. Si mi-a fost prescris in anumite zile ale CM sa suplimentez cu pastilute progesteronul care imi lipseste din corp.Deci numai prescris de dr in urma hormonalelor!Progesteronul in mod normal trebuie sa aiba o val crescuta dupa ovulatie pana in ultima zi-28,30...a CM depinde la fiecare cat dureaza un CM si isi fac aparitia din nou uratii-faza luteala.Progesteronul se mai da ca supliment cand afli ca esti gravi pentru sustinerea de sarcina,de obicei la gravidutele care se afla sub risc de a pierde sarcina.Sa nu iei decat la sfatul medicului.Pupici!
Un weekend placut tuturor!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

lucia multumesc pentru raspuns.
Bineinteles ca nu iau de capul meu, mi l-a prescris dr T, dar eu nu am facut nici o analiza nimic, fiind prima luna cand am mers la el si intamplator am si ovulat acum. Abia luna viitoare imi fac analizele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Syyylviuta As avea o completare. Eu iau progesteron, desi am analizele normale, deci progesteronul nu este scazut in faza luteala. In schimb faza mea luteala nu dureaza suficient de mult, trebuie sa fie 14 zile, de la ovulatie la prima zi de cm. Daca iei utrogestan, care e progesteron natural, nu iti dauneaza cu nimic. Gandeste-te ca in sarcina organismul iti secreta de 1000 de ori mai mult progesteron decat iei tu acum, deci 2 pastilute ar fi o picatura intr-un ocean. De aceea nu se mai prescrie dupa 12 sapt de sarcina, ca nu mai are nici un efect, placenta secreta f mult. In speranta ca te-am lamurit,. Efecte adverse nu sunt daca-l iei intravaginal, daca-l inghiti e ca un somnifer

Mergi la inceput

Anca, multumesc mult, acum m-am lamurit. Am intrebat si de efecte adverse, caci, luna asta am mult mai accentuate semnele premenstruale (dureri de sani foarte mari chiar din prima zi, inainte incepeau sa doara usor, si durerea crestea pana in ziua menstruatiei cand era foarte mare si cum se declansa menstruatia se oprea; la fel si durerile de burta sunt foarte intense, parca imi vine ciclul azi, desi eu mai am o saptamana pana atunci, daca ma tine asa o saptamana cred ca numai pastile o sa iau). Iar eu sunt convinsa ca e de la Utrogestan.

http://tt.lilypie.com/n2dAp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace pe tatal dlui doctor!
Iar pe dr. Tutunaru sa-l intareasca Dumnezeu, pentru a trece mai usor peste aceasta incercare!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput