Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap.41
Raspunsuri - Pagina 18
Iyoana spune:
Lucia, de ma gandeam si eu ca poate ai trecut direct la FIV! ![]()
Pong!
Ysa
, ma bucur ca te-ai hotarat si incepi procedura de FIV! Dumnezeu sa te ajute, sa-ti iasa bine analizele si sa mergi direct la tinta!

Syyylviuta eu de la Utrogestan am avut si o acnee urata, cred ca depinde de organism. Succes! 
Alexela, iti doresc ca aceasta luna de...iubire in blind sa fie...cu ochisori! 
Dumnica frumoasa tuturor!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

Iyoana spune:
quote:
Originally posted by ysa26
Iyoanamersi pt incurajari, v-ati hotarat cu biopsia pe cand o faceti?
Inca nu, din pacate
Te pupic si iti tin pumnii! Incepi azi, nu?
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

georgia_c spune:
buna fetele
ma minunez cate informatii de natura medicala stiti , si sunt convinsa ca nu aveti pregatire in domeniu .. ma intreb , oare asa o sa ajung si eu ..sa cunosc toate detaliile astea ... daca mergea si la noi usurel cu bb , nu ne mai complicam cu atatea date
.. sunteti cea mai rapida sursa de raspuns cand am vreo intrebare si de-asta va
pe toate
so , am fost sambata la ids , si l-am programat pe sotulica la spermocultura , desi dr matei , nu l-a trimis inca...
intrebare :stie cineva cand va relua dr.t consultatiile , luand in considerarea nefericitul eveniment ??
unducthable spune:
quote:
Originally posted by alexia28quote:
Originally posted by georgia_c
alexia28 , punct ochit punct lovit ..asa e cum zici de diagnostic ... treaba e ca il suspecteaza ca ar putea avea o infectie ,ceea ce mi se pare cam ciudatel , eu neavand , pt ca mi-am facut analizele..
daca el avea , aveam si eu , si invers .. ma rog o sa mai investigam .. oricum am discutat cu o tipa dr , ca sa ma linistesc pana ajung la dr t , si mi-a zis ca treaba nu e chiar roza ...
pana ajung sa citesc si pe net , va intreb si pe voi , cum se face spermocultura ?...care sunt conditiile... acum ma duc sa "googalesc" dupa informatii
Spermocultura se recolteaza ca si spermograma, aceleasi conditii. Pot fi multe cauze care dau infectii in organism, nu are legatura cu tine, de exp cum sta cu dantura?....www.flickr.com/photos/10210052@N04/1447172350/" target="_blank">Alexia si minunea mea Teodora Antonia
poate fi infectie si la rinichi de exemplu ...
poate fi un stafilococ ..., ma rog scrie pe spermocultura , am uitat , unde poa sa scrie pozitiv sau negativ
sanatate !
Diana
p.s. am citit despre dr. Tutunaru , Sincere condoleante , nu ma asteptam la asa ceva sa citesc azi ...
unducthable spune:
Am vorbit adineauri cu d-na doctor Matei, sa transmit condoleante prin dansa si sa stie ca toate fetele se gandesc la el
mi-a zis ca i-a trimis si ea mesaj de condoleante, dar probabil e asa de distrus acuma, ca nu i-a raspuns nici ei , inca
diana
georgia_c spune:
diana , am mai citit si eu ,m-au mai ajutat si fetele, si m-am lamurit cam cum e cu infectiile astea care pot influenta diagnosticul .... multumesc si tie de ajutor ... ca sa-mi fie lucrurile clare , va face o spermocultura ...
mihailescu teodora spune:
'neatza tutunici!
In leg. cu d-l dr.,tocmai am sunat la Ramona,care mi-a spus ca de luni 15.10.2007,d-l dr. reia consultatiile.Acum nu stiu daca sapt.asta e in tara au ba,ea mi-a lasat sa inteleg c-ar fi plecat,dar daca nasc,Doamne fereste,pina luni,are cine sa se ocupe de mine!
Trageti si voi o concluzie,ca eu sunt in ceatza!
Cert e ca de pe 15 e la cabinet!
Teodora
38 +
Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
KoraPop spune:
Teo las' ca tu vei naste cu dl. dr. si totul va fi bine,nu cred ca e plecat dar si-a luat liber probabil saptamana aceasta,e de inteles...Nastere cat mai usoara si multumim de informatie!
Eu vineri ( zi 2 de CM) am sa dau startul...
toate tutnicile!
Kora
CARPE DIEM!